Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Jedziemy do Łęcznej !! |
Autor |
Wiadomość |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 14:43
|
|
|
Najlepiej by było teraz jeździć z prawnikiem na każdą wycieczkę, żeby na bieżąco mógł doradzać i interweniować. |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 16:04
|
|
|
Rząd rządem...ale to jest straszne, że na "dole" są ludzie którzy wykonują te śmieszne rozkazy, łamią prawo a co więcej dokładają coś także od siebie...tak jak ci policjanci, dziennikarze, ochroniarze.
Wcześniej czy później każdego to w jakiś sposób dotknie.
Nikogo nie rozliczono za prl, ludzie którzy uczynili wiele zła są nazywani ludźmi honoru, więc co się dziwić, że bezkarność władzy jest nadal w naszym kraju dopuszczalna. |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 21:24
|
|
|
Pieprzyć tę policję, ale swoją drogą te szczekajaće psy są najniżej w tym łańcuchu pokarmowym. Niestety media są zafascynowane walką z kibolami, bo na 100% większość moherowych beretów z PO woli czytać, że kibole Sandecji chcieli zdemolować miasto i w komentarzach na onecie napisać :wredni kibole - moje podatki: itp. niż ktoś miałby się zajac sytuacją, że wolni ludzie w rzekomo wolnej Polsce (ale o takiej Polsce nie ma mowy......ktoś kto się orientuje, wie, że w Polsce dwa razy więcej wykorzystuje się podsłuchy, namierzenia przez billingi niż np. w Wlk Brytanii czy Niemczech.........A nami ? ktos się zainteresuje ? Polityk sie boi, kościoł chce nawracać. Ciekawe co na to powiedziałby oo Augustynek ? Kpina. A najlepsze jest to, że ostatnio stojąc po bilet przy kasach pies mówi do psa kiedy: Swoją drogą na meczu z odrą, bus z Odrą podjechał pod nasze kasy w 15 m meczu i zawrocil - a pies: Szkoda, że nie wysiedli, zrobilo by sie zamet i zamkneli by stadion.... YYYYYYYYYYY. Rece załamuje, szlocham. Czas zostać chyba KIBOLEM NA WYGNANIU. Bede wnuki bawł w Szkocji 0 i zostane pierwszym WYGANYM przez PO KIBOLEM - ktorego przerasta ta sytuacja :) (hmm pierwszym ? Chyba milionowym w sumie :D ) |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 00:34
|
|
|
Tak samo jest z ochroną. Mam znajomego który ochrania mecze Kolejarza i zawsze się mnie pyta czy drużyna która przyjeżdża ma kibiców bo jak ma to jest fajnie ich tak gazować i pałować. MASAKRA ludzie bez mózgu :/ |
|
|
|
 |
ArbuzKSC
Jak Skarabeusz...
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 01:00
|
|
|
Myślę, że na temat ochrony każdy z nas mógłby się wypowiedzieć w podobnym tonie, ale to my jesteśmy tymi złymi... Niedługo sezon się kończy i zostanie kilka tygodni do wyborów a po wyborach raczej będą inne problemy. Zresztą moim zdaniem już niedługo odpuszczą, bo zacznie się polska prezydencja w Unii :) |
|
|
|
 |
krzysiek186

|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 13:46
|
|
|
ArbuzKSC napisał/a: | Zresztą moim zdaniem już niedługo odpuszczą, bo zacznie się polska prezydencja w Unii :) |
Prezydencja w unii europejskiej (pisownia celowa) jest funkcją "honorową", nie mającą rzeczywistego wpływu na cokolwiek. Podniecają się tym w mediach jakby to coś ważnego było. |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 14:01
|
|
|
ArbuzKSC napisał/a: | Zresztą moim zdaniem już niedługo odpuszczą, bo zacznie się polska prezydencja w Unii :) |
No właśnie. Jeszcze pozamykają stadiony w całej Uni :/ |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 15:47
|
|
|
Tak jeszcze dla jasności przez uprowadzenie i to że porywacze wozili nas okrężnymi drogami zrobiliśmy dobrze ponad 100km więcej niż planowano stąd do transportu musimy dopłacić 500zł... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
ViruS
|
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 17:39
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | Tak jeszcze dla jasności przez uprowadzenie i to że porywacze wozili nas okrężnymi drogami zrobiliśmy dobrze ponad 100km więcej niż planowano stąd do transportu musimy dopłacić 500zł... |
A ja się dziwiłem dlaczego jechaliśmy tak długo te 300 kilometrów z groszami :) |
_________________ :) |
|
|
|
 |
|