Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
SANDECJA - Kolejarz Stróże
Autor Wiadomość
arkoniusz

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 18:34   

Jest ale podobno tylko w TV, ciekawe dlaczego skoro Zawisze można było oglądać wczoraj on-line
[Profil] [PM]

spdr
STREET ROCKIN'

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 19:04   

http://livemecz.com/transmisja.php
[Profil] [PM]

Maerqin

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 19:07   

http://weeb.tv/channel/orange

Dziekan
MDMA

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 19:18   

Co to West Ham United z rozmazanym herbem na piersi??:)
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomasz

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 20:04   

ehhh szkoda dwóch punktów straconych. Szkoda. Gramy dalej.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 20:45   

Pierwsza kartka dla Makucha juz w 2 minucie...Jaki sędzia tak wczesnie wyciąga kartki??? Druga kartka naciągana.
Karny słuszny.
Zawadzki pokazał ze to kawał chama i prostaka.Gwiazdorek wislacki troche sie zagrzal w pierwszej polowie.Gdyby nie płot to kibice z sektora "C" byliby w niebezpieczeństwie :)
Szkoda straty punktow bo mecz byl jak najbardziej do wygrania.
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 20:52   

matys5392 napisał/a:
Druga kartka naciągana.

Atak od tyłu, do tego spóźniona interwencja. Słuszna kartka.

matys5392 napisał/a:
Zawadzki pokazał ze to kawał chama i prostaka.Gwiazdorek wislacki troche sie zagrzal w pierwszej polowie.Gdyby nie płot to kibice z sektora "C" byliby w niebezpieczeństwie :)

Nie wiem co tam zaszło, ale oglądając mecz w TV i znając relacje osoby będącej na sektorze C, to właśnie tam zebrała się chyba banda chamów i prostaków...

Maerqin

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 20:55   

Pierwszej polowy nie widzialem za to druga to gra bez ladu, skladu i pomyslu. Nieprzyjemna dla oka. Za duzo strat i niedokladnych zagran. Glupi faul Makucha na druga zolta kartke. Jano, ktory ufundowal Kolejarzowi karnego nie powinien grac 90 min! A spiewanie "jazda z ku*wami" i "strzelcie ku*wom gola" troche zalosne, przeciez graja tam chlopaki od nas- i nie mam na mysli Zawadzkiego, Kowalczyka czy Cebuli...
Ostatnio zmieniony przez Maerqin Nie Paź 16, 2011 20:59, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 20:58   

Masahiko napisał/a:

Nie wiem co tam zaszło, ale oglądając mecz w TV i znając relacje osoby będącej na sektorze C, to właśnie tam zebrała się chyba banda chamów i prostaków...

sory,przeciez siedząc przed tv wiesz o wiele wiecej co sie dzialo przy budzie Stróż i na sektorze C...
[Profil] [PM]

Sączersi

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:01   

matys5392 napisał/a:
Masahiko napisał/a:

sory,przeciez siedząc przed tv wiesz o wiele wiecej co sie dzialo przy budzie Stróż i na sektorze C...

No a jakże by inaczej?? ;))
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:03   

matys5392 napisał/a:
Masahiko napisał/a:

Uwierz mi, że dobrze było słychać te chamskie okrzyki wznoszone na sektorze C. Powtarzam również, że znam sytuację z relacji osoby tam będącej, oraz sam miałem wątpliwą przyjemność kilka razy widzieć skandaliczne zachowanie kibiców na tymże sektorze.

Ale zaraz zacznie się lincz, bo przecież normalne jest, że pluje się w stronę ławki gości...
Ostatnio zmieniony przez Masahiko Nie Paź 16, 2011 21:05, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

wawus1986
PoProStu

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:03   

no i co z tego że chlopaki od nas ???? To w takiej Warszawie każdego powinni głaskać i klepać po pleckach bo <swój> :) Grają w stróżach i kij imw oko, sami prowokowali !!! A co do meczu to mi choć kontrowersyjna podoba sie postawa sektora C ... przynajmniej jest wesoło :) szkoda tylko że sędzia tak drukował...

LOKOMOTYWA 1949

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:06   

Kolejarz zagrał konsekwentnie ,Sandecja według mnie słabo kartka zasłużona karny też ewidentny ,trochę przykro gdy nasi kibice tak śpiewają przeciwko naszym chłopakom,a przecież sami nie odeszli tylko się ich pozbyto mimo że zaangażowaniem przewyższali niejednego wtedy,Kuras trochę przesadził z tą wypowiedzią przed meczem że każdy piłkarz Kolejarza chciałby grać w Sandecji ,ogólnie mecz słaby.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:10   

Masahiko napisał/a:
matys5392 napisał/a:
Masahiko napisał/a:

Uwierz mi, że dobrze było słychać te chamskie okrzyki wznoszone na sektorze C. Powtarzam również, że znam sytuację z relacji osoby tam będącej, oraz sam miałem wątpliwą przyjemność kilka razy widzieć skandaliczne zachowanie kibiców na tymże sektorze.

Ale zaraz zacznie się lincz, bo przecież normalne jest, że pluje się w stronę ławki gości...

Stadion to nie jest kościół a mecz to nie kółko różańcowe,wiec nie wiem skąd taka bulwersacja "chamskimi okrzykami"...? Kibice mają "żyć" podczas meczu.Sektor C swoim fanatycznym dopingiem tylko to potwierdza.
Piłkarze mają grać a nie prowokować kibiców.nawet jesli kiedys grali u nas to teraz reprezentują przeciwną drużynę i po przez błahe gesty czy okrzyki w kierunku kibiców narażają sie bluzgi i wyzwiska.
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:14   

LOKOMOTYWA 1949 napisał/a:
Kolejarz zagrał konsekwentnie ,Sandecja według mnie słabo kartka zasłużona karny też ewidentny ,trochę przykro gdy nasi kibice tak śpiewają przeciwko naszym chłopakom,a przecież sami nie odeszli tylko się ich pozbyto mimo że zaangażowaniem przewyższali niejednego wtedy,Kuras trochę przesadził z tą wypowiedzią przed meczem że każdy piłkarz Kolejarza chciałby grać w Sandecji ,ogólnie mecz słaby.

Zacznijmy od tego,że nikt nie bluzgał pilkarzom ze Stroz za to ze od nas odeszli....
Np.Cebula czy Szufryn - zero prowokacji w stronę kibiców,to i kibice zlego slowa w ich stronę dzisiaj nie wykrzyczeli....
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - Kolejarz Stróże
[ ZAMKNIĘTY ]