Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja - MKS Kluczbork
Autor Wiadomość
AdoDC

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 10:49   

No to wszyscy na mecz. Podziękujmy piłkarzom za rundę...
Myślę ze wygramy mecz spokojnie tak 2 : 0 :)
[Profil] [PM] [E-mail]

piknik76

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 11:21   

Panowie pograjmy kilka lat w pierwszej lidze a potem atakujmy ekstraklase bo jak napisał Matys musimy być lepiej przygotowani. Jeśli teraz udałoby się nam wejść to w razie spadku możemy polecieć odrazu ze dwie ligi w dół, a jak się ogramy kilka lat w pierwszej lidze to jakoś damy sobie rade.

[Profil] [PM]

Maerqin

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 15:32   

Cytat:
Obraz nędzy i rozpaczy. Tak dramatycznie słabego meczu dawno w Nowym Sączu nie oglądano.

To mi w zupelnosci wystarczy jako komentarz do dzisiejszych wydarzen przy K47.

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 15:36   

Ale słabizna... Widac ze piłkarze sa juz zmeczeni rundą... Został jeden mecz z KSZO mam nadzieje ze zagraja na 100% a nie na 10%

Bianconeri

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 15:37   

Myślę, że to już bardziej zmęczenie chorymi gierkami, układami, układzikami i konfliktami nie tylko w drużynie.

Widziałem gdzieś przed chwilą dobry wpis - czasem żeby coś zbudować trzeba najpierw coś rozwalić...

qqq

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 15:45   

Pewnie po meczu bedzie - " pozostaje tylko przeprosic kibicow". ILE KU**A MAC BEDZIE TYCH PRZEPROSZEN? ZMeczeni runda? Bez jaj! Zagrali 16 meczy podczas 4 miesiecy i zmeczeni? Co maja powiedziec zawodnicy z Anglii, ktorzy w 4 miesiace graja po 30 spotkan.
Szkoda gadac. Lesniak? CO ON ROBI NA BOISKU od 60 minuty? Gdzie Kowalczyk?

Trenerowi juz sie w d**ie poprzewracalo chyba. A przez te nasze wychwalanie pod niebiosa pilkarzy juz czuja sie jak gwiazdeczki. ZAGLASKALISMY ich na smierc. 0 biegania, 0 zaangazowania, 0 WSZYSTKIEGO! Ekstraklasa? Z czym do ludzi. Widac, ze dlugo bedzie gnic w tej 1 lidze. KONFLIKTY, uklady i ukladziki rzada w SANDECJI.

Z KSZO szykuja sie niezle Baty. Szczescie, ze bedzie to ostatni mecz. Mam nadzieje, ze beda POWAŻNE transfery i uda sie to wszystko odrobić.

BRAWO gwiazdeczki! Ile jeszcze bedzie takich meczy, w ktorych ruszyc dupy wam sie nie chce?

Pewnie zaraz post zostanioe usuniety i bede mial BANA. Wale te. W koncu ktos musial napisac prawde!
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 15:54   

qqq: akurat Leśniak był jednym z najlepszych zawodników w drugiej połowie i widać było że przynajmniej jemu się chce.Oprócz Jana i Marka Kozioła reszta przeszła obok meczu.Zero walki,zaangażowania...
Gdyby Kluczbork nie grał dzisiaj na remis to pewnie by nas skarcili za takie granie.
Ale obiektywnie,mecz na beznadziejnym poziomie,podział punktów zasłużony...
[Profil] [PM]

lukas33

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 15:58   

Jak już ktoś wyzej napisał obraz nędzy i rozpaczy. Gra naszych gwiazdeczek to KATASTROFA i DRAMAT. Zero konstruowania akcji, zero biegania, zero pomyślunku, zero strzałów, kompletne dno. Co najmniej kilku piłkarzy kompletnie sie nie nadaje do gry na tym poziomie. Tak słabej Sandecji jak z Podbeskidziem i dzisiaj nie ogladałem od lat. Druzyna jest kompletnie rozbita zupełnie bez formy i myślę że w zimie nadejdzie czas na bardzo poważne zmiany. Na takie granie i kpiny z kibiców przyzwolenia nie ma!
Inna sprawa ze druzyna z takimi piłkarzami ( Lesniak, Zawiślan) to co najwyżej I ligowy średniak. Zeby powaznie myśleć o czymś wiecej trzeba by wymienić pół składu.
Ostatnio zmieniony przez lukas33 Sob Lis 13, 2010 16:02, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 16:00   

Ja rozumiem rozgoryczenie i pewne zażenowanie postawą drużyny, ale po co od razu takie nerwy? Myślę że lepszym rozwiązaniem będzie wspólne zastanowienie się nad tym co się dzieje, dlaczego i jakie mogą być dalsze efekty. Przeklinanie i obrażanie nic nie da, a spotęguje jeszcze złe emocje.

