Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 11 cze |
Autor |
Wiadomość |
kolafy
|
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 21:39 Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 11 cze
|
|
|
Ostatni mecz sezonu, zakładamy czarne koszulki bierzemy szaliki na mecz i w II połowie ogień z dopingiem bo w I połowie dalej prowadzimy protest przeciwko działaniom rZądu i pZPN, sektor F ma na ten czas pozostać PUSTY! |
Ostatnio zmieniony przez kolafy Czw Cze 30, 2011 08:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KKS
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 22:16
|
|
|
i będzie tylu co na ŁKS żal mi was... każdy prawdziwy kibic na F i od początku jazda!! |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 23:13
|
|
|
Po ciśnieniu w tym temacie szau się nie ma co spodziewać ale mogę się mylić ;) |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 07:04
|
|
|
Będzie dobrze!.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
KKS
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 07:46
|
|
|
ok to chce widzieć cały sektor F w II połowie i jedźmy... |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 10:34
|
|
|
NA TYM MECZU BEDZIE MOZNA SOBIE ZAKUPIC SMYCZKI "JESTESMY JAK ZARAZA" W PROMOCYJNEJ WAKACYJNEJ CENIE - PO 5 ZL !! ILOSC SZTUK OGRANICZONA TAK ZE KTO PIERWSZY TEN BEDZIE MIAL SMYCZKE ! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
Ostatnio zmieniony przez kolafy Pią Cze 10, 2011 10:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
mlodykks
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 11:34
|
|
|
No własnie , zawsze przed meczem było ciśnienie dużo postów a teraz...
Oby w następnym sezonie mobilizacja byla zawsze i duze ciśnienie |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 13:21
|
|
|
Cisza przed burzą he he ;) |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
YG-US
YG'04
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 15:59
|
|
|
i VLEPKI TEŻ BEDA DOSTEPNE KUPUJCIE PRZED WAKACJAMI BO MALO ICH ZOSTALO:) |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 18:19
|
|
|
:) Podobno gro osób przerzuciło sie na rywala z drugiej strony....miasta i dzis beda dopingowac Dunajec :) I jutro juz nie zasiada na F.
Ale zobaczymy.
:) Ja tam wole 150 osob ogarnietego skladu jak 500 matolow. I tyle. NARA |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 18:57
|
|
|
Haha to dzis z takim tekstem trzeba wjechac :
Klubem Sącza jest KKS ! |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 19:07
|
|
|
Cytat: | Ja tam wole 150 osob ogarnietego skladu jak 500 matolow |
Ja bym sobie jednak darowal tych "matolow".
Zaczynajac od tego ze nie widzialem nigdy w zyciu 500 "matolow" w naszym mlynie- wiec nie ma sie czego obawiac :), poprzez to ze kiedy rzeczywiscie nasz mlyn jest tak liczny to bardzo czesto jestesmy z tego zadowolni, konczac wreszcie na tym ze trzeba sie wzajemnie szanowac, bo nie beda szanowac nas. Kazdy kto pojawia sie na Kilinskiego robi to z wlasnej woli, mimo ze ma rozne motywacje do tego. Rola tej "wiernej i ogarnietej" 150tki jest ewentualnie to zeby ludzi zaszczepiac i zarazac tym na co sami sa "chorzy" i miec 500 tke "wiernych i ogarnietych", lub chociaz slawnych 300-stu;)
To taki offtop, bo troche jestem "uczulony" na podobne rzeczy.
Pzdr. |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 19:42
|
|
|
eSKa napisał/a: | :) Podobno gro osób przerzuciło sie na rywala z drugiej strony....miasta i dzis beda dopingowac Dunajec :) I jutro juz nie zasiada na F.
Ale zobaczymy.
Czasem Ci małolaci są ogarnięci bardziej niż stare tumany lansujące się ze szlugiem lekko wstawieni na stadionie ;) |
|
|
|
 |
mlodykks
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 22:15
|
|
|
kolafy napisał/a: | eSKa napisał/a: | :) Podobno gro osób przerzuciło sie na rywala z drugiej strony....miasta i dzis beda dopingowac Dunajec :) I jutro juz nie zasiada na F.
Ale zobaczymy.
Czasem Ci małolaci są ogarnięci bardziej niż stare tumany lansujące się ze szlugiem lekko wstawieni na stadionie ;) |
I na dodatek MAŁOLACI śpiewają i to dużo głośniej niż lansiki którzy zazwyczaj omawiają sobie co dzis nie zrobili .
Przyszłość zależy tylko od nas czyli od Małolatów , a lansiki co lezą na młyn po to żeby sobie pojarać powino się wywalać z młyn albo nauczyć trochu kultury :) Pamiętacie ? ZAKAZ GADANIA MŁYN JEST DO ŚPIEWANIA czy cos takiego :D
Oby jutro było wyjebiecie nie ważne czy 500 czy 150 liczy się jakość i zabawa ! |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Pią Cze 10, 2011 22:36
|
|
|
Kubuś trochę źle mnie zrozumiałes :) Kola też. Nigdzie nie napisałem małolaci, tylko matoły. I niech nikt mi nie wmawia, że jest....zreszta niewazne.
Spotykamy się na F, jedziemy z dopingiem :) Nakrecajmy temat - Kibicujemy Sandecji a nie dlatego, że gramy np. z kibicami gości. DO ZOBACZENIA NA MECZU. |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
|