Otwarty przez: kolafy Czw Cze 20, 2013 14:10 |
Forumowicze |
Autor |
Wiadomość |
Izka_Korona
DSSFSK ;)

|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 01:47 Forumowicze
|
[Cytuj]
|
|
No wiec czas troszke ozywic to forum, zwlaszcza po krotkiej przerwie spowodowanej problemami technicznymi... Temacik powinien byc znany osobom, ktore przegladaja rozne fora klubowe. Po krocie zabawa polega na opisiku uzytkownikow tego forum. No to zaczynamy... :) |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 02:36
|
[Cytuj]
|
|
Calkiem przypadkowo wiem OCB ;), wiec po przerwie ruszamy z tym forum, tym bardziej ze zjadlo troche wiadomosci w miedzyczasie i trzeba sobie ponabijac :)..
Temat calkiem podobny do "Skojarzen" tylko jedziemy z uzytkownikami.. Zaczynam od modow ;)
Bianco- od zawsze na Sandecji, bęben na Starcie;), szef wszystkich szefow, troche to wszystko ciezej idzie wszytko od jego emigracji ;)...
Ernesto- setki km w MOT-cie, jeden z nastepcow Bianca na emigracji ;), mistrzowska wczorajsza podroz do Rzeszowa ;)
admin- "kariere" zaczyna podobnie do Ernesta (KMTW:)), powoli sie rozkreca, wyjazd do Zabierzowa...
Dziekan- bez komentarza :), skojarzenia musza byc krotkie, a w tym "wypadku" sie nie da;)
hanys- Hanysowo, hanysowo, hanysowo ;), stara sie jak moze, glowna krawcowa na Kilinskiego, za duzo dramatyzuje;) i przedwszystkim ten Wasik ;) napic to sie jednak z nim nie napije, zdecydowanie lepiej radzi sobie jego siostrzyczka ;)
Grzechotnik- jak Bianco- na Sandecji od zawsze, tata ;), bardzo wporzadeczku, zajebiste smsy;), "jakie te kielczanki sa zajebiste";), no i ten Champion ;) sporo mozna pisac... aktualnie niestety emgracja..
INDOR- zapadnieta klata Bianca;), "mocny" zawodnik z duzym stazem, rowerem do Bryjowa ;), kosmiczne wygrane na STSie ;)
Izka_Korona- pierwsze pierdolniecie Korony ;), bardzo pozytywnie, zacieciem wyjazdowym zdecydowanie przebija wiekszosc piszacych tu forumowiczow, nie mamy takich fanek ;), Champion i . Przekaznik ;) Ciumek ;)
radziufan- nauczyciel angielskiego mojego brata ;), przy okazji bliska rodzina ;) bardzo pozytywnie tylko malo rozjezdzony ale sie wkreca powoli ;)
SandyFan- sasiad radziufana, "rezerwista", wyjazdy na reprezentacje, j.w... zbyt malo rozjezdzony ;)
grubas_KKS- pozytywny zawodnik, coraz bardziej zaangazowany w organizacje ;), Dunajec ;), wyjazd na reprezentacje:), Siup Sklad.. wyjazdowo na odpowiednim poziomie...
S@NDECJA- Travel Gang, jezdzi jezdzi i jezdzi ile moze, j.w. pozytywny, moglby troche bardziej zoorganizowac "mlodziezowke" (chociaz nie lubie tych podzialow) ;)
To chyba narazie tyle, bo pora juz pozna.. jutro pewnie dokoncze, ale dzis juz nie mam pomyslow...
Pozdrawiam |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 15:59
|
[Cytuj]
|
|
Kuba ladnie mnie rozkminiles............ teraz cala szkola i wszystkie dzieciaki beda wiedzialy:))
a moje skojarzenia to:
KubaNS; kuzin:) opanowany, nie okazujacy emocji:) jezdzi gdzie moze i jezeli moze a jak nie moze to i tak jezdzi:)
SandyFan: sasiad, kumpel, zapalony Sanda tak jak my wszyscy.....no igoni mnie w typerze;)
RydzSmigly: brat SandyFana
Dziekan: człowiek jazda........
ERNESTO: czerwony maluch, reprezentacja.....
S@NDECJA: chłop od wyników w LT:)) pierwszorzedny wyjazdowicz...
