Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
SANDECJA : Polonia Bytom
Autor Wiadomość
hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 10:12   

czytajac relacje na stronie Polonii, widzialem ze Polonia ma wiecej z gry, przy stanie 2:0 nie sadzilem ze nasi tak dopierdola do pieca... 15 minut przed koncem sprawdzilem na komorce wynik i 2:2 mi tak podnioslo cisnienie ze masakra. a o polnocy widzac wynik koncowy wkurwienie siegnelo zenitu...

ja pie***** co to ku*** jest piknik??, z ostatnia druzyna w tabeli tak przegrac ??

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

tom71

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 10:25   

tak żałosnej gry jeszcze nie widziałem...gdzie ta waleczna Sandecja?Kuras co ty zrobiłeś??

http://www.youtube.com/watch?v=SAryYC33kAw
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 10:31   

Słowa trenera Kurasa na konferencji bardzo dobrze oddają to co stało się w meczu z Polonią.
Cytat:
Przegraliśmy środek pola

Po zejsciu Berlińskiego brakowało kogoś kto moze potrzymać piłkę.Brakowało tego zawodnika,czego dowodem jest choćby drugi gol dla Polonii strzelony zza pola karnego.
Cytat:
Od Gawęckiego i Borovicanina oczekuje więcej

Trener nie trafil ze zmianami.Ale tak jak ktos wczesniej pisał,kogo mamy lepszego na ławce?Leśniaka?Derbicha?
Jeżeli trener chciał zmieniać to dlaczego nie zszedł np.któryś z napastników?Przy stanie 2:0 dobrze byłoby zacząć myśleć o obronie wyniku.Zmiana Eisiego na Bora zrozumiała,ale Gawęcki za jedynego defensywnego pomocnika?
Cytat:
Milan Durić nie zagrał dobrych zawodów,stać go na więcej

W porównaniu do meczu z Arką na pewno zagral słabiej,ale dostosował się chyba do reszty drużyny.
[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 11:09   

Ja tylko powiem tyle,że w tak frajerski sposób przegrać to chyba tylko dzisiejsza Sandecja mogła/może... Bo coś mi się wydaje że to nie koniec "fajerwerków piłkarzyn" Sandecji,jeszcze w tym sezonie zafundują Nam podobne mecze.Gdzie się podziała ich ambicja?

Maerqin

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 11:31   

grubas_KKS napisał/a:
Ja tylko powiem tyle,że w tak frajerski sposób przegrać to chyba tylko dzisiejsza Sandecja mogła/może... Bo coś mi się wydaje że to nie koniec "fajerwerków piłkarzyn" Sandecji,jeszcze w tym sezonie zafundują Nam podobne mecze.Gdzie się podziała ich ambicja?

Pewnie schowali ja do kieszeni...DOSLOWNIE;)

1980_NS

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 11:39   

Nie można, nie można uznać meczu za wygranego prowadząc 2:0, nawet w 85 minucie meczu! A Sandecja zrobiła to już w 55. Prowadząc 2:0, gdy traci się gola na 2:1 w każdy zespół wkrada się panika. Dzisiaj to było widać podręcznikowo na przykładzie Sandecji. Nie rozumiem gry dwoma napastnikami, gdy zupełnie przegrywamy w środku pola. Ale ok, mieliśmy szczęście, Kozioł znakomicie bronił, prowadziliśmy 2:0. I po co grać tak dalej? Chmiest z Aleksandrem nic nie dają w obronie, w środku mamy Djuricia, który asem odbioru nie jest. Berliński grał z kartką, rozumiem jego zdjęcie. Gawęcki wszedł i system gry się nie zmienił. Tutaj zabrakło np. Trzeciakiewicza, który mógbły zmienić napastnika i wzmocnilibyśmy środek. No ale na ławce był Leśniak. Trener nie pomyślał przed meczem, że będzie potrzeba wpuszczenia na boisko dwóch środkowych pomocników.

No, ale z tego co widzę to Trzeciakiewicz, Trochim i Janić zagrali w rezerwach. No super. Szkoda, że Leśniak tam nie zagrał a któryś z tej trójki nie był na ławce w I zespole.
[Profil] [PM]

SączerS
Sector 17

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 12:31   

Widać było ze Polonia się obudziła jak wszedł Maka to on ich pociągnął do zwycięstwa może warto się było nim zainteresować jak był wolny .
[Profil] [PM]

rwp

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 13:58   

Szkoda ze w tym sezonie, póki co, obrona to nasza najsłabsza formacja. Zawodnicy Polonii zbyt szybko i zbyt łatwo dostawali się na pod nasze pole karne. Kompletny brak zrozumienia z drugą linią.

Jak już ktoś wspominał- Jędrzejowski zawodnik meczu.
Boro, choć grał krótko, niestety bez formy- jego niecelne podanie skończyło się stratą pierwszej bramki.

Czas na kolejne odrodzenie w naszym wykonaniu, może w Szczecinie? będzie ciężko...

mke023

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 14:08   

Cytat:
Nie płaczcie już tak, chciałoby się wygrywać każdy mecz, ale bez jaj, nie jesteśmy najlepsi w lidze i w końcu niech to do niektórych dotrze! Wygrał lepszy, w tym przypadku Polonia, w pierwszej połowie piłka i wynik trzymały się nas w drugiej oddaliśmy inicjatywę, na + Duric który zdobył drugą bramkę, szkoda niewykorzystanych szans, ale cóż football is football i gramy dalej! Teraz 3 pkt trzeba wywieść od trudnego rywala- Pogoni.

