Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
SANDECJA : Warta Poznań |
Autor |
Wiadomość |
Sączersi
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 10:32 SANDECJA : Warta Poznań
|
|
|
Po ostatnich złych "doznaniach" w Szczecinie musimy się pozbierać - gramy w najbliższą sobotę o godzinie 20.00 - Warta jak do tej pory radzi sobie dosyć dobrze, jednak myślę, że pokażemy im, gdzie ich miejsce - 2:1 dla nas, po bardzo nerwowym meczu, niewykorzystany karny... |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 10:39
|
|
|
Warta jest chwilowo "rozbita" brakiem trenera.Trzeba to wykorzystać,bo jeżeli teraz się nie przełamiemy to kiedy?
Na Wartę trzeba ruszyc zdecydowanie,od pierwszej minuty,żeby nie przespać połowy tak jak w Szczecinie.Nie możemy się dać tak zdominować jak z Polonią.
Proponowany skład:
--------------------Kozioł----------------------
Fechner-----Jano----Dymkowski----Woźniak
Jędrzejowski---Trochim---Durić---Eissmann
---------Aleksander---Chmiest---------------
Typ:2:1 |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 10:58
|
|
|
matys5392 napisał/a: | Warta jest chwilowo "rozbita" brakiem trenera.Trzeba to wykorzystać,bo jeżeli teraz się nie przełamiemy to kiedy?
Na Wartę trzeba ruszyc zdecydowanie,od pierwszej minuty,żeby nie przespać połowy tak jak w Szczecinie.Nie możemy się dać tak zdominować jak z Polonią.
Proponowany skład:
--------------------Kozioł----------------------
Fechner-----Jano----Dymkowski----Woźniak
Jędrzejowski---Trochim---Durić---Eissmann
---------Aleksander---Chmiest---------------
Typ:2:1 |
To jest tez moim zdaniem w tej chwili najmocniejszy skład jakim dysponujemy i Trochim w wyjściowej jedenastce to podstawa,bo wielu takich walczaków nie mamy.
Mój typ to 3-1 dla nas. |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
saczers1910
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 11:01 Re: SANDECJA : Warta Poznań
|
|
|
Sączersi napisał/a: | Po ostatnich złych "doznaniach" w Szczecinie musimy się pozbierać - gramy w najbliższą sobotę o godzinie 20.00 - Warta jak do tej pory radzi sobie dosyć dobrze, jednak myślę, że pokażemy im, gdzie ich miejsce - 2:1 dla nas, po bardzo nerwowym meczu, niewykorzystany karny... |
Mają tylko o 1 punkt więcej od Nas, więc nie powiedziałbym, że radzą sobie dosyć dobrze :) Co do mecz wynik 1-2 |
|
|
|
 |
mati513
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 11:32
|
|
|
Typ 1:0 dla nas
Bramkę strzeli:
Arek Aleksander |
|
|
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 11:53 Re: SANDECJA : Warta Poznań
|
|
|
saczers1910 napisał/a: | Sączersi napisał/a: | Po ostatnich złych "doznaniach" w Szczecinie musimy się pozbierać - gramy w najbliższą sobotę o godzinie 20.00 - Warta jak do tej pory radzi sobie dosyć dobrze, jednak myślę, że pokażemy im, gdzie ich miejsce - 2:1 dla nas, po bardzo nerwowym meczu, niewykorzystany karny... |
Mają tylko o 1 punkt więcej od Nas, więc nie powiedziałbym, że radzą sobie dosyć dobrze :) Co do mecz wynik 1-2 |
Może i tak, ale u nich nie było pompowania balonika z napisem "Awans do Ekstraklasy!. ;) |
|
|
|
 |
saczers1910
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 12:12 Re: SANDECJA : Warta Poznań
|
|
|
Sączersi napisał/a: | saczers1910 napisał/a: | Sączersi napisał/a: | Po ostatnich złych "doznaniach" w Szczecinie musimy się pozbierać - gramy w najbliższą sobotę o godzinie 20.00 - Warta jak do tej pory radzi sobie dosyć dobrze, jednak myślę, że pokażemy im, gdzie ich miejsce - 2:1 dla nas, po bardzo nerwowym meczu, niewykorzystany karny... |
Może i tak, ale u nich nie było pompowania balonika z napisem "Awans do Ekstraklasy!. ;) |
Masz racje, u Nas tego nie było ;) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 12:17 Re: SANDECJA : Warta Poznań
|
|
|
Sączersi napisał/a: | Po ostatnich złych "doznaniach" w Szczecinie musimy się pozbierać - gramy w najbliższą sobotę o godzinie 20.00 - Warta jak do tej pory radzi sobie dosyć dobrze, jednak myślę, że pokażemy im, gdzie ich miejsce - 2:1 dla nas, po bardzo nerwowym meczu, niewykorzystany karny... |
nie no Nostradamus się znalazł!!......z tym niewykorzystanym karnym to pojechałeś równo hehe |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 12:27
|
|
|
ciekawe stwierdzenie... pokazemy im gdzie ich miejsce... po bardzo nerwowym meczu ;D |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 12:28 Re: SANDECJA : Warta Poznań
|
|
|
x_cite napisał/a: | Sączersi napisał/a: | Po ostatnich złych "doznaniach" w Szczecinie musimy się pozbierać - gramy w najbliższą sobotę o godzinie 20.00 - Warta jak do tej pory radzi sobie dosyć dobrze, jednak myślę, że pokażemy im, gdzie ich miejsce - 2:1 dla nas, po bardzo nerwowym meczu, niewykorzystany karny... |
nie no Nostradamus się znalazł!!......z tym niewykorzystanym karnym to pojechałeś równo hehe |
hehe no może przesadziłem, ale jakieś takie przeczucie mam :);)
hanys napisał/a: | ciekawe stwierdzenie... pokazemy im gdzie ich miejsce... po bardzo nerwowym meczu ;D |
No, może źle sie wyrazilem. ;) |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 12:59
|
|
|
myśle ze bedzie walka walka i jeszcze raz walka. Wynik to sprawa otwarta |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 13:18
|
|
|
Przechodząc dzisiaj koło stadionu ok.godziny 11:30 trafiłem akurat na trening naszych piłkarzy.Ćwiczyli strzały na bramkę,podania z pierwszej piłki...
Pierwszy raz widziałem "w akcji" na treningu Duricia.Widać że na tle reszty drużyny prezentuje wyższe umiejętności.Oby pokazywał to w meczach o punkty.
Przez te kilka minut które miałem okazje obejrzeć,oprócz Duricia rzucił mi się w oczy Fechner.Widać że po tej kontuzji jest głodny gry.Powiem tylko tyle:jeśli trener da mu w sobotę szansę i zaprezentuje się tak jak na treningu to Makuch może na dłużej zagrzać ławę.Szybkościowo Fechner wyglądał na prawdę świetnie.
I wydaje mi się że po wczorajszym wywiadzie Bora będziemy mogli zoabczyć tylko w spotkaniach z Grybovią,Barciczanką czy Heleną... |
|
|
|
 |
deska180 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
kuba kks
|
Wysłany: Czw Sie 25, 2011 09:04
|
|
|
Typuję 3:1 dla Sandecji. Jestem dziwnie spokojny o wynik. |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pią Sie 26, 2011 09:23
|
|
|
BĘDZIE ZWYCIĘSTWO!!:-) BO LUBIE TRENERA I KOCHAM SWÓJ KLUB :-))!!! |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
|