Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Arka Gdynia - Sandecja Nowy Sącz
Autor Wiadomość
matys5392

Wysłany: Czw Lis 17, 2011 18:42   Arka Gdynia - Sandecja Nowy Sącz

Kod:
Trener Robert Moskal wybrał osiemnastkę zawodników, którzy pojadą jutro na sobotni mecz z Arką Gdynia. Lista ta przedstawia się następująco:

Bramkarze: Mariusz Różalski, Marek Kozioł

Obrońcy: Sebastian Fechner, Tomasz Midzierski, Ján Fröhlich, Marcin Woźniak, Marcin Makuch

Pomocnicy: Rafał Berliński, Filip Burkhardt, Dariusz Gawęcki, Patryk Jędrzejowski, Sebastian Szczepański, Bartosz Szeliga, Lukáš Janič, Paweł Leśniak

Napastnicy: Arkadiusz Aleksander, Marcin Chmiest, Bartosz Wiśniewski

Jak widać,nic się nie zmieniło...
[Profil] [PM]

Sączersi

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 19:00   

A co sie mialo zmienic... ;/
[Profil] [PM] [E-mail]

flowbone

Wysłany: Pią Lis 18, 2011 15:56   

http://tv-ns.pl/wydarzenia/material/5045/b/1.html
[Profil] [PM] [E-mail]

KubaSSNS

Wysłany: Pią Lis 18, 2011 16:43   

Arka Gdynia - Sandecja Nowy Sącz, godz. 19:45, sędzia: Łukasz Bednarek (Koszalin).
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Pią Lis 18, 2011 17:58   

Ciekawe jakich to "drobnych korekt" w składzie dokona trener Moskal.Przed ogłoszeniem kadry meczowej marzył mi się taki skład ;)
-----------------Różalski---------------------
Makuch---Fechner---Midzierski---Woźniak
--------------Trzeciakiewicz-----------------
-------Trochim-----------Durić--------------
Jędrzejowski----Wiśniewski-----Eissmann

Jak widać trener idzie starymi schematami a pewni zawodnicy zawsze będą mieć pewne miejsce w składzie.Szkoda że trener Moskal nie da szansy kilku piłkarzom niegrającym duzo u trenera Kurasa.
Cięzko będzie o korzystny wynik w Gdyni.Typ:2:0 dla Arki
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Pią Lis 18, 2011 19:01   

Ten sędzia to młody gościu - gwizdał nam w meczu z Zawiszą w Bydgoszczy. Padł wtedy remis 1:1 i sędzia pokazał w sumie 4 żółtka.
[Profil] [PM]

asteraes
[Usunięty]

Wysłany: Pią Lis 18, 2011 21:41   

Matys a widziałeś Trochima w akcji ostatnio? Ten facet nie błyszczał nawet w meczu rezerw z Barciczanką, podobnie zresztą jak grali z Watrą. Nie wiem czy mu się po prostu nie chce, czy jest w aż tak tragicznej formie. Durić właściwie, też nie gra rewelacji, na poziomie IV ligi potrafi posłać kilka fajnych piłek w pole karne, choć z celnością strzału już gorzej. Nie wiem jak to przełożyłoby się na 1 ligę bo meczu z Wisłą nie widziałem, ale tam wszyscy raczej padakę zagrali. Choć w porównaniu do Leśniaka to wole Durića. Derbich podobnie jak Trochim, ten sam problem.

Midzierski w meczu z Zawiszą zachowywał się jak junior. Kompletnie nie wiedział co ma robić w niektórych sytuacjach, dlatego ja już chyba wolałbym Jano, silniejszy fizycznie przy stałych fragmentach. Chciałeś Eismanna w składzie? Z zapaleniem płuc miał grać? Chyba nie jestes na bieżąco zbyt. Aleksander poza pierwszym składem? Jest najlepszym strzelcem zespołu, doświadczony i ma pewien zmysł do ustawiania się czasem w odpowiednim miejscu, więc według mnie powinien grać od początku. Wydaje mi się, że Lukas Janić jest w przyzwoitej formie, można by spróbować go tutaj jakoś wkomponować, np. zamiast Trzeciakiewicza którego wystawiłeś. No i pomimo, że szału ostatnio nie grają to nad Gawęckim i Burkhardtem trzebaby się zastanowić.

