Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
SANDECJA - Kolejarz Stróże
Autor Wiadomość
radek

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:15   

Szkoda punktów koguty naprawdę nic niezagrały. Postawa paru grajków którzy mieli ZASZCZYT wystepować w barwach Sandecji bez komentarza. Zachowanie trybun odpowiednie do zachowania owych grajków. Szacunek nam kibicom się należy.
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:20   

Oczywiscie pilkarze zamiast skupic sie na grze prowokowali biednych kibicow z sektora C...

anton1910

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:22   

ustawcie sie na solówe a nie,,, jeden od drugiego mądrzejszy!! co było to było i koniec!! ja popieram ze czesc zawodników umiała sie zachować a czesc nie a tak pozatem to nagrywał ktoś meczyk na dekoderze ??:D
[Profil] [PM] [E-mail]

mariusz79

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:27   

a mnie dzisiaj pokemon wkurwiał niesamowicie kawał cwaniaczka z niego:)

david
Sandecja Nowy Sącz

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 21:29   

Co do karnego to nie wiem czy taki ewidentny nawet w sport raporcie mówili że kontrowersyjny. Wiadomo sędzia ma chwilę na podjęcie decyzji. Swoją drogą to " Kowal " zawsze umiał się efektownie przewrócić.

gustlik

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 22:03   

Dawidzie karny byl niestety ewidentny a mecz stal na marnym poziomie nasi nie mieli pomyslu na gre cofneli sie myslac ze wynik sie nie zmieni bylem widzialem a co do napinki to zupelnie niepotrzebna.
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 22:24   

kto mi powie czemu Michał Gryźlak był tak "serdecznie" pozdrawiany przez młyn?? już któryś raz to ma miejsce ot takie mam pytanie :)

http://tv-ns.pl/wydarzenia/material/4893/b/1.html

zastanawia mnie ten pierwszy wpis w komentarzach pod materiałem o meczu......
[Profil] [PM]

lukas33

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 22:55   

Jesli chodzi o sam mecz, to niestety kolejny raz bardzo "pomógł" w stracie punktów Makuch. Nie rozumiem jak wiedząc że ma się na koncie żółtko mozna wchodzić od tyłu z takim impetem w gościa. To zakrawa na futbolowy sabotaż. Reszta to juz tylko konsekwencja tej kartki i całkowitego oddania pola Kolejarzowi. Właściwie dopiero po stracie gola w koncówce nasi piłkarze zaczeli przekraczać połowe boiska.
Szkoda tego remisu bo do feralnej interwencji kontrolowaliśmy ten mecz i nic nie zapowiadało byśmy mieli stracić jakiekolwiek punkty.
[Profil] [PM] [E-mail]

zagata1

Wysłany: Nie Paź 16, 2011 23:22   

Tak się składa, że byłam na sektorze C. Pan Kowalczyk zero prowokacji. Obrażanie go zaczęło się gdy zchodził z boiska wiec potem puściły mu nerwy. Ciekawe, czy gdyby was tak wyzywano to siedzielibyście cicho. Niestety ale od dawno wiadomo że niektórzy kibice z C to prostaki. Niektórzy zawodnicy kolejarza ( zawadzki, Gryżlak itp) Zachowali się skandalicznie przyznaje. Ale zachowanie "kibiców" z C było na takim samym poziomie. A ta dziewczynka w czerwonej czapce adidasa to jakieś nieporozumienie... Na gówno mówi czekolada a już rzuca takimi słowami, że aż wstyd za takich ludzi. Miałam wrażenie, że na mecz przyszła tylko obrażać bude kolejarza. Proponuje podesłać kilku chłopaków z F żeby zrobili porządek z niektórymi delikwentami i napinaczami. I jeszcze jedno niektórzy śmieją się z Kolejarza a sami dupska na wyjazd z Sandecją nie ruszą...
Co do meczy to niestety kartka i karny ewidentne. Szkoda bo dziś byliśmy lepsi i 3 pkt powinny u nas zostać.
[Profil] [PM] [E-mail]

BRH
HCNS

Wysłany: Pon Paź 17, 2011 07:25   

Kowalczyk bluzgi dostał za ręke przed karnym, kawał cwaniaka, Zawadzki wiadomo wiślak...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

kosiarz

Wysłany: Pon Paź 17, 2011 07:55   

Nic się nie dzieje od tak.
"Kibicom" którzy byli na sektorze C i tutaj się żalą, proponuję by obejrzeli sobie filmik do którego dał linka w innym temacie Internacionale.
Tam niech zwrócą uwagę na zachowanie Kowalczyka przy pokazaniu zawodnikowi Sandecji czerwonej kartki. I późniejsze tego skutki.

