Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
KKS SANDECJA - Zawisza Bydgoszcz |
Autor |
Wiadomość |
Amico
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 12:10
|
|
|
Czorny16 napisał/a: | na wiosne zróbcie tak jak kiedys było na jakims meczu ze wstep na młyn od 18 lat i tyle ;] może i będzie mn iejszy młyn ale za to będzie dużo lepiej i głośniej a nie tak jak wczoraj przychodza dzieci i sobie rozmawiają bo to nie ma sensu a ktos sie tylko owkurwia na nich i tak to nic nie daje ... takie jest moje zdanie:) |
To nie jest rozwiązanie, wczoraj stałem w młynie (mam nieco ponad 17 lat) i darłem mordę przez 90 minut, pomimo, że pełnoletni nie jestem, czasem mlodzik 2 razy przekrzyczy weterana, niemniej jednak jakiś limit wieku być wprowadzony powinien, bo dzieci przed mutacją w wieku np 10, 12 lat to jest nieporozumienie |
|
|
|
 |
Fallen
;)
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 12:15
|
|
|
Zabronisz młodzieży wstępu na młyn? Nie raz te młodziki mają w sobie więcej ambicji niż połowa stałych bywalców. Można by było pomyśleć o nagłośnieniu, a to są koszta i każdy z nas wie jak zbiórka pieniędzy u nas idzie... |
_________________ Piknik, dosłownie piknik... |
|
|
|
 |
Czorny16
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 12:33
|
|
|
nie ze zabronie ale dzieci po 12 lat oni stoją w młynie tak jak wczoraj i sobie rozmawiają zamiast spiewać i dawać z siebie wszystko zeby nasza drużyna wygrała i to co mowi młynowy na nich nie działa to co na nich podziała? albo przychodzą zeby spiewać albo niech n ie przychodzą bo nieraz widze ci co mają po 14 lat dają rade i jest dobrze a nie przychodzą na młyn dla lansu młynowy mowi szaliki w górę a ci mają szaliki na szyji i nie potrafią go dać w gore to ja nie rozumiem takiego zachowania ;/ |
|
|
|
 |
pasi

