Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
SANDECJA : Warta Poznań
Autor Wiadomość
Amico

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 12:52   

Moja opinia, po nocnych przemyśleniach i obejrzeniu konferencji jest następująca:

Nie wiem czy niektórzy również to zauważyli, ale trener widocznie wydawał się przybity, a momentami miałem wrażenie jakby za chwilę miał się rozpłakać, co za tym idzie wg mnie sytuacja wygląda tak, że Kuras chce wygrywać, zdobywać punkty, stara się i angażuje (wystarczy wybrać się na jakikolwiek trening grajków) widać że wkłada w to całe serce, ale to nie wystarcza, a powodem nie są jego zbyt małe umiejętności a BRAK CHĘCI DO GRY P I Ł K A R Z Y a także olewanie wszystkiego i wszystkich przez zarząd, są układy i nie ma co tego ukrywać, ale zdaje się że nasz trener, że tak się wyrażę "został w to wciągnięty" myślał, ze przyjechał do NS poprowadzi drużynę, może uda się awansować, nie to będziemy grać w I lidze, a tu po spotkaniu z zarządem okazało się, że oni mają to w D**** czy my będziemy grać w E-klasie czy okręgówce, oni o swoje dbają i nie mają zamiaru zrezygnować, jak to mówią po trupach do celu, a efekt tego jest taki, że Kuras nie potrafi się w tym wszystkim odnaleźć, bo kibice najeżdżają na niego, no bo jest trenerem, przegrywamy = żle trenuje piłkarzy, a teraz jestem praktycznie pewien, że tak nie jest i to TRENER bardziej chce, aby ta gra się układała, abyśmy mieli wyniki, tylko teraz to WSZYSCY OLEWAJĄ, ALE JEGO i dało się to zauważyć podczas konferencji prasowej po meczu. Dopóki nie będzie zmiany ZARZĄDU, nie trenera i "kopa w cztery litery" dla grajków nic się nie drgnie, ani jeśli chodzi o wyniki, ani w kwestii stylu gry. A więc na kolejnym meczu proponowałbym, abyśmy właśnie ZARZĄD porządnie ruszyli, a nie trenera, bo teraz oni z nas się śmieję, że zajechaliśmy Kurasa, a oni pozostali bez winy i dalej są tymi dobrymi. To tyle.
[Profil] [PM] [E-mail]

tom71

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:01   

Amico napisał/a:
Moja opinia, po nocnych przemyśleniach i obejrzeniu konferencji jest następująca:

Nie wiem czy niektórzy również to zauważyli, ale trener widocznie wydawał się przybity, a momentami miałem wrażenie jakby za chwilę miał się rozpłakać, co za tym idzie wg mnie sytuacja wygląda tak, że Kuras chce wygrywać, zdobywać punkty, stara się i angażuje (wystarczy wybrać się na jakikolwiek trening grajków) widać że wkłada w to całe serce, ale to nie wystarcza, a powodem nie są jego zbyt małe umiejętności a BRAK CHĘCI DO GRY P I Ł K A R Z Y a także olewanie wszystkiego i wszystkich przez zarząd, są układy i nie ma co tego ukrywać, ale zdaje się że nasz trener, że tak się wyrażę "został w to wciągnięty" myślał, ze przyjechał do NS poprowadzi drużynę, może uda się awansować, nie to będziemy grać w I lidze, a tu po spotkaniu z zarządem okazało się, że oni mają to w D**** czy my będziemy grać w E-klasie czy okręgówce, oni o swoje dbają i nie mają zamiaru zrezygnować, jak to mówią po trupach do celu, a efekt tego jest taki, że Kuras nie potrafi się w tym wszystkim odnaleźć, bo kibice najeżdżają na niego, no bo jest trenerem, przegrywamy = żle trenuje piłkarzy, a teraz jestem praktycznie pewien, że tak nie jest i to TRENER bardziej chce, aby ta gra się układała, abyśmy mieli wyniki, tylko teraz to WSZYSCY OLEWAJĄ, ALE JEGO i dało się to zauważyć podczas konferencji prasowej po meczu. Dopóki nie będzie zmiany ZARZĄDU, nie trenera i "kopa w cztery litery" dla grajków nic się nie drgnie, ani jeśli chodzi o wyniki, ani w kwestii stylu gry. A więc na kolejnym meczu proponowałbym, abyśmy właśnie ZARZĄD porządnie ruszyli, a nie trenera, bo teraz oni z nas się śmieję, że zajechaliśmy Kurasa, a oni pozostali bez winy i dalej są tymi dobrymi. To tyle.

to mógł po pierwszym meczu zrezygnować.
nie brać się za coś co go przerasta.
[Profil] [PM] [E-mail]

szvmon

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:06   

Chessjan co to tego wiersza:

