Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
GKS Katowice - Sandecja
Autor Wiadomość
KubaNS

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 20:35   

Na temat ogolnej sytuacji w Sandecji, a takze jej realnych mozliwosci bylo tu juz conajmniej kilka fajnych dyskusji. Kolejna, jesli tylko sa chetni tez bylaby ciekawa- niekoniecznie w tym temacie. Natomiast z podobnymi argumentami jak ten:
Cytat:
Zamiast budować pomniki na rynku miasto już dawno mogło zrobić grzanie i inne rzeczy

to poklasku polecam szukac gdzie indziej ;)

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 20:37   

a ja wam powiem jedno, co mecz albo hurra optymizm i brawa dla Kurasa , albo narzekanie i szukanie dziury w calym
Wiadomo ze kazdy by chcial zeby zawsze Sandecja wygrywala i grala piekny futbol. ale tak sie nie da. dlatego proponuje jak nie sporo to choc troche dystansu do tego co sie dzieje, bo tak na prawde to tylko narzekamy/cie ale nic nie zrobimy zeby bylo lepiej bo nie mamy takiej mozliwosci, chyba ze przejmiemy klub na co sie nie zanosi

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

nitroactive

Wysłany: Nie Paź 30, 2011 23:22   

Ja nie szukam nigdzie, ani u nikogo poklasku. Ale nie tak jest?? Mamy wspaniały pomnik i fontannę, a ludzie codziennie do pracy dojeżdżają rozwalającym się (dosłownie) mostem... Ale to nie ten temat, nie ten czas, i nie po to się tu zarejestrowałem :)
[Profil] [PM] [E-mail]

kristoff

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 14:08   

Cytat z GK rubryki oceny piłkarzy:

"Paweł Leśniak
Co ten piłkarz robi w I lidze? - w taki sposób grę Leśniaka w pierwszej połowie oceniali dziennikarze z Katowic. Po zmianie stron już go nie było".
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 20:01   

kristoff napisał/a:
Cytat z GK rubryki oceny piłkarzy:

"Paweł Leśniak
Co ten piłkarz robi w I lidze? - w taki sposób grę Leśniaka w pierwszej połowie oceniali dziennikarze z Katowic. Po zmianie stron już go nie było".

Może jakiś dziennikarz zapyta na tradycyjnej konferencji prasowej przed meczem z Zawiszą o co do cholery chodzi z tym gościem co gra na wyjazdach zamiast prawdziwych zawodników??
[Profil] [PM]

lukas33

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 20:33   

Dziennikarz? Jedynym pytaniem jakie słyszałem od lokalnego pismaka skierowanym do trenera było pytanie o meczową osiemnastke. Tu nikt nie jest w stanie zadać jakiegos trudniejszego, sensownego pytania dotyczacego drużyny, układów w niej panujacych, czy chocby taktyki na mecz. Poziom lokalnych mediów jest chyba jeszcze słabszy niz poziom piłkarzy. Te konferencje to wogóle żenada. Dwa zdania Grzyba, krótki sztampowy monolog trenera i jedno pytanie z sali własnie o osiemnastke i dziekujemy.
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicKKS

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 20:48   

lukas33 napisał/a:
Dziennikarz? Jedynym pytaniem jakie słyszałem od lokalnego pismaka skierowanym do trenera było pytanie o meczową osiemnastke. Tu nikt nie jest w stanie zadać jakiegos trudniejszego, sensownego pytania dotyczacego drużyny, układów w niej panujacych, czy chocby taktyki na mecz. Poziom lokalnych mediów jest chyba jeszcze słabszy niz poziom piłkarzy. Te konferencje to wogóle żenada. Dwa zdania Grzyba, krótki sztampowy monolog trenera i jedno pytanie z sali własnie o osiemnastke i dziekujemy.

Może nie chcą pytać Kurasa bo wiedzą, że on i tak nie ma nic do powiedzenia w tym klubie, nawet jeśli mu się wydaje że ma.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 21:12   

Cytat:
PAWEŁ LEŚNIAK NA BOISKU? TRENERZE PROSIMY O ARGUMENTACJĘ...
Jeszcze kilka dni temu reprezentował barwy Kolejarza. W niedzielę pojawił się na boisku w 75 minucie spotkania. W tak trudnym momencie meczu, Dariusz Wójtowicz sięgnął po gracza, który nie odbył nawet kilku solidnych treningów. Na konferencji prasowej poprosiliśmy trenera Wójtowicza o argumentację jego decyzji. - Paweł Leśniak to młody zawodnik, który niedawno dołączył do nas. Z tego co widziałem na treningach prezentował się nieźle. Postanowiłem dać mu szansę - mówił Wójtowicz. Szkoleniowiec starał kontrować stwierdzenie, mówiące o tym, że ten piłkarz nie prezentuje poziomu pierwszoligowego. - Ten chłopak ma 21 lat. On ciągle się rozwija. My także na takich zawodnikach opieramy zespół. Paweł grał kiedyś w Sandecji. Miałem nadzieję, że ten zawodnik wejdzie na boisko i będzie się starał ze wszystkich sił pokazać z jak najlepszej strony - dodał Wójtowicz. Tuż po wypowiedzi trenera Sandecji, głos w sprawie Pawła Leśniaka zabrał Jerzy Kowalik. - Ja pominę opinie odnośnie jego predyspozycji. Mi chodzi jedynie o to, że Paweł bez słowa odszedł od nas i kilka dni później gra przeciwko nam. Moim zdaniem tak się nie robi - zakończył stanowczo Kowalik.

Rok temu,po meczu w Stróżach trener Wójtowicz raczej wiele nam nie wyjaśnił,wydaje mi się że trener Kuras też powiedziałby coś podobnego.Zadnych konkretów,owijanie w bawełnę...
[Profil] [PM]

KubaSSNS

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 21:17   

temat Pawła można podsumować . ' Na układy nie ma rady '
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Pon Paź 31, 2011 23:26   

lukas33 napisał/a:

W calosci popieram.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » GKS Katowice - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]