Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Wisła Płock - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Grzechotnik

|
|
|
|
 |
radek
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 19:38
|
|
|
Jestem zły i wstyd mi bo tak słabej Sandecji juz dawno niewidziałem. Prawda jest taka że spółce Kantor Danek Leśniak itp. już DZIĘKUJEMY!!!! Kuras to wiadome OUT!!!. Wszyscy buduja stadiony a Sandecja ciągle czeka na dobrą okazje. Już jesteśmy sto lat za murzynami. Niechce E klasy bo niema podstaw chce dobrej stabilnej drużyny która tak jak np. Flota ciągle gra w czubie. Sandecja to marka i taka chcę ją postrzegać. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 19:41
|
|
|
bramka na 3:1 ... "brawo" Marek..sam bym tego lepiej nie zrobił:)
bramka na 6:1 to chyba dobre podsumowanie tego że narazie jestesmy w dupie jeśli chodzi o poziom piłkarski |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 19:47
|
|
|
Kozioł fatalny.Zawalił więcej niz jedną bramkę.Za gola na 6:1 tego piłkarza powinno się przesunąć do rezerw... |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 19:48
|
|
|
Niestety Marek w kolejnym meczu bardzo słabiutko... Czyżby myślał już o przenosinach?! |
|
|
|
 |
SilverCommander

|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 19:55
|
|
|
Kompromitacja jednym słowem ... Panu Trenerowi już "DZIĘKUJEMY" najwyższy czas sobie już odpuścić ... bo jest coraz gorzej .... i trzeba ratować tą drużynę puki jeszcze będzie taka szansa ... bo za chwilę to będziemy walczyć tylko i wyłącznie o uratowanie się przed spadkiem (po takiej grze to nawet środek tabeli to będzie marzenie) .... widać jest ogólny marazm i niestety może być tylko gorzej patrząc co się dzieje ... a to że Sandecja miała być spółką SSA to chyba sobie możemy już między bajki włożyć te opowiadania to samo zresztą pewnie będzie ze stadionem bo ile już było tych wszystkich "wizji" i "projektów" i co z tego wyszło to wszyscy widzą wielkie "0". ..... |
|
|
|
 |
1980_NS
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 19:57
|
|
|
Nie wierzę w te bramki. Kozioł i obrońcy kompromitacja. Ten trzeci gol to już w ogóle jakieś jaja, po co Marek tam wychodził? |
|
|
|
 |
robson
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 20:01
|
|
|
z relacji wynika, że pomocnicy i napadziorzy cos tam robili ( 1 gol, słupek, poprzeczka ) ale to co odjeba..li w obronie to trategedia!!!!!! |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 20:42
|
|
|
Może ktoś mi powie kto w naszym wspaniałym mieście zacznie rozliczać ludzi na stanowiskach za słowa, obietnice, wizje lepszego jutra???!!! Mrzonki o ekstraklasie na konferencji prasowej na początku sezonu poszły w Polskę a dzisiaj mamy tego "gadania i walczenia" efekt - wstyd to mało powiedziane! Sam się teraz zastanawiam jak można tak było omamić ludzi, kibiców i mnie tymi wszystkimi pobożnymi życzeniami :( Z taką postawą jak dziś zaprezentowali nasi grajkowie lepiej oddać mecz walkowerem za tydzień i oszczędzić sobie nerwów i kasy klubowej na wyjazd do Gdyni. Aha jeszcze jedno wcale nie zdziwię się jak na wiosnę na pierwszy mecz u nas przyjdzie tyle osób co dziś było w Płocku. Wtedy może ktoś się kapnie, że kibic to skarb, którego w bambuko robić nie można. |
|
|
|
 |
kuba kks
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 21:29
|
|
|
Totalna kompromitacja w tym meczu. Beznadziejny występ Kozioła i obrony. w ataku słabiutka skuteczność. W zimie zmienić trenera i wymienić pół składu dokupić na rezerwe i sprzedać słabych. Niepotrzebnie oddaliśmy pół zespołu z tamtych sezonów Kolejarzowi Stróże. |
|
|
|
 |
Tomasz
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 21:32
|
|
|
Co można o takim meczu napisać. Wstyd i kompromitacja. Czas pora na zmiana trenera. |
|
|
|
 |
kibicKKS
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 21:33
|
|
|
Podobno w Płocku pytają "Wiesz jaki jest kierunkowy do Nowego Sącza?"
Ktoś tu kiedyś pisał o strategii budowania zespołu. Ciekawy jestem jak teraz zapatruje się na tą strategię.
Ten wynik to odpowiedź dla Wójtowiczowych krytyków na 1:6 z Widzewem z tą różnicą, że Widzew był drużyną nie tą ligę i awansował na długo przed końcem sezonu, a Płock walczy o utrzymanie.
Katastrofa |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 22:13
|
|
|
Ja pie***** :O:O Co gol to większy babol... To już chyba sam bym lepiej zagrał na tej obronie... No to w Gdyni chyba piłkorze pokuszą się o rekord z taką formą... |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 22:18
|
|
|
Ja się tylko cieszę,że ten biedny Leśniak nie zagrał w tym meczu.Raz przynajmniej jemu oszczędziliśmy krytyki... |
|
|
|
 |
gustlik
|
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 09:41
|
|
|
Jednym slowem masakra i kompromitacja Kuras jakby miał odrobinę Honoru to sam by sie podał do dymisji, jeśli chodzi o obronę to cała do wyjebania. Powinni wracac na nogach do Sącza wstyd na całą Polskę |
|
|
|
 |
|