| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:31
 | Sandecja - GKS Katowice | 

| Autor | Wiadomość | 

| berthold_ns 

| 

|  Wysłany: Nie Maj 22, 2011 20:14 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ludzie ogarnijcie się Przeleństwa na stadionach były są i bedą to nie kościół

| kosiarz napisał/a: |  	  | Ludzie z dziećmi obok mnie, wychodzili bo taka była kanonada wyzwisk i przekleństw...w tym wypadku na sędziego. To nie byli ci "tuskowi źli kibole".
 | 

Niech mi ktos pokaże kibica (człowieka) ktory ma rodzinę i dzieci (mniejsze lub większe) i nie przeklina w domu.Troche juz na tym swiecie żyje i nie raz mi spuchły uszy jak słyszałem rozmowę 10-latków

| zombi117 napisał/a: |  	  | A ja mam taką uwagę odnośnie młynowego. Z całym szacunkiem dla Kolafego, ale zakładanie koszulki Cracovii wydaje mi się nie na miejscu. | 
 Przecież to nie pierwszy mecz gdzie Kolafy jast w koszulce Cracovii!!

co do samego meczu to sedzia wypaczyl jego wynik,gdyby nie czerwień Berlińskiego myślę że mielibysmy 3 pkt
 |  
				| _________________ Ole ole ole ola  i tylko Pasy Pasy SANDECJA

|  | 

|   |  | 

|  | 

| mlodykks 

| 

|  Wysłany: Nie Maj 22, 2011 20:20 | 
 |  
               | 
 |  
               | Dobra spokój !! Był mecz a teraz następny z ŁKS !!!!!!! MA BYĆ MOBILIZACJA!!! OSTATNI TAKI MECZ U NAS MUSI BYĆ PEŁNY STADION ! KONIEC TEMATU / SOBOTA 18:00 SANDECJA - ŁKS MOBILIZACJA !
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| berthold_ns 

| 

|  Wysłany: Nie Maj 22, 2011 21:37 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | mlodykks napisał/a: |  	  | Dobra spokój !! Był mecz a teraz następny z ŁKS !!!!!!! MA BYĆ MOBILIZACJA!!! OSTATNI TAKI MECZ U NAS MUSI BYĆ PEŁNY STADION ! KONIEC TEMATU / SOBOTA 18:00 SANDECJA - ŁKS MOBILIZACJA !
 | 

Dobrze mówi dac mu wódki :D

WSZYSCY NA MŁYN i na pełnej KURWIE jak to zwykł mawiać Kolafy
 |  
				| _________________ Ole ole ole ola  i tylko Pasy Pasy SANDECJA

|  | 

|   |  | 

|  | 

| kosiarz 

| 

|  Wysłany: Nie Maj 22, 2011 22:38 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Cytat: |  	  | Niech mi ktos pokaże kibica (człowieka) ktory ma rodzinę i dzieci (mniejsze lub większe) i nie przeklina w domu.Troche juz na tym swiecie żyje i nie raz mi spuchły uszy jak słyszałem rozmowę 10-latków | 

nie zrozumiałeś :)

Dobrej nocy ;)
 |  
				| _________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!"
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| wborzecki@gmail.com 

| 

|  Wysłany: Pon Maj 23, 2011 07:09 | 
 |  
               | 
 |  
               | :-D ZAMIAST PRZEKLINAĆ TRZA BYŁO W TYSIĄCA ZAGRAĆ ;-)  + EMOCJE,PASJA I KOMPANIJA DO KART ZACNA,   -FLASZKA W PLECY :-D:-D |  
				| _________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
 ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
 Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |