Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
SANDECJA - Kolejarz Stróże |
Autor |
Wiadomość |
wawus1986
PoProStu

|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 19:48
|
|
|
ogląda ktoś derby Łodzi ? :) Deja Vu z naszych lokalnych :) ?! |
_________________ Kocham Sandecje... bo.... bo... NO BO TAK ! :D |
|
|
|
 |
kosiarz
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 20:05
|
|
|
aidos napisał/a: | kosiarz napisał/a: |
Tam niech zwrócą uwagę na zachowanie Kowalczyka przy pokazaniu zawodnikowi Sandecji czerwonej kartki. I późniejsze tego skutki.
|
Jeżeli nie "sapał" do kibiców a piszesz o tym co działo się na boisku, to jego zachowanie to nic nadzwyczajnego. Gra dla Kolejarza więc broni swojej drużyny i prowokuje przeciwników do błędów i fauli.
Odwróć sytuację, co byś napisał jakby w taki sposób zachował się np Kozioł? Też byś po nim jechał czy raczej mówił że walczak, że zadziorny, że ma charakter itp.
A że nasi zawodnicy ustawieni przez trenera "ultradefensywnie" zamiast grać dają się sprowokować i lubią sobie pogadać to już inna sprawa. |
Coś nie zrozumiałeś, lub nie oglądałeś relacji z tego wydarzenia o którym pisałem.
Kowalczyk odepchnął Jana od sędziego wdał się nie tylko w słowną niepotrzebną utarczkę ale także sprowokował piłkarzy Sandecji jak i kibiców będących świadkami tego wydarzenia parę metrów od C.
Proponuję jeszcze raz dobrze przeczytać o czym pisałem.
Guzik mnie obchodzi kto i jak by się zachował :). Głupie porównania stosujesz. |
_________________ "NIE WYBACZAJCIE IM, ALBOWIEM DOSKONALE WIEDZĄ, CO CZYNIĄ!" |
|
|
|
 |
piknik76
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 20:41
|
|
|
Zwróćcie lepiej uwagę na to, że Kowalczyk zachowywał sie agresywnie w stosunku do Jana i Berlińskiego, a nie do wszystkich.
Zachowania niektórych kibiców z C szkoda komentować bo jest poniżej poziomu nawet tych gwiazdek ze Stróż. |
|
 |
gargamel040794
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 21:08
|
|
|
Witam. Jeśli w złym temacie to z góry przepraszam ale mam pytanie do wtajemniczonych...
Będąc wczoraj na meczu słyszałem co nieco na temat "spraw prywatnych Berlińśkiego i Kowalczyka" czy ma to jakieś poparcie w rzeczywistości? Podobno ktoś gdzieś tutaj o tym pisał ale nie mogę znaleźć...
Przenoszę to wiadomość do tego tematu żeby nie było pretensji |
|
|
|
 |
miras1983
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 21:11
|
|
|
a mozna gdzies ogladnac ten mecz jeszcze raz ?? |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 22:14
|
|
|
Jutro o 16:15 jest retransmisja w Orange Sport. Powinna być dostępna w internecie.
Obecnie trwa magazyn 1 ligi, gdyby ktoś był ciekawy.
http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport.phtml |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
narkins
|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 19:44
|
|
|
co do pokemona to kilka razy pokazal srodkowy palec w kierunku sektora F udajac głupa ze sie drapie po głowie w skrucie prostak i cham gdyby nie Sandecja to teraz pewnie by gral ale w A-klasie, wiec lepiej niech sie zastanowi co mowi i co robi TYLE W TEMACIE POKEMONA |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=MdHM2q7RCEg |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 21:04
|
|
|
narkins napisał/a: | co do pokemona to kilka razy pokazal srodkowy palec w kierunku sektora F udajac głupa ze sie drapie po głowie w skrucie prostak i cham gdyby nie Sandecja to teraz pewnie by gral ale w A-klasie, wiec lepiej niech sie zastanowi co mowi i co robi TYLE W TEMACIE POKEMONA |
zajeżdża hipokryzją ... |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
|