Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
SANDECJA : Polonia Bytom |
Autor |
Wiadomość |
robson
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 08:57
|
|
|
Panowie! Może zagrali kiche, ale jak ktos grał kiedyś w piłke to wie że takie mecze sie zdarzają. Proszę o więcej optymizmu, zachowujcie sie tak jak na trybunach, czyli wspaniały doping do końca, na dobre i na złe, a ja jestem przekonany ze drużyna nam sie za to odwdzięczy. Dobrze ze ta wpadka zdarzyła sie na początku sezonu i wierzę to ze chłopaki sie odbudują i dadzą nam jeszcze wiele powodów do radości. Było minęło, róbmy wszystko aby druzyna czuła ze dalej jestesmy z nimi !!. Myślę że to wszystko co możemy teraz dla nich zrobic. Głowa do gory do końca sezonu jeszcze wiele,wlele meczy!!! |
|
|
|
 |
lechu
-=SANDECJA=-

|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 12:28
|
|
|
Święte słowa. Amen |
_________________ ```SANDECJA``` |
|
|
|
 |
SPTV
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 15:39
|
|
|
http://www.sportpolski.tv...wygralismy.html - Szkoleniowiec Polonii uważa, że zwycięstwo jego zespołu jest jak najbardziej zasłużone. Mimo tego, że rzutem na taśmę, to Poloniści kontrolowali grę! |
|
|
|
 |
mke023
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 16:22
|
|
|
Cytat: | Można przegrać mecz, ale po walce- z relacji znajomych wynika, że jej nie było. |
Właśnie walki zabrakło. Tym właśnie elementem wygrywaliśmy z mocniejszymi rywalami w Sączu dlatego właśnie stadion przy Kilińskiego był nazywany twierdzą. Szkoda tego braku zaangażowania w praktycznie wygranym meczu i to jeszcze u siebie |
|
|
|
 |
Felek
|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 16:27
|
|
|
Według mnie ostatni mecz to niezła lipa. Dla drużyny z ambicjami to kompromitacja..
Oczywiście nie można się w tym momencie od drużyny odwracać. Walczymy dalej!
Warto jednak zdać sobie sprawę, że w takim układzie ciężko będzie o wysokie cele - takie niespodzianki pewnie się jeszcze powtórzą.
Słusznie też ktoś powiedział: nasz trener jest bardzo dobry, tylko wyników (i osiągnięć) mu brak.. |
|
|
|
 |
|