Dzieci za pare lat bedą na pamiec recytować tenże dramatyczny wiersz na Polskim
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:07   

A moja opinia jest taka, że Jano ma za duże wsparcie kibiców, niektórzy nawet uważają go za ikonę naszego klubu.
Dla mnie to jest NAJWIĘKSZE ZŁO Sandecji i ja osobiście na tego człowieka już nie mogę patrzeć.
[Profil] [PM] [E-mail]

Amico

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:10   

tom71 nie zgodzę się, idąc tym tropem powinniśmy mieć ok 5 trenerów na sezon, bo ŻADNEMU takie zachowanie się nie podoba, a Wójtowicz zdaje mi się, że też miał tego już dosyć i podziękował, teraz dzieje się to samo, za jakiś czas zrezygnuje Kuras, a po nim inny i tak będziemy krążyć, myśląc logicznie, hmm zmieniamy trenerów i nic więc to może nie ich wina? A więc może wina leży po stronie zarządu, chodzi mi o to, żebyśmy za jakiś czas, gdy obudzimy się "z ręka w nocniku" przy innym trenerze w II lidze nie skandowali zamiast "Dariusz Wójtowicz" to "Mariusz Kuras"
[Profil] [PM] [E-mail]

BRH
HCNS

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:12   

to racja ten słowacki tfu "byznesmen" to "wyjątkowa" postać, myślę,że czas już z nim sie pożegnać, typ na 3 etatach: grajek, dyrektor i menedżer swoich ziomków z Słowacji, Czech no i Berlińskiego...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

szvmon

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:21   

Powiem tak ja bym jano zostawił w sandecji ale nie jako jakiegos dyrektora sportowego itp. tylko jako piłkarza no bo co jak co ale wy tu zebrani musicie jedno przysnac to Jano jest naszym najlepszym obroncą, ma doswiadczenie, gra twardo, potrafi kierowac druzyną.

Co do kurasa jabym mu dał szanse, on chce dla sandecji jak najlepiej, może i początek sezonu poniżej oczekiwań ale może wkocu od soboty drużyna wkoncu zacznie grac tak jakbysmy oczekiwali. Jak dajmy na to uda mu sie awansowac (hehe) To kuras bedzie waszym bohaterem i prze niebiosa bedzie przez was wysławiany. Zobaczycie.

I jescze jedno cos mi sie wydaje ze jednak zarząd dał ultimatum trenerowi czyli: ma zdobyc tyle punktów i taką minimum pozycje w tabeli do zakonczenia rundy jesiennej inaczej koniec. No głupio bylo by zwalniac trenera w tym momencie
[Profil] [PM] [E-mail]

tom71

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:25   

Amico napisał/a:
tom71 nie zgodzę się, idąc tym tropem powinniśmy mieć ok 5 trenerów na sezon, bo ŻADNEMU takie zachowanie się nie podoba, a Wójtowicz zdaje mi się, że też miał tego już dosyć i podziękował, teraz dzieje się to samo, za jakiś czas zrezygnuje Kuras, a po nim inny i tak będziemy krążyć, myśląc logicznie, hmm zmieniamy trenerów i nic więc to może nie ich wina? A więc może wina leży po stronie zarządu, chodzi mi o to, żebyśmy za jakiś czas, gdy obudzimy się "z ręka w nocniku" przy innym trenerze w II lidze nie skandowali zamiast "Dariusz Wójtowicz" to "Mariusz Kuras"

kiedyś napisałem tak witamy pana w Nowym Sączu prowadz do zwyciestw a będą ballady o Tobie śpiewać jeśli zgnoisz Sandecję wylecisz na kopach... Podejmując się czegoś staram się wywiązać z tego jeśli widzę że nie podołam rezygnuję nie pogrążam sie.
[Profil] [PM] [E-mail]

lukas33

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:38   

szvmon napisał/a:

Co do kurasa jabym mu dał szanse, on chce dla sandecji jak najlepiej, może i początek sezonu poniżej oczekiwań ale może wkocu od soboty drużyna wkoncu zacznie grac tak jakbysmy oczekiwali. Jak dajmy na to uda mu sie awansowac (hehe) To kuras bedzie waszym bohaterem i prze niebiosa bedzie przez was wysławiany. Zobaczycie.

