Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Pogoń Szczecin : SANDECJA |
Autor |
Wiadomość |
matys5392
|
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 21:49
|
|
|
Nie wiem co się tak spinacie, kiedyś ktoś Kurasowi powiedział, że jak patrzy na tabelę na 90minut.pl to Ci "zaznaczeni" na pomarańczowo awansują, więc chłop robi co może. ;) Teraz mecz z Wartą jak się chłopu fartnie i wygramy znów dostanie 10 kolejnych spotkań szansy. |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 22:57
|
|
|
ŁAŁ, szacun za ironie. Tez skakales z zachwytu po meczu z Arka ? Czy juz po prostu o tym zapomniales ?
Zamknijmy to forum na 2 tygodnie, bo tego wszystkiego sie nie da czytac. Po 0-4 w Szczecinie 2 sezony temu nie bylo takich placzow. Poza x-citem, bo ten wtedy byl anty-Wojtowiczowy. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 23:20
|
|
|
ERNESTO napisał/a: | ŁAŁ, szacun za ironie. Tez skakales z zachwytu po meczu z Arka ? Czy juz po prostu o tym zapomniales ?
Zamknijmy to forum na 2 tygodnie, bo tego wszystkiego sie nie da czytac. Po 0-4 w Szczecinie 2 sezony temu nie bylo takich placzow. Poza x-citem, bo ten wtedy byl anty-Wojtowiczowy. |
Wtedy nikt nie wiedział czego spodziewac się po Sandecji.Nikt wtedy głośnie nie mówił o awansie.Drużyna dopiero nabierała doświadczenia.Nikt nie znał wartości poszczególnych piłkarzy.Dzisiaj sytuacja jest zupełnie inna.... było to już kilka razy omawiane,więc nie ma sensu dalej wałkowac... |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 23:32
|
|
|
ERNESTO napisał/a: | ŁAŁ, szacun za ironie. Tez skakales z zachwytu po meczu z Arka ? Czy juz po prostu o tym zapomniales ?
Tak byłem przeciwny tak gwałtownej zmianie trenera, ale gość mnie przekonał do siebie po pewnym czasie. Bije się w piersi...człowiek jest tylko człowiekiem a trener Wójtowicz zrobił wiele dobrego dla Sandecji i mam nadzieję, że jeszcze zrobi :) |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Nie Sie 21, 2011 23:52
|
|
|
Nie nie zapomniałem, bo do tej pory to był jedyny mecz, o którym warto pamiętać. A ironia wynika z mojej frustracji, z porównania szumnych zapowiedzi z rzeczywistością. Oczywiście, że sam z przymrużeniem oka patrzyłem na te zapowiedzi, ale nie spodziewałem się aż tak słabej Sandecji. Może przez ostatnie dwa lata za bardzo nas rozpieścili i teraz się to mści. |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2011 02:06
|
|
|
ERNESTO napisał/a: | ...
Zamknijmy to forum na 2 tygodnie, bo tego wszystkiego sie nie da czytac.... |
może nie od razu całę forum :),ale ten wątek na pewno trzeba definitywnie zamknąć..bo faktycznie tego nie da się już czytać. |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2011 15:46
|
|
|
ten tydzień byl katastrofalny w wykonaniu Sandecji, jeszcze na dodatek w drodze powrotnej ze Szczecina zjebał się autobus, ok 150 km od Szczecina.. |
|
|
|
 |
|