Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Pogoń - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
SG36
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 00:59
|
|
|
pytam was ktos sie wam podobał? |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 08:04
|
|
|
matys5392 napisał/a: | A czego spodziewałeś się po napastniku ktory co rok zmienia klub (na słabszy),najlepszy okres kariery ma dawno za sobą, a od kilku lat strzela średnio 2 bramki na sezon...?
Wozniak grał w tym sezonie 2 powazne mecze (liga+puchar) więc szału tez raczej nie mozna bylo się spodziewać.
Janic pokazał się już w meczu z Radzionkowem.Jak było,każdy widział.Jeśli naszą grę ma kreować zawodnik,ktory ucieka od piłki to z czym do Ekstraklasy...?
I nie mowmy już,na czele z trenerem Kurasem po każdym meczu,że zabrakło nam szczęscia. Bo jezeli za kazdym razem mamy liczyć na szczęsie to lepiej cieszmy sie tą pierwszą ligą...
I na dzień dzisiejszy wygląda na to że mecz z Kolejarzem stał się meczem "numer jeden" w tym sezonie.I to niekoniecznie ze sportowego punktu widzenia... |
No właśnie o to chodzi, że sie po Chmieście nic nie spodziewałem, mówiłem to jeszcze przed sprowadzeniem, drugi Bagnicki. Co do Woźniaka to pokazał już w meczu ze Stilonem, ze jest słabym ogniwem, tam lewą stroną cały czas akcje szły i wozili go niemiłosiernie.Nie wmawiaj mi, że się czegoś spoedziewałem, stwierdziłem fakt, a to co innego;-) Z Janiciem się na razie nie zgodze z Tobą, bo ocenianie piłkarza po jednym meczu jest śmieszne... |
_________________ 1910
 |
Ostatnio zmieniony przez internacionale Sro Mar 30, 2011 08:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 12:44
|
|
|
A tak pół żartem, pół serio to największą satysfakcję ma chyba Paweł Leśniak - kiedy grał, to - mimo krytyki względem jego postawy - jakoś te wyniki jeszcze wyglądały. Od kiedy leczy kontuzję, z Sandecją jest coraz gorzej ;) |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 14:12
|
|
|
Gdzie są moderatorzy?Zamknijcie już ten temat "ględzenia". |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 15:31
|
|
|
Faktycznie dyskusja stała się żenująco nudna i ekspertom z przed TV podziękujemy! ;) |
|
|
|
 |
|