Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja Nowy Sącz - Arka Gdynia 07.08.2011, 17:00
Autor Wiadomość
Bianconeri

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 20:47   

Na piłce się nie znam:) ale jak by Duric tak grał w każdym meczu to będzie z niego pożytek :)

matys5392

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 21:45   

Świetny mecz,piękna pogoda,kapitalny doping,rewelacyjny wynik ;)
Krotka ocena każdego piłkarza:
Kozi - bardzo pewny,wybronił co najmniej 2 setki.
Makuch - porównując go do Wilka który grał na tej pozycji tydzień temu to Maki grał świetnie.Prawa obrona zdecydowanie należy do niego.
Jano - kapitan,ostoja defensywy,trzymał poziom jak zawsze.
Dymek - Zbozieniem,który z resztą siedział dzisiaj na trybunach,to on niestety nie jest.Na razie gra bardzo nerwowo.Szkoda tej czerwonej kartki,bo znów trzeba będzie kombinować z obsadą stopera.
Woźniak - czy ktoś ma jeszcze wątpliwości że Derbich jest od niego lepszy? Świetny w obronie,bardzo dobrze włączający się do akcji ofensywnych i przede wszystkim walczący od pierwszej do ostatniej minuty.
Berliński - spokój i doświadczenie.Trzyma dobry poziom z zeszłej rundy.
Milan - niesamowity zawodnik.Wszystko z pierwszej piłki,grane bardzo dokladnie,kapitalny przegląd pola,zero strat...Chyba mamy nowego lidera.
Jędrzejowski - piłkarz który jest w stanie zastąpić Kukola.Gra jeszcze troche chaotycznie ale nie boi się pojedynków jeden na jeden,dobrze drybluje i nie gra egoistycznie.Zdecydowanie lepszy od naszych sądeckich młodzieżowców.
Eisi - płuca Sandecji.Motor napędowy akcji ofensywnych.Bardzo dobra współpraca z Woźniakiem.Tym meczem potwierdził że to jemu nalezy sie gra od pierwszej minuty.
Chmiest - walczak,nie odpuszcza,kolejny piłkarz ktory odnalazł się w Sandecji.Oby tylko omijały go kontuzje bo z Arkiem tworzy bardzo groźną parą napastników.
Aleksander - co tu dużo pisać... AREK,AREK ŁOWCA BRAMEK!

Janić - słabiak,jezdziec bez głowy,kilka minut w meczu to dla niego max.
Gawęcki - dobrze ze w koncu siadł na ławie,ale jak juz wszedl to musiała mu się trafić super-trudna sytuacja "sam na sam".Gość co mecz ośmiesza samego siebie...
Wiśniewski - niewidoczny.
Ostatnio zmieniony przez matys5392 Nie Sie 07, 2011 22:04, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

krochmal

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 21:56   

Sory, źle zrozumiałem posta.
Ostatnio zmieniony przez krochmal Nie Sie 07, 2011 21:59, w całości zmieniany 2 razy  
[Profil] [PM] [E-mail]

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 07, 2011 21:58   

Ale o co Ci chodzi ?
Napisał, że Dymkowski jest słabszy od Zbozienia, który sobie siedział dziś na trybunach, więc co ma do rzeczy to, że grał wczoraj w Bełchatowie ?
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:13   

Wszystko git majonez tylko po co na koniec meczu tylu ochroniarzy wyszło z tunelu na murawę ???!!! to zupełnie bez sensu i typowa pokazówka....nie mówiąc już o wyrzuceniu pieniędzy w błoto przez klub - wiem wiem zaraz napiszecie, że takie wymogi itp itd. PS. A ten sędzia to jakieś totalne nieporozumienie!!!
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:17   

O ochroniarkach to ty mi nie mów ... znowu się plątają po stadionie jakieś łajzy bez identyfikatorów i szukają zaczepki ...

internacionale

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:22   

x_cite napisał/a:
Wszystko git majonez tylko po co na koniec meczu tylu ochroniarzy wyszło z tunelu na murawę ???!!! to zupełnie bez sensu i typowa pokazówka....nie mówiąc już o wyrzuceniu pieniędzy w błoto przez klub - wiem wiem zaraz napiszecie, że takie wymogi itp itd. PS. A ten sędzia to jakieś totalne nieporozumienie!!!

