Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
GKS Katowice - Sandecja
Autor Wiadomość
x_cite

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 08:59   

Zasłużona wygrana Gieksy sądząc po tym skrócie...
[Profil] [PM]

rwp

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 09:59   

nie wiem czemu ale oglądając ten skrót odniosłem wrażenie, że nasi na siłę chcieli ten mecz przegrać

Maerqin

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 11:26   

Ten strzal glowka z 57 sekundy obok bramki jest po prostu niewybaczalny, podobnie jak krycie tego Rakelsa przy utracie bramki. Przeciez GieKSa caly mecz grala na niego(wg relacji) a i tak we dwoch nie upilnowali go oprzy bramce...Karny wg mnie niesluszny, sedzia dal sie nabrac. Dzieki za skrot.

robson

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 11:29   

Akurat miałem okazje byc na tym meczu i musze wam powiedziec że chłopcy naprawdę walczyli ! Gdyby nie te niepewne interwencje Marka gksa nie miała wiecej okazji niz my. T to co mówil Kuras, ta akcja Gawęckiego z glowy z pewnością załatwiła by temat 3 punktów. Przy naszej dosyć solidnej obronie pewnie by sie juz gksa nie podniosla. Ale jeszcze raz podkreslam, że chłopcy naprawde zapierda....li i stwierdzenia że nie chcieli wygrac są bardzo krzywdzące!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 12:05   

Maerqin napisał/a:
Karny wg mnie niesluszny, sedzia dal sie nabrac. Dzieki za skrot.

Miałem podobne odczucia, ale po kolejnym obejrzeniu powtórki dostrzegam rękę naszego zawodnika łapiącego rywala.

internacionale

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 13:14   

Faul może rzeczywiście był, ale moim zdaniem nastąpił przed polem karnym:

[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

enox

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 13:26   

rwp napisał/a:
nie wiem czemu ale oglądając ten skrót odniosłem wrażenie, że nasi na siłę chcieli ten mecz przegrać

podpisuje sie pod tym :/
[Profil] [PM]

lechu
-=SANDECJA=-

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 13:29   

mke023 napisał/a:
Nie mogliśmy wygrać bo bylibyśmy za blisko czołówki, czego nie chce nasz zarząd.

ludzie! wy naprawdę myślicie, że Sandecja jest na tyle mocna, że może sobie wygrywać kiedy chce i z kim chce, a jak nie chce to przegrywa??? Dobrze by tak było, ale niestety nie jest! To jest piłka nożna i niczego przewidzieć się nie da!

kibicKKS

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 13:37   

lechu napisał/a:
mke023 napisał/a:
Nie mogliśmy wygrać bo bylibyśmy za blisko czołówki, czego nie chce nasz zarząd.

ludzie! wy naprawdę myślicie, że Sandecja jest na tyle mocna, że może sobie wygrywać kiedy chce i z kim chce, a jak nie chce to przegrywa??? Dobrze by tak było, ale niestety nie jest! To jest piłka nożna i niczego przewidzieć się nie da!

Podpisuję się pod tym :)

Niektórych tu ponosi fantazja na temat siły naszego zespołu i każdą wpadkę tłumaczą chęcią przegranej.
[Profil] [PM] [E-mail]

nitroactive

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 14:18   

No ale z drugiej strony, zarząd i miasto mogą "nie chcieć" awansu... bo po co?? Żeby grać na Cracovii ??
[Profil] [PM] [E-mail]

Wooojtek

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 14:25   

Mogą nie chcieć, mogą chcieć, a może tylko chcą chcieć tylko za słabo ?

ja pie*****
[Profil] [PM] [E-mail]

zagata1

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 14:47   

Kozioł totalne dno! Fatalny mecz. Myślę że szanse powinien dostać Różalski.
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 16:15   

nitroactive napisał/a:
No ale z drugiej strony, zarząd i miasto mogą "nie chcieć" awansu... bo po co?? Żeby grać na Cracovii ??

A zastanawiałeś się nad tym ze to nie pora na przegrywanie meczów i wybieranie sobie z tym wygram z tym przegram bo wbrew pozorom utrzymania jeszcze nie mamy 6 ptk nad strefą spadkową nic nie gwarantuje i takie gadanie że Sandecja chciała przegrać ten mecz po prostu mnie śmieszą... ( jeżeli w ogóle jesteśmy tacy silni żeby coś w ogóle kalkulować )
[Profil] [PM] [E-mail]

kuba kks

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 16:38   

Po jednym słabym meczu nie należy skreślać Kozioła.
[Profil] [PM] [E-mail]

nitroactive

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 20:20   

mirek678 napisał/a:
nitroactive napisał/a:

A zastanawiałeś się nad tym ze to nie pora na przegrywanie meczów i wybieranie sobie z tym wygram z tym przegram bo wbrew pozorom utrzymania jeszcze nie mamy 6 ptk nad strefą spadkową nic nie gwarantuje i takie gadanie że Sandecja chciała przegrać ten mecz po prostu mnie śmieszą... ( jeżeli w ogóle jesteśmy tacy silni żeby coś w ogóle kalkulować )

Ja nie wiem czy Sandecja kalkuluje czy nie, ja mówię że miasto nie chce E-klasy, i że póki co E-klasa w NS= E-klasa na stadionie Cracovii lub Hutnika. Zamiast budować pomniki na rynku miasto już dawno mogło zrobić grzanie i inne rzeczy... Na razie tylko sie mówi o awansie nic się ku temu nie robi...
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » GKS Katowice - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]