Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
SANDECJA - Stilon Gorzów Wlkp. |
Autor |
Wiadomość |
style
|
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 19:13
|
|
|
Ja powiem w skrocie - mecz mi się nie podobał ale, stan murawy, pierwszy poważny mecz po ruchach kadrowych itd wiec nie oceniam narazie zespołu indywidualnie podobał mi się Boro i Eisman. Kowalczyk tak jakby chciał a nie mógł.
Ogólnie gra bardzo chaotyczna mnóstwo strat i brzydkie faule po ktorych sędzia karał tylko naszych.
Co do spikera to czułem sie na początku jakies 20 minut przed meczem jak w kościele a co najmniej jak na jakiejs przemowie. Na koniec meczu przekreślił swój nowy fach mówiąc SandeNcja..... dziwne ze o tym przekreceniu nazwy nikt nie mówi bo dużo osób z C to zauważyło i tez niezbyt byli zadowoleni.
no to chyba tyle, a i szkoda tej poprzeczki i sytuacji gdy obrońca Stilonu wybił piłke głową z lini bramkowej... |
|
|
|
 |
Tomko54
|
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
|
|
|
 |
Busta
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 17:28
|
|
|
Cytat: | W tej chwili klub podpisał już umowę z firmą Adidas, która będzie ubierała piłkarzy w tym sezonie, |
Mam nadzieje że ktoś w klubie pomyśli nad zrobieniem biznesu na sprzedaży klubowych koszulek ( w przystępnej cenie) i każdy będzie sobie mógł taką koszulkę kupić bez problemu.
Serce aż mi się raduję na myśl że mogła by u nas narodzić się kultura chodzenia w naszych pięknych pasiakach na mecze, podobnie jak ma to miejsce w Krakowie. Gdzie sporo ludzi ubiera się w barwy w dniu meczu ( koszulki,szaliki,czapki)
Mecz to święto więc należy ubrać się odświętnie!
Po Wsze Czasy TYLKO PASY!!! |
_________________ Pasiaste Serce Mam |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 10:31
|
|
|
A co z Cebulą? Bo coś cicho o tej kontuzji. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Mar 09, 2011 11:26
|
|
|
Dzisiaj miał mieć kolejne badania itp, ale z kontuzją raczej gorzej niż lepiej będzie i przerwa kilku tygodniowa, to samo zresztą Makuch. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
|