Czym jest lepszy taki ktoś, kto wyzywa anonimowo ludzi na forum od chamów i prostaków? od kogoś kto to robi publicznie i na stadionie? gdzie napięcie, emocje i zachowanie nieodpowiednie np piłkarzy czy trenera /który prowokuje/ ma miejsce?
Masahiko już dawno udowodnił, że to forumowy napinacz, ale innym jeszcze się dziwię.
Takie dyskusje w ogóle nie powinny mieć miejsca.
Jeżeli jeden z drugim masz problemy to wystarczy zmienić sektor, wielu jest chętnych by przyjść na sektor C.
A już szczytem bezczelności jest udawanie świętego, namawiając i napuszczając innych na siebie /F na C/. Człowieku to juz nie przejdzie. Odpuść sobie te prowokacje.

aidos

Wysłany: Pon Paź 17, 2011 09:39   

kosiarz napisał/a:

Tam niech zwrócą uwagę na zachowanie Kowalczyka przy pokazaniu zawodnikowi Sandecji czerwonej kartki. I późniejsze tego skutki.

Jeżeli nie "sapał" do kibiców a piszesz o tym co działo się na boisku, to jego zachowanie to nic nadzwyczajnego. Gra dla Kolejarza więc broni swojej drużyny i prowokuje przeciwników do błędów i fauli.
Odwróć sytuację, co byś napisał jakby w taki sposób zachował się np Kozioł? Też byś po nim jechał czy raczej mówił że walczak, że zadziorny, że ma charakter itp.

A że nasi zawodnicy ustawieni przez trenera "ultradefensywnie" zamiast grać dają się sprowokować i lubią sobie pogadać to już inna sprawa.
[Profil] [PM]

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Pon Paź 17, 2011 09:46   

A co wy się tak ludzie spinacie do siebie?Najbardziej to chyba ci co na Sandecję przychodzą właśnie w przypadku takich meczów jak śmieszne derby z Kolejarzem czy z zespołem "znanym" w Polsce typu Arka Gdynia czy Pogoń Szczecin.Dla kibica który jest praktycznie na każdym meczu Sandecje normalną rzeczą-sprawą jest to że taki meczyk derbowy wiąże się z tym że będzie mnóstwo wyzwisk,obelg i prowokacji ze strony piłkarzy zespołu przyjezdnego.Temperatura na trybunach jest zawsze wysoka i to jest normalne że ludzie reagują jak reagują.A ci co się tak spinają że za dużo razy słowo na K czy H słyszeli zawsze mogli wybrać wczoraj zamiast meczu jakiś tam pochód ulicami religijny to by im uszy nie "zwiędły" jak na tym meczu... A co do samego meczu to powiem tyle że wynik sprawiedliwy,niestety piłkarze Sandecji po raz kolejny jak dla mnie nie mieli w ogóle pomysłu na grę i skupiali się przede wszystkim na tym aby ujebać przeciwnikowi nogę i vice versa piłkarze ze Stróż.Wczorajszy mecz dobitnie pokazał jaki mamy poziom piłki nożnej w Polsce i dlatego przez kolejne wkurwę lat ludzie będą oklaskiwać piłkarza który np.wypierdolił "kosę" przeciwnikowi a nie piłkarzy za np.zajebistą akcję czy zagranie...

internacionale

Wysłany: Pon Paź 17, 2011 10:29   

Skrót meczu i fragmenty dopingu:

http://www.sandecja.tv/17...bow_regionu.htm
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 18:49   

jest ten mecz gdzieś na necie?
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA - Kolejarz Stróże
[ ZAMKNIĘTY ]