Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
KSZO - Sandecja
Autor Wiadomość
kuba_ns

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 17:39   

ale jest wiecej strzalów niż z Kluczborkiem
[Profil] [PM] [E-mail]

Seba

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 17:48   

Serafin też powinien jechać, a Boro grać w pierwszym za leśniaka i fajnie że hlousek znowu gra w pierwszej 11

Seba

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 17:49   

hehe :)

matys5392

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:20   

Cytat:
(60') Słabo spisującego się Leśniaka zmienia Cebula.

Nie do wiary...

Według relacji nie jest tak źle jak przewidywaliśmy :) może uda się wywieźć 3 punkty...
[Profil] [PM]

mati513

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:22   

Słabo spisującego się Leśniaka zmienia Cebula.

... Też mi kur** odkrycie... od pierwszego meczu, gdy zobaczyłem Leśniaka na murawie już wiedziałem, że to następca Kmiecika..
[Profil] [PM] [E-mail]

Ult15

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:22   

Leśniak na ławe!

Ad@ś=)

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:26   

mati513 napisał/a:
Słabo spisującego się Leśniaka zmienia Cebula.

... Też mi kur** odkrycie... od pierwszego meczu, gdy zobaczyłem Leśniaka na murawie już wiedziałem, że to następca Kmiecika..

Niestety muszę zainterweniować - Nie obrażaj Kmiecika porównując go z Leśniakiem!
[Profil] [PM]

spdr
STREET ROCKIN'

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:37   

na głównej na sandecja.pl niezła jatka jest hahahhaha zawodowcy
[Profil] [PM]

kuba_ns

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 18:40   

mysle ze mamy punkt
[Profil] [PM] [E-mail]

1980_NS

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 19:22   

Czytając komentarze na stronce to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Na prawdę wszyscy chcą odejścia trenera? W głowach się tak wielu osobom przewróciło? Ludzie, rok temu byliśmy beniaminkiem, między innymi dzięki trenerowi zajęliśmy znakomite 3 miejsce. Teraz mamy więcej punktów niż przed rokiem, znów miejsce w czołówce, ekstraklasa jeszcze nie dla nas. Powinniśmy się cieszyć, że zostaliśmy solidnym zespołem górnej części tabeli.

Nie wiem czy trener Wójtowicz czyta te wszystkie wpisy, ja sytuacji w zespole dobrze nie znam, nie wiem czy te wszystkie doniesienia o konfliktach są prawdziwe. Najgorsze jest to, że szybko zapominamy o dobrych rzeczach. Kilka miesięcy temu wygrywaliśmy z Górnikiem, ŁKS, a teraz co drugi wpis to "Wójtowicz won".
Pograjmy trochę przy oświetleniu najpierw, bo na razie tyle dla nas.
Trener czytając te wszystkie oskarżenia musi się super czuć. Była jego zasługa w tym, że poprzedni sezon był tak znakomity, a teraz przy lepszych wynikach zaleca mu się odejście. Super.
[Profil] [PM]

kks10

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 19:35   

DAJCIE SPOKUJ TRENEROWI BO SIE OBRAZI I ODEJDZIE DO NIECIECZY .A TAK POWAZNIE TO NIEMA CO MALKONTENCIC BO JEST OK.
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 19:47   

Tragedia- smialo mozna tak powiedziec o postawie naszych grajkow w ostatnich meczach. Niestety w zlych humorach zegnamy sie z ta runda. Wiadomo juz ze ''ktos'' nie chce awansu a to co ostatnio gramy dobitnie to potwierdza. To nie jest zadna zadyszka czy spadek formy. ''Ktos'' nie chce awansu i tyle. Nastepna runde gramy wiec o nic.

saku194

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 19:51   

Punkt na trudnym terenie, który w poprzednim sezonie był twierdzą. W tym KSZO zaczęło nie najlepiej jednak z kolejnymi meczami grało lepiej, drużyna zdeterminowana w walce o utrzymanie zremisowała ostatnio na LKS-ie, w Pucharze Polski nawet nasza zgoda Polonia w mocnym składzie po 90minutach remisowała tam 0-0. Brawo dla naszych piłkarzy, remis szczęśliwy, ale wartościowy. Jesteśmy na koniec roku w czołówce bardzo wyrównanej ligi, raczej awans i spadek na nie grożą, można spokojnie budować drużynę już pod kątem następnego sezonu.
[Profil] [PM] [E-mail]

kuba_ns

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 20:10   

Musimy być zadowoleni z tego jednego punktu mieliśmy swoje okazje KSZO miało swoje, ale jak nam się Marek Kozioł wyrobił duża zasługa naszego bramkarza w zdobyciu tego jednego punktu
[Profil] [PM] [E-mail]

wicek

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 20:33   

co wy mówicie jak ktos możę nie chciec awansu zastnówcie sie to jest prestiż dal trenera dla zawodników dla miasta kasa z transmisji i napewnoinowi sponsorzy a wy mówicie ze ktos awansu nie chce dramat
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » KSZO - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]