Kuti_vip: 4 fazy najebania.......czwarta faza to worek:)) niewyrzyty??:)
Waski 1910: lewoskrzydlowy, prawoskrzydlowy:))
reszty wlasciwie nie znam osobiscie tylko tak z widzenia........ |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
Ostatnio zmieniony przez radziufan Czw Wrz 29, 2005 20:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 16:35
|
[Cytuj]
|
|
KubaNS:krewny radziufana,zawsze dobrze poinformowany i spokojny (choc na reprezentacji cieszyl sie jak wszyscy na stadionie).wyjzdow juz "troche"zaliczyl
SandyFan:brat..zawsze stara sie byc na kazdym meczu Sandecji,nie odpusci nawet rezerw i juniorow.Zarazony Pasami do szpiku kosci
radziufan:sasiad z bloku,bramkarz na emeryturze(chyba ze sie myle,trzeba cos zagrac:))).duzo razem jezdzilismy na rezerwy;))
Dziekan:sparing z waksmundem(harklowa;))no i czlowiek baza w kazdym calu
S@NDECJA:kumpel z podstawowki...wyjzdowicz na najwyzszym poziomie
Kuti_vip:wyjazd na reprezentacje(4 faza rzadzi) i rugbysta:)),organizator:)))
Waski 1910:info od niego jest pewne w 100%
Crac0vianin:na zeslaniu....
reszta tylko z widzenia |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
Izka_Korona
DSSFSK ;)

|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 16:54
|
[Cytuj]
|
|
No wiec ja tez opisze kilka osob:
KubaNS - jeden z moich lepszych ziomkow;) mily, otwarty, narzeka na gre Sandecji, ale ostro smiga na wyjazdy:) Przekaznik z samego ranca dobra rzecz;) ciumek ;)
S@NDECJA - drugi moj dobry ziomus:) od zawsze i na zawsze bedzie mi sie kojarzyl z przestanem i dowcipami o zydach;) rozgadany, wesoly no i te zwierzenia;)
Indor - pierwsza osoba z Sandecji, ktora mialam przyjemnosc poznac:) zdecydowanie nie slowny;) Chamion i wyprawy rowerowe do SS;) bardzo go lubie
Dziekan - hehe zawsze ma dobre jazdy i lubi molestowac niewinne dziewczyny:) bardzo pozytywna osoba, az szkoda, ze przebywa teraz na emigracji
Ernesto - nie potrafi klamac:P ma juz u mnie ze 4 krechy i ciezko mu bedzie to nadrobic... poza tym fajnie sie z nim wdaje w polemike
Ninja - bardzo fajny ziomek z Muszyny:) dba by Muszyna byla aktywnym fc, organizuje wyjazdy, autor stronki o Muszynie - oby tak dalej i CK zaprasza;)
Wachan - hehe bardzo pozytywna osoba, esjuzmi pazeusta:) lapie niezle fazy (Macka z klanu pamietasz??:)) czesto u nas bywa za co ma duzego plusa
Grzechotnik - teraz przebywa na emigracji, bardzo lubi kielczanki;) wporzadku chlopak. Jego agresora, ktorego zalapal w championie na dlugo raczej zapamietam;)
Grubas_kks - nie znam go za bardzo, kojarze z grilla po meczu z Craxa, ale wydaje sie wporzadku i bardzo bezposredni. Tylko nie wiem skad sie wziela ta ksywka
nati - bardzo sympatyczna mloda fanka
mk89 - mlody zajarany kibic
blanca estrella - cenie ja za obeznanie w sprawach kibicowskich oraz zaangazowanie jesli chodzi o ultras Wisly
Bianconeri - czyli Rysiek z pizzy, z jego postow zawsze mam najwieksza beke... a stwarza pozory powaznego czlowieka;)
RydzSmigly, SandyFan, Radziufan - jak dla mnie wszyscy trzej maja podobny charakter wypowiedzi, ale to nie dziwi skoro sa sadiadami/rodzina. Poza tym nie znam ich co nie znaczy, ze nie poznam:)
Wnuczka - Pani pociag pospieszny;) moja ziomala z pierwszego pierdolniecia:) razem smigamy na wyjazdy, bardzo wesola i same superlatywy. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 17:21
|
[Cytuj]
|
|
Izka Ban za obrazę majestatu jaśniepana administratora:D
Moja krótka charakterystyka - wy wszyscy jesteście pojebani, was nie mozna sądzić, was .. was trza leczyc :)) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
Izka_Korona
DSSFSK ;)

|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 18:19
|
[Cytuj]
|
|
:) no to czesc;)
Bianco to moze zacznijmy od Ciebie??;) |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 18:27
|
[Cytuj]
|
|
KubaNS - fotoreporter i dostarczyciel papierosów ;)
S@NDECJA - nie znam =]]]]
Indor - odrazu mi sie kojarzy z pewnym obrazkiem na ktorym tez był jeden z adminow ;)
Dziekan - hehehe :D musze wkoncu z nim zajarac pozadnie ale teraz go nie ma :((
Ernesto - Czerwony Jastrzab i flagi ;)
Ninja - Poprad Muszyna i opisy na zmiene o Cracovi,typu Anty i Sandecji ;)
Wachan - hehehe RONI ;)
Grzechotnik - FC SS i kojarzy mi sie z pewna sprawa.