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 13:41
|
|
|
1/3 młynu jest przed 18... Ja i kilku moich kolegów przed 18 dziś ledwo mówimy. |
|
 |
malpaA(KKS)
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 14:12
|
|
|
Także nie mam jeszcze 18 a na każdym meczu dre ryja na całego:) więc wprowadzanie, że na młym można wchodzić od 18 lat nie wyglądało by dobrze. Po prostu jeśli widzimy jakiegoś młodego który zamiast dopingować rozmawia czy coś tam innego zwrócić mu raz uwagę, jeśli nie posłucha to powiedzieć żeby po prostu wyszedł z młyna. Bo tutaj trzeba ździerać pape a nie pier**ić. To moje zdanie. |
|
|
|
 |
supermulti
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 14:23
|
|
|
Czorny16 napisał/a: | nie ze zabronie ale dzieci po 12 lat oni stoją w młynie tak jak wczoraj i sobie rozmawiają zamiast spiewać i dawać z siebie wszystko zeby nasza drużyna wygrała i to co mowi młynowy na nich nie działa to co na nich podziała? albo przychodzą zeby spiewać albo niech n ie przychodzą bo nieraz widze ci co mają po 14 lat dają rade i jest dobrze a nie przychodzą na młyn dla lansu młynowy mowi szaliki w górę a ci mają szaliki na szyji i nie potrafią go dać w gore to ja nie rozumiem takiego zachowania ;/ |
Tu cie rozumiem. Od 18 lat to by było nieporozumienie z róznych wzgledów, ale NIE OBRAZAJAC NAJMŁODSZYCH FANÓW 10-13 lat to tacy się średnio nadaja bo taki to usłyszy przekleństwo jakies z gniazda czy coś w tym stylu to będzie sie jarał przez pół godziny czy przy takim ściaganiu koszulek. Każdy moze sobie przyjsc ale jak ma jasno okreslony cel czyli DOPING , a nie jakies pierdolenie i wręcz kwiczenie. Nie kazdy taki jest ale zdecydowana wiekszośc w takim wieku co jest naturalne lecz takie numery nie w tym miejscu i o tej porze.
to samo o starszych mozna powiedziec ale tutaj sprawa wyglada DECZKO innaczej :):)
Pzdr i bez niepotrzebnej napinki! :):) |
|
|
|
 |
Czorny16
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 15:23
|
|
|
no dobra niemacie po 18 lat ale dajecie z siebie wszystko i jest ok a przyjedzie taki jeden z drugim i oni sobie stoją i zwróce i uwage to spiewaja a zaraz od nowa rozmawiają a ja nie jestem od tego zeby kogos wypraszać z młyna ale to juz jest sprawa tych debili widocznie przychodzą na ten młyn tylko zeby być i robić dobre wrażenie i tyle :) |
|
|
|
 |
mke023
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 16:05
|
|
|
A czemu nie jest organizowany wyjazd do Płocka??? |
|
|
|
 |
piki
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 17:36
|
|
|
malpaA(KKS) napisał/a: | Także nie mam jeszcze 18 a na każdym meczu dre ryja na całego:) więc wprowadzanie, że na młym można wchodzić od 18 lat nie wyglądało by dobrze. Po prostu jeśli widzimy jakiegoś młodego który zamiast dopingować rozmawia czy coś tam innego zwrócić mu raz uwagę, jeśli nie posłucha to powiedzieć żeby po prostu wyszedł z młyna. Bo tutaj trzeba ździerać pape a nie pier**ić. To moje zdanie. |
zwracanie uwagi nic nie daje, sam nie raz zwracałem uwagę to mnie wyśmiali albo nie zwracali uwagi a przecież do rękoczynów nie chcemy żeby doszło :) |
|
|
|
 |
malpaA(KKS)
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 17:55
|
|
|
No nie:)) |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 18:48
|
|
|
:) Na Wisłoce 10 lat temu niejaki wódz z tego forum, wielki mościpan B. przyje* dośc mocno z parola w łeb gosciowi, co nie spiewal a bluzagl pod nosem :D Moze byc przywrocic kary cielesne.
'
hehehe :) Fajnie bylo, ile zebrali YG ? |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 19:10
|
|
|
pasi napisał/a: | 1/3 młynu jest przed 18... Ja i kilku moich kolegów przed 18 dziś ledwo mówimy. |
to może zróbmy podział na sektory:
A:50 lat i więcej
B:kobiety i vipy
C:25-50
Młyn:18-25
Nieletni:reszta wolnego miejsca na F
wtedy chyba nikt do nikogo nie miałby pretensji... |
|
|
|
 |
pasi

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 19:25
|
|
|
nie rozumiem czemu przytoczyłeś mojego posta ?? |
|
 |
młody

|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 19:33
|
|
|
Dajcie już spokój z tym . Co będzie zadecydują odpowiednie osoby . Jest jak jest i niech kazdy przez przerwę przemyśli po co sie chodzi na Młyn . Pozdro ;) |
|
|
|
 |
narkins
|
Wysłany: Nie Lis 06, 2011 20:15
|
|
|
ja tak w skrucie dobrze by bylo aby na takim meczu jak mlyn jest duzy to niech osoby YG albo kumate osoby rozsiadly sie po calym mlynie i troche to ogarnely a co do malolatow to nic nie mowcie dobrze ze sa za pare lat to juz nie beda dzieciaki tylko mlyn jak nic a co do slonecznikow to kolo mnie jakies dziewczynki mialy ubaw jak wprowadzaly w blad bo nie zawsze bylo slychac mlynowego i pozniej nie rowno szlo wiec jescze raz przy duzym mlynie kumate osoby rozsiadly sie po calym mlynie i troche to ogarnely i nie zniechecac tylko nakrecec |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=MdHM2q7RCEg |
|
|
|
 |
|