Dzisiaj mecz podwyższonego ryzyka :)) - a o zmarnowanej kasie to nawet nie mów. Dodam że za dzisiejsze spotkanie kwota do zapłaty za ochronę miałą pięć cyfr.
Ostatnio zmieniony przez internacionale Nie Sie 07, 2011 22:45, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Ad@ś=)

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:24   

^^ rozumiem, że ochrona taka jest konieczna w związku z ustawą o imprezach masowych?!
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:32   

Biednego Mateusza Wilka na sektor C nie chcieli wpuścić i musiał chłopak zrezygnować z uporczywych prób namówienia ochrony na wykazanie minimum rozsądku.

Zamiast o grze, która mi się bardzo podobała chciałbym napisać o kilku elementach organizacyjnych. Po pierwsze po raz kolejny z urządzeń "toi-toi" wydobywał się odór. O ile dzisiaj na sektorze C było lepiej niż tydzień temu, to w okolicach sektora A nie dało się przejść. To aż taki problem oczyścić te miejsca? Przecież to uwłacza kibicom, jako ludziom. Druga sprawa to trzeci z kolei sezon, gdzie ludzie którzy kupili bilet wcześniej nie mają swojej bramki na wejście, tylko muszą przepychać się i wciskać między rurami. Z czterech kas czynne były przed meczem tylko dwie. Czy na prawdę tak trudno otworzyć dwa pozostałe przejścia i umożliwić wejście na stadion kibicom z biletami i karnetami?

małolat_19

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:33   

Ja nie rozumiem..Ja wiem..Ochrona to stare kurwy..

kedz10r

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:42   

JEBANE DZIWKI KAZAŁY MI VLEPKI WYJEBAĆ DO KOSZA
[Profil] [PM] [E-mail]

Sądeczanin

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:43   

nie ma to jak wyrzucać kasę w błoto dziś na bramce jak zobaczyłem że ochroniarz chce mi przetargać karnet na pytanie co robi odpowiedział że nie wie że jakoś mi musi "odznaczyć żebym nie podał innym" ja mu mówię że to karnet a nie bilet żeby przekreślił dany mecz on stwierdził że nie wie bo jest pierwszy raz ... szkoda słów profeska pełną gębą

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:44   

matys5392 napisał/a:

Gawęcki - dobrze ze w koncu siadł na ławie,ale jak juz wszedl to musiała mu się trafić super-trudna sytuacja "sam na sam".Gość co mecz ośmiesza samego siebie...

Taaa, a w razie strzelenia przez niego 4. bramki klaskałbyś uszami i pisał, że zanotował wspaniałe wejście, znakomicie, że się wreszcie przełamał itd...

Trochę obiektywizmu, Gawęcki był i jest bardzo solidnym punktem tej drużyny, na którego walkę i zaangażowanie zawsze możemy liczyć (niezależnie od aktualnej dyspozycji strzeleckiej), więc może by tak okazać troszkę szacunku dla gościa, który rozpoczyna czwarty sezon gry w naszych barwach, a teksty o "ośmieszaniu co mecz samego siebie" zachować własnie dla ... siebie?
[Profil] [PM] [E-mail]

1980_NS

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:50   

Bardzo dobry mecz. Kozioł pewny w bramce, obrońcy wszyscy dobrze, Makuch pokazał, że jest bezkonkurencyjny na swojej pozycji. Para stoperów solidnie, Dymkowski zagrał bardzo dobrze, nie rozumiem krytyki. Przypominam, że gdyby nie jego wślizg w pierwszej połowie, to byśmy przegrywali. Szkoda czerwonej. Woźniak zagrał kapitalnie. Najlepszy jego mecz w barwach Sandecji. Pewny siebie, walczący, brawo! Różnica między występem Derbicha z Wisłą a dzisiejszym Woźniaka ogromna. Jędrzejowski udowodnił, że ma duży potencjał. Czasem brakuje mu głowy, ale ma jeszcze czas. Póki co niech bierze piłkę i objeżdża rywali. Berliński jak zwykle przyzwoicie. Djurić bardzo fajnie zagrał. Świetne długie piłki posyłał. Będzie z niego pożytek. Eismann nieźle, Chmiest nieźle, Aleksander oczywiście zawodnik meczu.
Najważniejsze - wszyscy dali z siebie wszystko dzisiaj. I taka postawa przynosi punkty.

Popieram przedmówcę. Najlepszym się zdarza marnowanie sytuacji stuprocentowych. Gawęcki po wejściu również dał dużo drużynie.
[Profil] [PM]

kuba kks

Wysłany: Nie Sie 07, 2011 22:54   

Post wyżej. Idealnie to ująłeś. :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz - Arka Gdynia 07.08.2011, 17:00
[ ZAMKNIĘTY ]