Grubas_kks - Gruby Macius =]]] Ekipa Podpalajaca Systematycznie !
nati - no poznaje ja powoli ale kojarzy mi sie raczej z gg :P
mk89 - ultras
blanca estrella - no coment ale mimo tego Pozdro
Bianconeri - donosny smiech
RydzSmigly-Po pierwsze to podstawowka a po 2 ze musi sie wyrobic z wyjazdami
SandyFan-sparingi w Barcicach =]]]
Radziufan -jak wyzej no i jeszcze pan nauczyciel ;)
Wnuczka -pierwsza pani z Korony ktora poznałem,wyjazd na KSZO.
Izka_Korona-nie znam... =] napisze tylko ze kozacka z niej babka ;)
dev-dobry ziomek z Cracovii.
Hanys-vlepkowy |
|
|
|
 |
mk89 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 19:05
|
[Cytuj]
|
|
Kolejność przypadkowa:
S@NDECJA - Travel Gang '04, dość dobrze podróżuje (-:
blanca estrella - Wisła Kraków, pisanie głupot na tym forum.
Hanys - Starszy vlepkowy, sandecjahools.prv.pl
Izka_Korona - Żółto-czerwona siostra (-:
Ernesto - MOT
Grubas_KKS - Siup...
Wachan - Wariat w pozytywnym znaczeniu tego słowa ;)
admin - Dzięki Niemu tutaj piszemy...szacunek.
Ninja - FC...
Dziekan - Wyjazd do Gorlic
Narazie tyle, nie mam weny do pisania :DDD |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 19:32
|
[Cytuj]
|
|
KubaNS - czlowiek z ktorym niebezpiecznie wsiadac do jednego wozu (przynajmniej jesli nie ma kompletu) - pozdro dla kumatych ;)
S@NDECJA - bialy jastrzab, ciagla jazda, duzo wyjazdow w ostatnich 2 latach (zwlaszcza na zgody), kiedys dawno temu dostal ode mnie zjebe za robienie za fc Cracovii ;)
Indor - sts maniak ;) czasem nerwowy, latwo go w Saczu spotkac na rowerku :D Strasznie ciety na Andżele ;)
Dziekan - czlowiek, ktory mnie wkrecil w zycie kibicowskie na Sandecji, swir, nierzadko autor hardcorowych akcji, abstrakcyjne myslenie ;)
Izka_Korona - ło matko ;) Fajna dziewczyna, tyle, ze ... nie umie liczyc (jakies dziwne mnozenie jakis wyimaginowanych kresek), probuje sprowadzic mnie na zla droge (w Kielcach czekaja na mnie 4 kreski), przez nia jeszcze bardziej boje jezdzic sie do Kielc ;) Poza tym respect za to, ze jej sie chce i jezdzi, mimo pewnych przeszkod
Wachan - czlowiek, ktory zawsze kreci sie z S@NDECJA, rozkrecil sie troche - nie spodziewalem sie, ze zlapie az taka zajawke ;)
Grzechotnik - czasem pije za duzo i przez wypowiada zbyt wiele slow, ktorych moglby zalowac. Ponad 50 wyjazdow za sama Sandecja
Grubas_kks - bardzo spoko typ, racjonalnie myslacy, ostatnio zalicza coraz wiecej wyjazdow, Siup Sklad
malolat_19 - Siup Sklad, wyjazd do Lezajska ... hardcorowiec
mk89 - zajarany ultraska, powoli wkreca sie w klimaty, czasem za duzo udziela sie na forum kibicow
blanca estrella - kobieta dzieki ktorej to forum zylo. Imo nieslusznie i niepotrzebnie zaatakowana przez czesc osob z naszego forum (sam kolor barw to nie powod do najezdzania). Znajaca klimaty kibicowskie
Bianconeri - wieczny pesymista, dobry organizator, ale tez straszna "maruda" :)
Hanys - czasem jak go slucham to mam wrazenie, ze ruch kibicowski na Sandecji nie istnialby gdyby nie on ;) ostatnimi czasy niewiele robil ze wzgledu na to, ze go nie bylo w NS, zobaczymy jak bedzie teraz ;) Rzecznik prasowy ;)
kuti_vip - wyprawy na reprezentacje ;) Lovelas ;)
SandyFan, Radziufan - na poczatku mi sie mylili, dlatego pisze o nich razem ... z nimi kojarza mi sie wyjazdy na reprezentacje ;)
SAND1910ECJA aka eSKa - wie wszystko, ale nikt nie wie kim on jest ;)
Na razie tyle, moze pozniej mi sie bedzie chcialo jeszcze kogos dopisac :P |
Ostatnio zmieniony przez ERNESTO Czw Wrz 29, 2005 19:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 19:38
|
[Cytuj]
|
|
Przyjelo sie, wiec jedziemy dalej...
