Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
SANDECJA - Zawisza Bydgoszcz |
Autor |
Wiadomość |
supermulti
|
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 15:02
|
|
|
O to się rozchodzi własnie. W tych meczach bez porażki wgl nie było polotu, finezji i radości z gry! ktoś za przygotowanie fizyczne taktyczne musi beknąć niestety. Każdy niech pokolei przeanalizuje te mecze i co powie. Był taki mecz co zagrali wybitnie z pomysłem. Nie bardzo.
I tu nie chodzi o wierne kibicowanie, bo kto będzie miał przyjść na mecz to i tak przyjdzie ale o sprawy czysto sportowe i NIE TYLKO :) Wszystko ma swoja podstawe. Najczesciej mocna i nie do rozjeba*** ( nie trzeba chyba dodawać kto jest ta podstawa ) ;];] |
|
|
|
 |
matys5392
|
|
|
|
 |
rwp

|
|
|
|
 |
siema
|
|
|
|
 |
benek2222
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 14:32
|
|
|
Aleksander w przerwie zimowej blisko Zawiszy niestety zawodnik jest rozczarowany a ma aspiracje gry o Extraklase....Sandecja juz gra o utrzymanie |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 14:38
|
|
|
I bardzo dobrze,niech sobie idzie.Ostatnio więcej przeszkadza na boisku niż pomaga,a po za tym młodszy już nie będzie. |
|
|
|
 |
KKS_FAN
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 14:57
|
|
|
hah, zapewne będzie tak jak z Urbanem ..
wg mnie lepiej by zrobił gdyby przeszedł do Termaliki.. |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 17:48
|
|
|
benek2222 napisał/a: | Aleksander w przerwie zimowej blisko Zawiszy niestety zawodnik jest rozczarowany a ma aspiracje gry o Extraklase....Sandecja juz gra o utrzymanie |
Skad to info? Jak dla mnie moze odejsc, plakal za nim napewno nie bede, zwlaszcza ze ostatnio dostosowuje sie do poziomu reszty druzyny. On mysli ze Ekstraklase jeszcze zawojuje? Blagam...:) |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 18:03
|
|
|
Maerqin napisał/a: |
Skad to info? Jak dla mnie moze odejsc, plakal za nim napewno nie bede, zwlaszcza ze ostatnio dostosowuje sie do poziomu reszty druzyny. On mysli ze Ekstraklase jeszcze zawojuje? Blagam...:) |
Kolega benek222 jest z Bydgoszczy wiec co nieco moze wiedziec. Zresztą juz w lecie mowilo sie o odejciu Aleksandra wlasnie do Bdg , ale nie odszedl bo chcial u nas powalczyc...
Aleksander jest jednym z piłkarzy ze "stajni" Osucha więc bardzo mozliwe ze własnie tam przejdzie. Z Zawiszą w tym sezonie juz nie zagramy, więc "Aleks" nas "nie skrzywdzi" odchodząc do Bydgoszczy... ;) Po jego ostatnim wywiadzie , dla mnie jest niemal pewne ze odejdzie.
Maerqin napisał/a: | On mysli ze Ekstraklase jeszcze zawojuje? Blagam...:) |
Amen . |
Ostatnio zmieniony przez Grzechotnik Pon Lis 14, 2011 21:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 18:31
|
|
|
No i zostanie nam: Chmiest, Wiśniewski i Danek (wg obecnej kadry).... Jakoś nie liczę na spektakularny transfer na tą pozycję a mimo wszystko jednak trochę bramek strzelił. A może gdyby drużyna grała bardziej mądrze taktycznie to i okazji by miał więcej a nie tylko te z przypadkowych piłek...
No chyba że Leśniak się przekwalifikuje to nie ma sprawy niech idzie ;) |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Pon Lis 14, 2011 18:57
|
|
|
zamykamy, dalsza dyskusja w odpowiednich działach |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
|