Jeżeli tak sądzisz to w Szczecinie nie mamy szans. Nie byliśmy drużyną słabszą, a przegraliśmy dlatego że po szczelonych golach zamiast iść za ciosem to staneliśmy w miejscu. Obrona jest najsłabszą stroną Sandecji i wyszło jak wyszło.
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 14:18   

hanys napisał/a:
ja pie***** co to ku*** jest piknik??, z ostatnia druzyna w tabeli tak przegrac ??

Gdybyś widział jak ta ostatnia w tabeli drużyna zagrała w tym meczu, to byś się z kolei dziwił dlaczego przegraliśmy tylko 2:3...

Polonia była lepsza w KAŻDYM elemencie wczorajszego meczu i powinna wygrać zdecydowanie wyżej i pewniej. Według mnie był to najlepszy zespół jaki tu grał w I lidze od czasu pamiętnego lania z Widzewem. Jeśli nadal będą tak grać to spokojnie mogą się włączyć do walki o awans.

Nasza obrona jest fatalna. Jedyny zawodnik, na którym można polegać to Woźniak. Środek defensywy nie istnieje. Jano powinien już chyba pomyśleć o końcu gry na tym poziomie, bo tylko doświadczenie to już za mało by skutecznie grać na tym poziomie.

Zmiana Berlińskiego na Gawęckiego kompletnie nie udana. Rozsypał się po tym środek pola.

Ci którzy dziwili się dlaczego nie gra Boro, już chyba znają odpowiedź. Jest w tragicznej dyspozycji...

Na pocieszenie można powiedzieć, że był to jeden z bardziej emocjonujących meczów Sandecji w Sączu w ostatnich latach. A że przegrany, cóż z tego? Nie pierwszy i nie ostatni.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 15:37   

Kilinskiego 47 napisał/a:

Nasza obrona jest fatalna. Jedyny zawodnik, na którym można polegać to Woźniak. Środek defensywy nie istnieje. Jano powinien już chyba pomyśleć o końcu gry na tym poziomie, bo tylko doświadczenie to już za mało by skutecznie grać na tym poziomie.

Jezeli Jano już nie nadaje się do grania to kto ma grać na środku obrony?Jak gra Midzierski widzieliśmy wczoraj.Jest mało zwrotny i bardzo wolny.Dymkowski we wcześniejszych meczach też wypadł blado.Każde jego wybicie to jest albo świeca albo trybuny.Szkoda że drobną kontuzję ma Fechner,bo na tego piłkarza chyba można liczyć.Przydałby nam się ktoś taki jak Zboziu,albo chociaż ktoś taki jak Rafał Jędrszczyk...
Kilinskiego 47 napisał/a:
Polonia była lepsza w KAŻDYM elemencie wczorajszego meczu i powinna wygrać zdecydowanie wyżej i pewniej. Według mnie był to najlepszy zespół jaki tu grał w I lidze od czasu pamiętnego lania z Widzewem.

W meczu z Widzewem grała drużyna z charakterem.Mimo traconych kolejnych goli cały czas atakowała i grała do przodu.Drużyna Wójtowicza miała swój styl.Granie skrzydłami,z włączającymi się bocznymi obrońcami + klasowy rozgrywający to był znak firmowy tamtej Sandecji.Nawet drużyna trenera Moskala miała swój styl.Grała brzydko,często strzelajac gola na 1:0 murowała bramkę i czekała na kontry, ale odnosiła zwycięstwa.Dzisiejszej Sandecji trenera Kurasa brakuje jeszcze swojego stylu.Trener chce grać na dwóch napastników,ale jak widzielismy wczoraj,obaj byli kompletnie niewidoczni.
[Profil] [PM]

szvmon

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 15:52   

Powiem takk grając na takim poziomie w I lidze zasługujemy na srodek tabeli. Ani mi sie sni ekastraklasa z takimi wynikami tu trzeba cos zmienic, 1 połowa w naszym wykonaniu byla przyjemna do oglądania, lecz nagle w 2 polowie pilkarze dopisali sobie 3 pkt zbyt wczesniej i kompletnie zlekcewazyli polonie. Mi tu cholerni brakuje wojtowicza on mial pomysł na sandecje, natomiast z kurasem strzelamy duzo goli co trzeba przyznac , jednak duzo tracimy.. JA NADAL WIERZE W SANDECJE ZE SKONCZY SEZON W PIERWSZEJ DWOJCE, ale jak narazie to nawet stroże są wyżej od nas o czyms to swiadczy
[Profil] [PM] [E-mail]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 17:20   

my tu gadu gadu a koguty sa nad nami ;D

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

kilog

Wysłany: Nie Sie 14, 2011 17:36   

hanys napisał/a:
my tu gadu gadu a koguty sa nad nami ;D

bo to Sandecja B ;-)
[Profil] [PM]

www.megachem.pl

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: Nie Sie 14, 2011 23:22   

Nie zdążyłem na mecz, mimo, że na trasie robiłem wszystko żeby być choć na 5 minut- sądząc po wyniku i relacji znajomych dobrze, że mnie nie było. Czyżby nasze gwiazdy poczuły się za mocne, czy myślami byli już w Bohemie? Wydaje mi się, że trzeba dać wyraźny sygnał od nas, że z herbem Sandecji na piersi trzeba zapierniczać. Można przegrać mecz, ale po walce- z relacji znajomych wynika, że jej nie było.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA : Polonia Bytom
[ ZAMKNIĘTY ]