Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
KS Polkowice-Sandecja Nowy Sącz, piątek 9 września, 18:00 |
Autor |
Wiadomość |
Rudy
Young-Group '04

|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 11:27
|
|
|
Na meczu obecnych 7 osób od Nas + 3 osoby Czarnych Jasło.
Prowadzimy doping i mamy pierdolnięcie, jakiego u Nas jeszcze nie było!
Prezentujemy oprawę, na którą składa się, co prawda malutka, ale wyjątkowo piękna sektorówka :D
Po meczu piłkarze podchodzą podziękować i zrobić z Nami lokomotywę.
P.S tom71 zmień ku***, ten awatar! |
|
 |
AJKA

|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 11:57
|
|
|
Wy jesteście nienormalni :D hehehe... |
_________________ NASZA PASJA NASZYM ŻYCIEM |
|
|
|
 |
tom71

|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 12:01
|
|
|
Jak ja zmienię awatar na inny to będziecie mnie prosić bym do tego wrócił ;P |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE-MYŚLĘ ŻE TEGO NIE ROZPIERDOLICIE...
http://www.youtube.com/watch?v=SAryYC33kAw |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 12:03
|
|
|
Albo dostaniesz bana i nikt nie będzie płakał :)) |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 12:13
|
|
|
Wszyscy,którzy cieszą z tego jednego punktu powinni się jednak trochę zastanowić...Sandecja w tym sezonie jest drużyną od przerywania serii innych zespołów.Po kilku wygranych z rzędu poległ Piast,ta wygrana odbiła się bardzo pozytywnym echem jeśli chodzi o Endecję.Niestety,porażki z Polonią,która do meczu z nami nie strzeliła bramki oraz marny remis z Polkowicami,przegrywającymi ostatnie kilka spotkań chluby nam nie przynoszą.
W obecnej sytuacji(słaby i biedny KS Polkowice oraz mała ilość punktów zdobytych przez Sandecję) remis trzeba traktować jak porażkę.Chociaż z relacji wynika że powinniśmy sie cieszyć z tego 0:0.
Tak jak pisalem po meczu z Piastem.Wydaje mi się że musimy się przygotować(przynajmniej w tej rundzie) na następujący scenariusz:
1.Kilka fatalnych występów piłkarzy a co za tym idzie krytyka drużyny i trenera ze strony mediów i kibiców.
2.Gdy drużyna i trener mają nóż na gardle następuje efektowna wygrana,kibice i media na chwilę zapominają o wszystkim co złe. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Wrz 10, 2011 13:36
|
|
|
szkoda tego remisu...można było odbić się troszkę do góry a tak jak grupa pościgowa wygra swoje mecze to lecimy do strefy spadkowej....znowu. |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
|