Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja-Flota 8.10.2011
Autor Wiadomość
x_cite

Wysłany: Sob Paź 08, 2011 21:54   

Aleksander na plus, zmiana jednego z najlepszych zawodników w drużynie Burkhardta na Durića to nieporozumienie. Szkoda, że trener nie stawia na Darka Gawęckiego bo dobrze wszedł w drużynę i znowu go nie ma a w rezerwach dziś strzelił 2 bramki. Trudno. Trzeba to jakoś dociągnąć do końca sezonu, zobaczyć ile punktów uciułamy i określić co dalej...a sędzia to tragedia.

PS. Na meczu widziany był trener Bruk Betu Duszan Radolsky. Nieciecza gra z Flotą we środę.

http://sacz.in/sport;remi...kiego,6480.html
[Profil] [PM]

bacin

Wysłany: Sob Paź 08, 2011 22:04   

Burkhardt świetny, daje piękne piły, jest szybki i rewela technicznie (choć nie wszystko mu wychodziło). Widać, że gość ma serce do gry. Duric grał krótko, ale pokazał się z dobrej strony (też pieron dobry technicznie, ładne piłki zgrywał, ale chyba się nie zaaklimatyzował).

Lepiej zagrała obrona (Woźniak bardzo dobrze). Szkoda Sebastiana Fechnera, bo początek miał niezły.

W pomocy szalał wspomniany Burkhardt, dobrze zagrał Eisi (mimo, że nie ma tego blysku, co kiedyś, gra się dzięki niemu ożywia), Jędrzejowski bardzo dobrze zaczął, ale później spuchł.

Wiśniewski przeciętnie, acz uznanie za podanie do Aleksandra przy strzelonej bramce.

Sędzia słaby.
[Profil] [PM] [E-mail]

wel

Wysłany: Sob Paź 08, 2011 22:50   

Cytat:
Szkoda, że trener nie stawia na Darka Gawęckiego

Poczekać na konferencje, się wyjaśni :)

Co do sędziowania, co najmniej niski poziom, ale i nasi dzisiaj nie grzeszyli dobrą grą. Zdecydowanie zbyt nerwowy Eismann, dziw że nie wypadł z boiska za niektóre akcje.
[Profil] [PM]

DNL

Wysłany: Sob Paź 08, 2011 22:51   

3:1 co do sędziego, przegrałem ;)
Okej, to może ja jednak patrzyłem na technicznego. Ale wyniku na pewno nie wypaczył, więc trzymam się swojego, że skandowanie: 'złodzieje' przesada.
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Sob Paź 08, 2011 22:51   

Burkhardt świetny? Moze tak,ale na pewno nie w dzisiejszym meczu.Najslabszy jego występ odkąd jest w Sandecji.Zbyt duzo strat dzisiaj zaliczyl.
Poziom meczu bardzo przeciętny.Zagralismy dobrze w pierwszych 10 minutach,pozniej gra siadla.Na drugą polowę tez wyszliśmy jacys ospali,czego efektem byla stracona bramka,ktora zdecydowanie obciąża konto Kozioła.Pozniej bicie głową w mur i w końcu zdołaliśmy wyrownać.Aleksander w swoim stylu,nie gral dzisiaj nic nadzwyczajnego ale bramkę strzelil.Bardzo ladną asystę zaliczyl Wiśniewski,ktory byl najlepszym zawodnikiem Sandecji w drugiej polowie.Pierwszy dobry występ tego pilkarza odkąd trafil do Nowego Sącza.W pierwszej polowie niewidoczny,w drugiej gral bardzo ambitnie,czesto pokazywal sie do gry.Po strzeleniu gola w koncu zdominowalismy Flotę.Szkoda ze nie udało sie przechylić szali zwycięstwa na naszą korzysc,ale obiektywnie to zadna z druzyn nie zasluzyla dzisiaj na 3 punkty.
Słabo znow wypadli mlodziezowcy.Jędrzejowski w pierwszej polowie dawal radę,w drugiej zagral słąbo.Szczepanski nie wniosl nic do gry.
Najlepsi na boisku zdecydowanie Midzierski z Berlińskim.Od pewnego czasu utrzymują dobrą,rowną formę.Midzierski niesamowity w obronie.Prawdziwa ściana w bloku defensywnym Sandecji.Berlinski zaliczyl mnostwo odbiorów,bardzo dobrze rozgrywal piłkę.
Dobra zmiana Duricia.Trener w koncu dal mu szanse zagrac na jego nominalnej pozycji i Serb pokazal sie z korzystnej strony.