Od jakiegoś czasu słyszymy mniej lub bardziej prawdopodobne informacje o tym, że w drużynie dzieje się źle. Mam kilka uwag jeśli o to idzie. Myślę że jednym z problemów może być obecność w składzie Pawła Leśniaka. Nie mam tutaj może bezpośrednio pretensji do tego chłopaka, ale jestem przekonany że koledzy z drużyny sporo wyczytali na jego temat w internecie, widzą się wzajemnie na treningach i mogą odczuwać pewien dyskomfort w związku z tym, że gra i to ostatnio nawet wyszedł w pierwszym składzie. Sam grałem w piłkę i wiem jak czuję się człowiek potraktowany niesprawiedliwie, kiedy musi siadać na ławce, chociaż wie że może dać drużynie więcej niż gracz który po tym boisku biega. Sporo w tym wszystkim winy na pewno trenera Wójtowicza. Jest świetnym szkoleniowcem, ale mam wrażenie że chyba przyszedł czas na zmiany. Albo podziękujemy za współpracę trenerowi, albo kilku piłkarzom. Martwi mnie postać Berlińskiego. Podobno wyglądał dzisiaj na usatysfakcjonowanego wynikiem spotkania. Gdyby to ode mnie zależało trener zostałby, bo zasługuje na duży kredyt zaufania.

Pozostaje też kwestia czysto sportowa. Piłkarze są po prostu bez formy. Nowe nabytki albo nie grają, albo są nikłym wzmocnieniem. Ten czarnoskóry zawodnik ze Stalowej Woli chyba nawet murawy nie powąchał odkąd trafił do Nowego Sącza. Czy ona ma jakąś kontuzję czy jest po prostu tak słaby?

qqq

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 16:05   

Masahiko napisał/a:
Myślę że lepszym rozwiązaniem będzie wspólne zastanowienie się nad tym co się dzieje, dlaczego i jakie mogą być dalsze efekty. Przeklinanie i obrażanie nic nie da, a spotęguje jeszcze złe emocje.

CO sie dzieje? Ja ci powiem co sie dzieje. Syndrom Lecha Poznań sie robi. tylko, że oni sie sprezaja na LE, a my nie mamy na co sie sprezac. kopacze zostaly zaglaskane i czuja sie jak gwiazdeczki. A to 1. Liga KU**A MAC!

GDzie ten zespol z tamtego sezonu pytam sie? Gdzie ten zespol z poczatku TEGO sezonu? To sa praktycznie ci sami zaowdnicy. Grac w pilke nie da sie zapomniec. Jeszcze raz to napisze - zaglaskanie i traktowanie naszych zawodnikow jak gwiazdeczki ma teraz swoje wplywy. DO tego zarzad robi swoje. trenerowi sie w dupie poprzewracalo. Mamy istny burdel w klubie i to efekty widac golym okiem.

Szkoda ze to byl ostatni mecz w tej rundzie u siebie. Bo proponowalbym na kolejny zrobić oprawe w stylu " Albo robicie sobie jaja z kibicow albo zapie*****cie i gryziecie trawe! "
Ostatnio zmieniony przez qqq Sob Lis 13, 2010 16:08, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

ktoS

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 16:07   

....zarzad oraz "sponsor" rozdaje karty kto gra kto nie gra tyle w tym temacie i kazdy chyba o tym wie..ehehe po co rozkrzykiwac takie cos
[Profil] [PM] [E-mail]

wawus1986
PoProStu

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 16:08   

Ktos wie co to się działo przy kasach (chyba) zaraz przed rozpoczęciem meczu???

qqq

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 16:09   

ktoS napisał/a:
....zarzad oraz "sponsor" rozdaje karty kto gra kto nie gra tyle w tym temacie i kazdy chyba o tym wie..ehehe po co rozkrzykiwac takie cos

To wystarczy pogratulowac trenerowi za to, że daje sobie wchodzic w dupe.
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Sob Lis 13, 2010 16:10   

Nie sądzę, by tu był powód. Myślę że mamy połączenie słabej formy z czymś więcej, czego nie jestem w stanie zlokalizować (konflikt między zawodnikami? między piłkarzami a trenerem? problem z działaczami?). Brak zaangażowania nie wynika raczej z "zagłaskania". Takie jest moje zdanie.

jacolmc

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Lis 13, 2010 16:31   

Spadek formy można przełknąć ale totalny brak zaangażowania brak zwyczajnej ambicji i woli walki to jest olewanie kibiców ,nie wystarczy ubrać żółte buty żeby być gwiazdą.Berliński niech sie tak nie cieszy bo powinien pierwszy wylecieć za całokształt.Może nadszedł czas dać szanse naszym wychowankom a w przerwie zimowej przewietrzyć szatnie z "gwiazd" i wichrzycieli
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - MKS Kluczbork
[ ZAMKNIĘTY ]