I jescze jedno cos mi sie wydaje ze jednak zarząd dał ultimatum trenerowi czyli: ma zdobyc tyle punktów i taką minimum pozycje w tabeli do zakonczenia rundy jesiennej inaczej koniec. No głupio bylo by zwalniac trenera w tym momencie

Tyle, że po zakonczeniu rundy jesiennej to my możemy mieć na koniec 8 punktów i pewny spadek z 1 ligi.
Chłopie o jakim AWANSIE Ty piszesz? Nie widzisz totalnego rozkładu, braku formy i totalnego chaosu w druzynie??? Na co czekać? Az bedzie jeszcze gorzej??? Daj spokój.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:45   

Amico napisał/a:

Coś w tym jest.Trener wydaje się być bardziej zżyty z Sandecją niż niektórzy piłkarze.Na treningach widać że chłop podchodzi do swoich obowiązków profesjonalnie.W czwartek miałem okazje oglądać wieczorny trening Sandecji i miałem wrażenie że kilku naszych kopaczy przyszło sobie poopowiadać kawały i dobrze się zabawić.Trener Kuras prowadził zajęcia z 11 piłkarzami na połówce boiska,resztę odesłał na drugą bramkę żeby ćwiczyli dośrodkowania.Trener pokrzykiwał,zachęcał do większego wysiłku,na prawdę widać było że on chce coś tutaj osiągnąć.Po odejściu Bani brak mu asystenta,dlatego nie miał kto "przypilnować" reszty piłkarzy którzy byli na treningu.A ci olewali totalnie to co nakazał im trener.Totalnie luzacko do tego podchodzili.
Myślę,że trener ma małe poważanie wśród zawodników.To piłkarze trzęsą całą szatnią.Nie ma kto im przypomnieć w jakim klubie grają i dla kogo grają.Dlatego na następnym meczu(jeżeli sytuacja nie ulegnie poprawie) proponuje zamiast najeżdżać na trenera,przypomnieć piłkarzom i rządzącym naszym klubem czym dla nich powinna być Sandecja.
A gdy tylko internacionale będzie miał plan treningów,proponowałbym niektórym przejść się i zobaczyć z bliska jak to wszystko wygląda i jak niektórzy przykładają się do wykonywania swoich obowiązków.
Boli jaszcze jedna rzecz.Dlaczego tylko Woźniak i Eissmann są naszymi jedynymi piłkarzami którzy zapier****ją przez 90 minut?! Woźniak,który jest u nas pół roku gra jakby Sandecja była dla niego wszystkim.Gra jak na prawdziwego piłkarza przystało.Walka,walka i jeszcze raz walka.Eissmann trzyma poziom.Do niego też nie można mieć tyle do zarzucenia bo widać że walczy w każdym meczu.
Niektórym piłkarzom chyba wypadałoby przypomnieć po co są w Sandecji.Klubie z ponad 100-.letnią historią! Jak chcieli sobie pochodzić po boisku i zgarnąć pensję to mogli grać w Stróżach czy Niecieczy.Tam na pewno nie mieliby potem "problemu" z kibicami.
[Profil] [PM]

tom71

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:53   

zgadzam się tylko że trener wystawia podstawową jedenastkę a wychodzi na to że z tych co przychodzą na treningi bajerkę pociąć ...

http://www.youtube.com/watch?v=SAryYC33kAw
[Profil] [PM] [E-mail]

K@KS

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 13:54   

matys5392 napisał/a:

A gdy tylko internacionale będzie miał plan treningów,proponowałbym niektórym przejść się i zobaczyć z bliska jak to wszystko wygląda i jak niektórzy przykładają się do wykonywania swoich obowiązków.

I to bezapelacyjnie.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 14:00   

Sorry,za off-top ale dzisiaj jest mecz naszych rezerw.
Sandecja II Nowy Sącz - Skalnik Kamionka Wielka ,28 sierpnia, 17:00
Czy orientuje się ktoś na jakim stadionie grany jest ten mecz? Byłaby okazja zobaczyć czy Boro,Trochim i reszta niełapiąca się do osiemnastki,są w takiej samej dyspozycji jak podstawowy skład.
[Profil] [PM]

Ad@ś=)

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 14:03   

matys5392 napisał/a:
Sorry,za off-top ale dzisiaj jest mecz naszych rezerw.
Sandecja II Nowy Sącz - Skalnik Kamionka Wielka ,28 sierpnia, 17:00
Czy orientuje się ktoś na jakim stadionie grany jest ten mecz? Byłaby okazja zobaczyć czy Boro,Trochim i reszta niełapiąca się do osiemnastki,są w takiej samej dyspozycji jak podstawowy skład.

Jakbyś był wczoraj na meczu i słuchał to byś wiedział że na Helenie.
[Profil] [PM]

KKS_FAN

Wysłany: Nie Sie 28, 2011 14:46   

berliński już zaraz po rozpoczęciu drugiej połowy walił tekstami w sektor F : "zamknij sie tam kur**.. "! istny cham i tyle...
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA : Warta Poznań
[ ZAMKNIĘTY ]