Ps:Trenera Pawlaka uwazalem za ulozonego i kulturalnego czlowieka.Po dzisiejszym "wyczynie" juz niemogę sie doczekać kolejnego jego przyjazdu na stadion Sandecji.....
[Profil] [PM]

1980_NS

Wysłany: Sob Paź 08, 2011 23:58   

Wiśniewski pokazał, że ma duży potencjał. Bardzo dobrze gra głową, to najbardziej rzuciło mi się w oczy. Zasłużył na kolejne minuty w tym sezonie, mam nadzieję, że zostanie na wiosnę. Djurić tak samo, potencjał ogromny. Trzeba z nich wykrzesać to maksimum. To potrafił trener Wójtowicz, każdy zawodnik z pierwszej jedenastki był w formie i wnosił coś do gry.
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Nie Paź 09, 2011 08:40   

a co ten trener Floty zrobił, że tak każdy jedzie po nim?? nie byłem na C, więc pytam tych co tą sytuację widzieli :) zauważyłem ogromną reakcję kibiców z sektora C, ale o co kaman?? :)
[Profil] [PM]

misns

Wysłany: Nie Paź 09, 2011 10:42   

Niestety gra jak i funkcjonowanie naszego klubu wyglada coraz gorzej i nie widac szansy na lepsza przyszlosc...

piknik76

Wysłany: Nie Paź 09, 2011 11:48   

Trener Pawlak schodząc z boiska pokazał w stronę sektora C wyprostowany środkowy palec, inna sprawa że kilka a może nawet kilkanaście pijanych osób jedzie po ławce rezerwowych gości od początku każdego meczu bez powodu. Rozumiem jeśli trener wcześniej zaszedł nam za skóre, albo w danym meczu w jakiś sposób sprowokował, ale tak bez powodu od samego początku przez cały mecz?
Zastanawiam się tylko ile z tych osób wiedziało na jakim meczu w ogóle byli.

[Profil] [PM]

internacionale

Wysłany: Nie Paź 09, 2011 12:11   

Skrót a w zasadzie skrócik meczu:
http://www.sandecja.tv/17...awsze_akcje.htm

Przez te dozwolone 45 sekund jakie można pokazać z placu gry, chyba zwariuję...

Ciekawe jak do tej umowy z Orange sport ma się to:
http://www.arka-tv.pl/arka-zawisza-5-2-skr%C3%B3t
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

misns

Wysłany: Nie Paź 09, 2011 12:17   

Niestety od dawien dawna zachowanie czesci ludzi z sektora C pozostawia wiele do zyczenia mowiac delikatnie...
Sam tam kibicuje od lat ale czasami jest mi po prostu wstyd...

matys5392

Wysłany: Nie Paź 09, 2011 13:12   

Na wczorajszym meczu prezes Leśniak co jakiś czas podchodził do "granicy" sektorów "B" i "C". On również nie krył zażenowania z postawy osób z sektora "C". Szczegolnie wtedy gdy zaczynały się sypać wyzwiska w stronę trenera Kurasa.
Dawniej była nagonka na sektor "A" że pikniki,ze ubliżają trenerowi,ze nie wstają do lokomotywy.... Wtedy nikt by chyba nie pomyślał ze problemem na meczach mogą być "krzykacze" z sektora "C"...
[Profil] [PM]

mke023

Wysłany: Nie Paź 09, 2011 14:15   

Cytat:
PS. Na meczu widziany był trener Bruk Betu Duszan Radolsky. Nieciecza gra z Flotą we środę.

On przecież na każdym meczu jest.
[Profil] [PM] [E-mail]

bukszpanns

Wysłany: Nie Paź 09, 2011 15:18   

KubaSSNS napisał/a:
Sędzią meczu Michał Zając .
MKS Kluczbork 1-1 Sandecja Nowy Sącz
Pogoń Szczecin 1-1 Sandecja Nowy Sącz

Noi Sandecja - Flota 1:1... ciekawe :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Nie Paź 09, 2011 16:00   

Cytat:
Sandecja – Flota
Strzały: 4-2
Strzały celne: 9-3

Co to za "specjalista" robil te statystyki?

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja-Flota 8.10.2011
[ ZAMKNIĘTY ]