Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Sandecja - MKS Kluczbork |
Autor |
Wiadomość |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 09:50 Sandecja - MKS Kluczbork
|
|
|
pompowanie balonika czas zakończyć, myślę że zostaliśmy sprowadzeni na ziemię i chyba co po niektórym dobrze wyjdzie jak się z tym pogodzą
przed nami kolejny mecz który na pewno jesteśmy w stanie wygrać ale nie oszukujmy się drużyna jest w dołku więc każdy wynik jest możliwy. Do składu wraca Jano wiec zapewne zajmie miejsce Kulpaki dla którego chyba 1 liga to troche za wysokie progi
Apeluje po raz kolejny : doceńmy w końcu to co mamy, jak nas zaskoczą to się wszyscy ucieszymy ale gdy się nie uda to się nie obrażajmy bo myśle że każdy ogarnięty wie że EKSTRAKLASA to dla nas jeszcze chyba za wczesnie
wszyscy na mecz bo przed nami dłuuuuga zima |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 10:47
|
|
|
Radziu święte Twoje słowa. AMEN! :)) |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 13:26
|
|
|
Nie powiedziałbym że drużyna jest w dołku. Przegrała swoje mecze z dwoma najlepszymi drużynami w lidze. Spotkanie w Łodzi mogło spokojnie zakończyć się zupełnie innym wynikiem. Pal licho z awansem, ale o zwycięstwo trzeba grać zawsze, zwłaszcza w meczu u siebie. |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
mlodykks
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 14:36
|
|
|
Ostatni mecz u siebie :) Myślę że piłkarze po dwóch porażkach z trudnymi rywalami , zmobilizują się i wygrają to. Nie jest źle musimy zmniejszyć swoje oczekiwania, ja i tak jestem zadowolony... czołówka 1 ligi. W Łodzi wystąpiliśmy w osłabionym składzie( przynajmniej w obronie. Będzie lepiej !!! |
|
|
|
 |
jaro. s
|
Wysłany: Pon Lis 08, 2010 19:17
|
|
|
Dokładnie. Cieszmy się z tego co mamy- czyli drużyna z czołówki I ligi, klub z którego możemy być dumni.
Pozdr. |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 11:20
|
|
|
Ostatnie dwa mecze i tak trzeba wygrać. Nawet jeśli już nie uda się powalczyć o ekstraklasę, to przynajmniej dzięki temu szybko zapewnimy sobie utrzymanie. Być może brzmi to zabawnie, że teraz piszę o walce o utrzymanie, ale pamiętajmy o zeszłorocznym przypadku Dolcanu Ząbki, który jesienią był rewelacją rozgrywek, a wiosną walczył do przedostatniej kolejki o zachowanie statusu I-ligowca. Nie da się ukryć, że ekstraklasa na razie nas przerasta i to nie tylko pod względem sportowym. Ale można powiedzieć, że już mamy solidną I-ligową ekipę i to też powód do radości. A z MKS Kluczbork liczę na zwycięstwo po znów ładnej dla oka i skutecznej grze. |
|
|
|
 |
KubaKKS1910 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Lis 10, 2010 15:25
|
|
|
Na meczu z MKS będzie przeprowadzona 'akcja złotówka '? |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 19:09
|
|
|
Cytat: | Kadra na mecz z Kluczborkiem:
Kozioł, Różalski, Kulpaka, Frohlich, Urban, Zawiślan, Cebula, Fechner, Zbozień, Eismann, Uwakwe, Niane, Kowalczyk, Hlousek, Kukol, Gawęcki, Aleksander, Leśniak. |
Brakuje Borovicanina... jakaś kontuzja??? |
|
|
|
 |
albert
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 19:21
|
|
|
panowie!tutaj niestety trzeba nowego trenera i trzeba jasno powiedzieć: nie ma czegos takiego jak syruacja płacisz grasz-LEsniak!NIE MA I JUŻ!!!I POTRZEBNY JEST TRENER BO WIDAĆ ŻE WÓJTOWICZ SOBIE NIE RADZI!!!i tyle na ten temat przewietrzyć kadre wywalić z 8 osób,wprowadzić do zespołu 2-3 wychowanków,i dokupić 4-5 piłkarzy typu urban itp.i następny sezon walczyć o EKSTRAKLASE!!!tyle na ten temat! a co do meczu to stawiam 0-0 sory trzeba być obiektywnym! |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 19:25
|
|
|
Nie ma co Wójtowicza mieszać w sprawę Leśniaka. W tym akurat przypadku nie ma wiele do powiedzienia. |
|
|
|
 |
albert
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 19:38
|
|
|
ja nie napisałem że mieszam go tylko chyba musi mieć jakiś głos w sprawie leśniaka do jasnej ciasnej!!!!!!!!chodzi mi o to że nie zdobędziem tak elkstraklasy~! |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 19:45
|
|
|
Uściślijmy. Trener Wójtowicz "powinien" mieć głos w sprawie Leśniaka. Niestety jest inaczej. |
|
|
|
 |
albert
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 19:49
|
|
|
właśnie o to mi chodziło!martwi mnie tez że nie dajemy szansy Uwakwe,cebuli itp.ale zobaczymy jak to będzie wyglądało w sobote!!!WSZYSCY NA STADION! SEKTOR??? F!!! |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Czw Lis 11, 2010 20:24
|
|
|
Albert święta racja! Chcemy mieć Extraklasę ale czy profesjonalny klub moze pozwolić sobie na coś takiego jak "numery" z Leśniakiem??!!! Odpowiedzmy sobie sami...
A co do piłkarzy takich jak Longinus,Cebula czy Martin Hlousek to wcale nie zdziwiłbym się gdyby w zimie wyrazili chęć opuszczenia drużyny.Już nawet nie chodzi o to że mało grają ale że przegrywają(?) rywalizację z Leśniakiem. Po raz kolejny odwołam się do meczów drużyny rezerw.Kto chodzi ten widzi i wie jak prezentują się wymienieni piłkarze...
Cóż,Ekstraklasą nie zawracajmy sobie już głowy bo po prostu nie jesteśmy na nią przygotowani.Piłkarsko-może tak,ale organizacyjnie i niestety kibicowsko to w tej chwili dla nas za wysoka półka.
W sobotę:Sandecja 1 - 0 Kluczbork |
|
|
|
 |
|