Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
KKS SANDECJA - Zawisza Bydgoszcz |
Autor |
Wiadomość |
BULI
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 15:20
|
|
|
To może to do mnie ;p
A dziś młodege nie uda mi sie na mecz zabrać a szkoda.. (RUDY wiesz o kogo chodzi ;p ) |
|
 |
serafFKS
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 15:33
|
|
|
Rudy napisał/a: | Gość Szal do ręki, czarna kurtka/bluza, jakieś pieniążki do puszki i do zobaczenia na sektorze F!! | WIDZIMY SIE NA F |
|
|
|
 |
miras1983
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 15:43
|
|
|
nie wiecie sa jeszcze bilety |
|
|
|
 |
smnns
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 15:53
|
|
|
są i raczej nie braknie :) |
|
|
|
 |
Sączersi
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 16:03
|
|
|
Jasne ze sa, ale kolejki za to niemale. ;) |
|
|
|
 |
Wooojtek

|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 21:35
|
|
|
Młyn był naprawdę spory, więc mobilizacja zrobiła swoje.
Z dopingiem gorzej, ale było kilka dobrych momentów, a bez koszulek najlepszy.
Zawisza fajnie się zaprezentował. |
|
|
|
 |
Świeżak
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 22:25
|
|
|
serafFKS napisał/a: | Rudy napisał/a: | Gość Szal do ręki, czarna kurtka/bluza, jakieś pieniążki do puszki i do zobaczenia na sektorze F!! | WIDZIMY SIE NA F |
O co się rozchodzi ?! Doping, jak na takę liczbę to taki sobie... |
|
|
|
 |
Czorny16
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 23:16
|
|
|
a ja powiem o siebie na taką liczbe to doping momentami straszna padaczka bo słyszałem tylko samego siebie co kolomnie było duzo osob i za mna stoją ku**a małolaty co sobie rozmawiają i sie pytam? po co oni przychodzą na młyn dla lansu albo zeby sie pokazać bo nie rozumiem młynowy zdziera gardlo przez ten megafon robi co może a oni mają to w dupie ;/ najlepiej wyszło to bez koszulek ;d jak sie komuś nie podoba to niech nie przychodzi na młyn a nie ku**a potem narzeka ze słabo slychac albo cos to tyle ode mnie ... |
|
|
|
 |
malpaA(KKS)
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 23:33
|
|
|
Zgadzam się z kolegą powyżej. Na de mną stał dzieciak i wpieprzał słonecznik No to, to mnie już na prawdę Rozj***ło |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 08:01
|
|
|
do kolegow ultrasow
Szanuje Wasza prace i checi, ale na prawde te oprawy ktore robicie sa monotonne i w dodatku male efektowne.
Liczylem an cos wiecej niz tylko balony i oklepane haslo z sektorowka (nawiasem mowiac beznadziejna)
sprezcie sie przez zime bo jest wiee mozliwosci tylko trzeba pomyslec
pozdro |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 08:01
|
|
|
To trzeba im zwrócić uwagę, lub powrócić do pompek. Kiedyś pamiętam jak Kolafy kazał komus robic pompki, to juz później wszyscy spiewali ;). A doping momentami taka kicha jak na taką liczbę ze hej. Najlepszy moment dopingu to był bez koszulek;) Mecz z Zetką mamy już za sobą i wyjazd do Gdyni ;)
Tam się musimy pokazać w zajebistej liczbie! |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
Rudy
Young-Group '04

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 10:50
|
|
|
hanys napisał/a: | do kolegow ultrasow
Szanuje Wasza prace i checi, ale na prawde te oprawy ktore robicie sa monotonne i w dodatku male efektowne.
Liczylem an cos wiecej niz tylko balony i oklepane haslo z sektorowka (nawiasem mowiac beznadziejna)
pozdro |
Uwierz, że kombinujemy jak możemy, problem jak zawsze w kasie, przez ostatnie mecze wpadło do puszki tyle, że tylko na taka oprawę było Nas stać, a przecież breloczki też kosztowały... Do tego ostatnio doszedł problem z miejscem do malowania. Tak czy inaczej do puszki na wczorajszym meczu wpadło 1300zł + 200zł w młynie! Na wiosnę na pewno nie zawiedziemy i myślę, że kilkoma pomysłami wszystkich zaskoczymy!
Wszystkim, którzy przyczynili się do uzbierania takiej kwoty serdecznie dziękujemy!! |
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 10:54
|
|
|
Tym razem faktycznie oprawa nie wyszła, trudno, nawet najlepszym się zdarza:)
Następnym razem będzie lepiej.
Ale faktycznie niektóre rzeczy pasowałoby lepiej przemyśleć, zaplanować itp. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 11:24
|
|
|
Rudy napisał/a: | hanys napisał/a: | do kolegow ultrasow
pozdro |
Uwierz, że kombinujemy jak możemy, problem jak zawsze w kasie, przez ostatnie mecze wpadło do puszki tyle, że tylko na taka oprawę było Nas stać, a przecież breloczki też kosztowały... Do tego ostatnio doszedł problem z miejscem do malowania. Tak czy inaczej do puszki na wczorajszym meczu wpadło 1300zł + 200zł w młynie! Na wiosnę na pewno nie zawiedziemy i myślę, że kilkoma pomysłami wszystkich zaskoczymy!
Wszystkim, którzy przyczynili się do uzbierania takiej kwoty serdecznie dziękujemy!! |
OK Rudy ja Was rozumim ze nie wszystko moze wyjsc z roznych wzgledow. Ale zauwazcie ze jak pojawia sie oprawa to jest ona zwykle oklepana, jakis czesto mało czytelny trans plus sektorowka. i nic poza tym dlatego przemyslcie pare rzeczy i na wiosne urozmaiccie pewne rzeczy.
Pozdro |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Czorny16
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 11:44
|
|
|
na wiosne zróbcie tak jak kiedys było na jakims meczu ze wstep na młyn od 18 lat i tyle ;] może i będzie mn iejszy młyn ale za to będzie dużo lepiej i głośniej a nie tak jak wczoraj przychodza dzieci i sobie rozmawiają bo to nie ma sensu a ktos sie tylko owkurwia na nich i tak to nic nie daje ... takie jest moje zdanie:) |
|
|
|
 |
|