Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:31
Sandecja - GKS Katowice
Autor Wiadomość
arkoniusz

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 14:04   Sandecja - GKS Katowice

Myślę, że można założyć temat.
Ostatnio zmieniony przez kolafy Wto Maj 24, 2011 09:53, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 14:42   

Kibicowsko pewnie bez kibiców gości:/przynajmniej oficjalnie;/Szkoda troche, no ale ...
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Jaro

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 15:54   

SANDECJA - GKS KATOWICE

PIĄTEK 20 maja, 19:00

Milosz_1910 napisał/a:
Kibicowsko pewnie bez kibiców gości:/przynajmniej oficjalnie;/Szkoda troche, no ale ...

może GKS przyjedzie coś u nas pozwiedzać ;) Wielka szkoda że nie mogą przyjechać oficjalnie bo szykował się jeden z najlepszych meczy kibicowsko tej rundy... PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW !

arkoniusz

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 17:06   

Można coś pomyśleć na temat protestu i jakieś oryginalnej formie :)

Ja miałem pomysł żeby zamiast szalika na mecz zabrać wuwuzele albo jakąś trąbke (jak ktoś nie ma w Tesco są tanie). I przez cały mecz trąbić i jakiś transparent
[Profil] [PM]

Jaro

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 17:13   

Zróbmy piknik ;) kanapki, herbatki na młynie i jak na wyspach - gazety w rękach ;)

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 17:33   

Jaro napisał/a:
Zróbmy piknik ;) kanapki, herbatki na młynie i jak na wyspach - gazety w rękach ;)

Nie wpuszczą Cię bo Sandecja musi na czymś zarobić :) A na cateringu dobrze im idzie :)

kamilyes

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 17:40   

gazety w łapie dobry pomysł, każdy jakąkolwiek gazete ma więc problemów by nie było jak np. z wuwuzelami :)
[Profil] [PM]

mlodykks

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 18:01   

ooo każdy sobie kupi hot doga...i będziemy się obżerać w młynie czytając gówno prawdę :)
Balonikami możemy się pobawić pozdrowić naszych ukochanych sportowców , biesiadę , disco polo i impreza taką jak sobie pan D. Tusk marzy na Euro :)
[Profil] [PM] [E-mail]

arkoniusz

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 18:04   

Na pewno będzie trzeba uprzedzić piłkarzy o tym żeby, że takie coś będzie miało miejsce. A swoją drogą marzy mi sie taki protest, żeby piłkarze wszystkich lig nie przyjechali na swoje mecze :)
[Profil] [PM]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 18:07   

No wg mnie gazeta jest dobrym pomyslem:)Zdjecie pojdzie w Polske na pewno:)Na sygnal wszyscy siadamy i czytamy niby gazety:)Jeden z pomyslow na protest:)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

arkoniusz

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 18:20   

Tylko żeby to była jakaś szara gazeta, żeby nie było za kolorowo :)
[Profil] [PM]

Misiek_1910

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 19:56   

TO jest jest nić oryginalnego jak się nie myślę to wisła miała już takie coś..bodajże na Pucharze UEFA więć odpada
[Profil] [PM]

KubaSSNS

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 20:18   

to wkońcu mecz z Katowicami w piątek o 19 , aa z ŁKS w sobote o 18 ?
[Profil] [PM] [E-mail]

VTR
0-22

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 20:21   

Moim zdaniem dobra opcja jest z Wuwuzelami, nie podoba sie im Polski styl? To dostana Afryke.

kolafy

Wysłany: Pon Maj 16, 2011 22:15   

Dość Panowie tych spekulacji powstał plan protestu... nie nie spokojnie pANIE mILICJANCIE od czytania forum nie zrobimy burd na stadionie, nikogo nie będziemy gwałcić ani porywać, nie będziemy palić kukły naszego premiera ani komendanta głównego policji, nie będzie nielegalnych zgromadzeń za które teraz nas chcecie karać gdy stoimy w grupie! W pierwszej połowie będzie styl wzorowego kibicowania którego domaga się nasz rząd razem z pzpn i tak się podniecał po MŚ w Afryce (w których nawet oczywiście nie grała nasza reprezentacja) kupujemy wuwuzele, pistrzałki różnego tego typu akcesoria które wkurzają na maxa i zagłuszają wszystko, do tego zabieramy ze sobą szaliki, koszulki, czapki z pomponami Małysza, Liverpoolu, Bayernu, Lazio, Rapidu Wiedeń i itp itd (Oczywiście oszczędzamy sobie Juve które trzyma z Legią ;) ) mogą też być wspomniane piłki plażowe jakieś dziwaczne okulary, dmuchane młotki, balony cuda wianki :))

W przerwie meczu przebieramy się w nasze barwy, chowamy te badziewia i w drugiej połowie zabieramy się za styl naszego kibicowania dopingując i bawiąc się do tego stopnia żeby nas słyszeli nawet po za Nowym Sączem, oczywiście do tego wszystkiego potrzebni są ludzie więc cała chmara ''kiboli'' melduje się na F, oczywiście sektora C też się to tyczy bo wiadomo że na A nie ma co liczyć.

ps. takie akcesoria znajdziemy pewnie w supermarketach typu Real, Tesco, może jakieś sklepy wszystko po 4 zł itd. ;)
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja - GKS Katowice
[ ZAMKNIĘTY ]