Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
Czarni Jasło - Czuwaj Przemyśl 10 września, 16:00 |
Autor |
Wiadomość |
Kazek G f H

|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 11:00
|
|
|
WSZYSCY NA CZARNO!!! |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
KKS1910JKS1910

|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 18:20
|
|
|
Oj na pewno będzie musimy pobić rekord ! :D Bierzemy flagi swoje gardła do pomocy i jedziemy ! :) |
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 15:00
|
|
|
Zbiórka na wyjazd do Jasła pod ZAJAZDEM SĄDECKIM 10.09.2011 tj sobota o godz. 13:15. Osoby podróżujące samochodami też są proszone o przybycie na zbiórkę i jazdę w zwartej kolumnie. |
|
|
|
 |
dlugi_KKS

|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 18:33
|
|
|
A niech mi ktoś powie, jeśli nie mam 18 lat to muszę być z osoba pełnoletnia czy nie?? |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 18:43
|
|
|
Nie,ale jak coś to dostuka Ci się ,,ojca lub starszego brata na szybko'' ;).. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
młody

|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 20:09
|
|
|
Kur*** ja też nie mam 18 , może nie będą robić problemów z tym ;DD |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 20:11
|
|
|
Połowa ludzi na wyjazdach nie ma 18. lat więc nie róbcie jakiś sztucznych problemów. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 21:00
|
|
|
Ja też nie mam już niestety :(((( |
|
|
|
 |
bukszpanns
|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 21:17
|
|
|
Będzie się można jeszcze jutro zapisać? Czy już nie ma takiej opcji. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 21:44
|
|
|
Zapisywać się można do piątku samego wieczoru jak ktoś przyjdzie na zbiórkę nie zapisany też pewnie się zabierze ;) |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
|
|
|
 |
AJKA

|
Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 10:37
|
|
|
Podkręca- źle, nie podkręca też źle. Dobrze, że ma takie zaangażowanie bo u nas z tym to jest kiepsko, a faktycznie fajnie jakby rekord padł, tym bardziej, że atrakcyjny mecz i każdy się w jakiś sposób tym "jara" :) |
_________________ NASZA PASJA NASZYM ŻYCIEM |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 10:57
|
|
|
Nie wiedziałem gdzie wkleić, więc wkleję tutaj
Kod: | Redakcja: Dawid Cempa, to dla jasielskich kibiców duże zaskoczenie. Zdradź nam pokrótce, jak znalazłeś się w Jaśle?
Dawid Cempa: Rozpoczęło się od tego, że zostałem zaproszony na mecz sparingowy ze Stalą Sanok, przegrany niestety 0:3. W tym meczu zagrałem w miarę przyzwoicie, czego skutkiem było podpisanie kontraktu z Czarnymi Jasło. Z tego co udało mi się dowiedzieć, to jasielskiemu klubowi polecił mnie mój były trener Tomasz Szczepański.
Redakcja: Jaka jest twoja nominalna pozycja?
Dawid Cempa: Napastnik, ale od jakiegoś czasu jestem ustawiany na pozycji ofensywnego pomocnika i muszę przyznać, że bardzo dobrze czuje się na tej pozycji.
Redakcja: Ulubiona drużyna, piłkarz?
Dawid Cempa: Nie mam jednej ulubionej drużyny czy też zawodnika, ale interesuje się i kibicuje takim drużynom jak: FC Barcelona, Arsenal Londyn, Olimpique Marsylia i oczywiście Czarni Jasło. A z piłkarzy to Thierry Henry i Zlatan Ibrahimowic.
Redakcja: Które miejsce w ligowej tabeli przewidujesz dla swojego zespołu po rundzie jesiennej?
Dawid Cempa: Nie znam dobrze tej ligi oraz poszczególnych drużyn dlatego ciężko mi cokolwiek powiedzieć, ale uważam, że mamy bardzo duże szanse być w górnej części tabeli.
Redakcja: Czy stosunki pomiędzy kibicami z Nowego Sącza i Jasła miały duży wpływ na Twoją decyzję odnośnie przejścia do Czarnych?
Dawid Cempa: Mam wielu znajomych, którzy są kibicami Sandecji i nie ukrywam, że byli pozytywnie zaskoczeni tym, że wylądowałem w Czarnych. Czy to miało duży wpływ na moja decyzje? Myślę że tak, zresztą oba kluby są bardzo zaprzyjaźnione ze sobą i w Jaśle czuję się jak w Nowym Sączu.
Redakcja: Chcesz skierować jakieś słowa do jasielskich kibiców?
Dawid Cempa: Oczywiście. Trzymajcie za nas mocno kciuki i dopingujcie w każdym meczu. |
|
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 11:02
|
|
|
No to się Dawid w sobotę zdziwi jeszcze mocniej hehehe
ps. Nie licytować się tylko na każdy wyjazd nawet do Stróż nakręcamy się tak samo, Kaziu i Nasza Szefowa maja rację! :))
Tak dla czystej informacji przypominam że to jest mecz naszej zgody i jak już wyżej było napisane ubieramy się na czarno, a następnie pamiętajmy że Czarni nie mają zgody z GKS Tychy, Cracovia Kraków czy Polonia Warszawa i przestrzegam przed ubieraniem barw tych zgód na sobotni mecz! |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 13:29
|
|
|
Bierzemy swoje barwy ;)! |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
|