malolat_19- Siup Sklad, jednoosobowy wyjazd do Lezajska (kozak akcja), jeden z najbardziej "zoorganizowanych" mlodych, przyszlosciowy zawodnik ;), Ilona? ;)
mk89- ultrasik, duzo pisuje na forum, stara sie cos ruszyc w swojej dziedzinie
Blanca- cokolowiek by o niej nie powiedziec, pisze przewaznie z sensem, raczej poukladane w glowie chociaz niewiele o niej wiem...
kuti_vip- wystepuje tu tylko w Typerze, rugbysta :), podobnie jak z Dziekanem- ciezko scharakteryzowac ten przypadek w kilku zdaniach ;)
wachan- Travel Gang, zajebiscie pozytywny ;), sparingi w Barcicach i wyjazd do CK ;)
RydzSmigly- mlody P. vel SandyFan ;), Krakow, "rezerwista", czlonek ekipy z reprezentacyjnego busa ;) |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
Ninja [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 21:57
|
[Cytuj]
|
|
Izka_Korona - super dziewczyna, bez obaw na pewno odwiedze CK :)
S@NDECJA - reka w gipsie, spoko ziomek, biały maluch i TG :)
dev - czesty bywalec w Muszynie, spoko ziomek :)
ERNESTO - czerwony maluch, melanż u nas( skradziony rower :P) :)
INDOR - spoko ziomek :)
reszty nie kojarze nicków albo nie znam :) |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 22:18
|
[Cytuj]
|
|
Ninja - lol, to Ty miales dotrzec wtedy na rowerze ? przyznam szczerze, ze w ogole nie kojarzylem Cie z wygladu wczesniej ;) |
|
|
|
 |
wachan
TRAVEL GANG!
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 22:35
|
[Cytuj]
|
|
KubaNS - z Kubą dobre jazdy mam , pamiętny wyjazd do CK i brak niejakiego TABALUGI na scenie , ogólnie pozytywny :]
S@NDECJA - "Jesteśmy z Tobą Żygała jesteśmy z Tobą ! - ogólnie zielony czlowiek z którym łapie bucha na ośce i na wyjazdach :A zwany także jako Nóżka z Sącza :E , i jak by to wyglądało jak bym nie wspomnial o zielonym jastrzębiu który jest Biały [BĄK] !
INDOR - maniak sts'ów , stara gwardia :]
Dziekan - pozytywnie nakręcony , jazde przeważnie w sobie ma :]
ERNESTO - "RED BĄK" , organizator , MOT
Wachan - nie wiem ale sie popytam : Q
Grzechotnik - stary wyjadacz :D
grubas_KKS - dobry ziomek :] chłop ma dobre jazdy i ogólnie gitarka :] , Pozdro dla JAGI - nasza zgoda najlepsza w Polsce jest !
mk89 - ultras , Baltazar Gąbka , ostatnio ma zajawke na wyjazdy...., Mortal KOmbat
Blanca estrella - kojaży mi sie z wiślackim scierwem :E
Bianconeri - organizator , jazde tez ma dobrą : ]
SandyFan-sparingi w Barcicach ...
Radziufan -kuzyn Kuby , nauczyciel Angielskiego , na wyjazdy jezdzi słabo : <
Izka_Korona - nie będziemy sie w cycki szczypac , powiedzmy w prost : Izka jest jak najbardziej w pożądeczku xD , klimat ma , jazde ma , Kszo pierdoli i na wyjazdy jezdzi do woli , zajawke zlapala na SANDECJE weszcie przyjechala : ASD
Hanys- vlepki , admin strony sandecjahoools.prv , Górny Śląsk , Hanysowo : ]
malolat_19 - Batmobil . siup Sklad , wineczko , trunki z % , wyjazdy spontaniczne :]
Kuki - zawodnik lajtowy , zielona chmura , gdzie zielone tam Kuki , pozdro dla niego :D |
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2005 23:09
|
[Cytuj]
|
|
malolat_19 - Batmobil ,sS,Jasło =]]] Ogolnie luz i szacunek za Lezajsk!
Kuki - Grzybki miazdza :D kiedy wyprawa :> hehe czeste zielone wycieczki ! |
|
|
|
 |
|