Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Podbeskidzie - Sandecja ,środa godzina 19
Autor Wiadomość
Masahiko

Wysłany: Czw Maj 26, 2011 23:56   

Przy czym drużynę Wójtowicza oglądało się zdecydowanie przyjemniej. Trzeba też przyznać, że wykonawców swojej taktyki miał lepszych niż ma Kuras.

Po raz kolejny ubolewam, że w drużynie nie zagrali wychowankowie. Przy 2:0 w końcówce meczu można było się pokusić o wprowadzenie, któregoś młodzieniaszka. Taki mecz na boisku wicelidera na pewno byłby fajnym przeżyciem.

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Pią Maj 27, 2011 09:30   

Jak dla mnie to temat do zamknięcia- mobilizacja na ŁKS.

internacionale

Wysłany: Pią Maj 27, 2011 16:38   

Obiecany materiał z Bielska Białej. Sorki za opóźnienie ale miałem problemy z kompem, kamerką i kartą na której zapisał się film. W sumie jeszcze przez przypadek usunąłem całą ścieżkę audio i film bez dźwięku wyszedł.

http://www.sandecja.tv/21...bez_dzwieku.htm
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

kibicKKS

Wysłany: Pią Maj 27, 2011 16:45   

Kilinskiego 47 napisał/a:
kibicKKS napisał/a:
Co z tego że strzelamy 13 bramek walczącym o utrzymanie skoro nie potrafimy później wygrać z kimś liczącym się w tej lidze??

Nic, bo efekt finalny jest taki sam. Jesteśmy drużyną czołówki tabeli, ale bez szans na awans (i to się tyczy tak drużyny Wójtowicza jak Kurasa). Dlatego doszukiwanie się różnic pomiędzy tymi dwoma trenerami jest śmieszne bo są oni na tym samym poziomie i ich drużyny są dokładnie w tym samym miejscu.

Odwracając twoje pytanie można zapytać - Co z tego że (w czasach Wójtowicza) wygrywamy z zespołami walczącymi o awans skoro nie potrafimy później wygrać z kimś kto broni się przed spadkiem ?? Bilans wychodzi na zero...

Co do odwrócenia pytania to policz i napisz ile pkt. straciliśmy za Wójtowicza z zespołami broniącymi się przed spadkiem a ile zyskaliśmy z drużynami nawet nie walczącymi o awans ale z pierwszej 10 tki. a jak to się ma do trenera Kurasa. Jestem ciekawy Twoich wyliczeń i analiz.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Podbeskidzie - Sandecja ,środa godzina 19
[ ZAMKNIĘTY ]