matys5392

Wysłany: Sob Lis 19, 2011 00:16   

asteraes napisał/a:
Matys a widziałeś Trochima w akcji ostatnio? Ten facet nie błyszczał nawet w meczu rezerw z Barciczanką, podobnie zresztą jak grali z Watrą. Nie wiem czy mu się po prostu nie chce, czy jest w aż tak tragicznej formie. Durić właściwie, też nie gra rewelacji, na poziomie IV ligi potrafi posłać kilka fajnych piłek w pole karne, choć z celnością strzału już gorzej. Nie wiem jak to przełożyłoby się na 1 ligę bo meczu z Wisłą nie widziałem, ale tam wszyscy raczej padakę zagrali. Choć w porównaniu do Leśniaka to wole Durića. Derbich podobnie jak Trochim, ten sam problem.

Midzierski w meczu z Zawiszą zachowywał się jak junior. Kompletnie nie wiedział co ma robić w niektórych sytuacjach, dlatego ja już chyba wolałbym Jano, silniejszy fizycznie przy stałych fragmentach. Chciałeś Eismanna w składzie? Z zapaleniem płuc miał grać? Chyba nie jestes na bieżąco zbyt. Aleksander poza pierwszym składem? Jest najlepszym strzelcem zespołu, doświadczony i ma pewien zmysł do ustawiania się czasem w odpowiednim miejscu, więc według mnie powinien grać od początku. Wydaje mi się, że Lukas Janić jest w przyzwoitej formie, można by spróbować go tutaj jakoś wkomponować, np. zamiast Trzeciakiewicza którego wystawiłeś. No i pomimo, że szału ostatnio nie grają to nad Gawęckim i Burkhardtem trzebaby się zastanowić.

Podkreślam że był to mój "wymarzony" skład zaraz po ogłoszeniu nowego trenera a przed podaniem meczowej 18-nastki.Po prostu w tym ostatnim meczu dałbym szansę na wykazanie się piłkarzom którzy nie uczestniczyli w tym blamażu w Plocku lub malo grali w trakcie sezonu.Osobiście uważam że tacy piłkarze jak Trochim czy Durić w naszej obecnej sytuacji powinni grać w pierwszym skladzie.Panów F. i B. kibice mają juć chyba dosyć.Leśniaka to już dawno nikt nie chciał oglądać na boisku.A co do Eisiego to...on nawet cięzko chory dawałby z siebie więcej na boisku od niektórych grajków.Niech nasi powalczą jutro i zakończą w jakimś przyzwoitym stylu tę rundę,a potem oczekuję od zarządu rozwaznego wietrzenia kadry.
[Profil] [PM]

tomusNS

Wysłany: Sob Lis 19, 2011 08:40   

flowbone napisał/a:

To po tym materiale mozna wnioskować że zawodnicy bez znaczników to pierwsza jedynastka...czyli kilka korekt może będzie...napewno Gawecki i Burkhard w środku Fehner na środku obrony lub prawa na lewej obronie Wożniak z "młodych" jak dobrze zauważyłem Jędrzejowski a w ataku Chmiest z Aleksem...
[Profil] [PM] [E-mail]

Czorny16

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Lis 19, 2011 14:07   

3:0 dla Arki niestety;/
[Profil] [PM]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Sob Lis 19, 2011 14:59   

Moim zdaniem dzis padnie wynik 1;1 lub 0;1 dla Sandecji. Mimo, iż naszym piłkarzom nie idzie to wierze, że zagrają na ambicji i że będą chcieli pokazać się nowemu trenerowi ;)

Bianconeri

Wysłany: Sob Lis 19, 2011 15:10   

Relacja live http://www.sandecja.org/2...a__Sandecja.htm

flowbone

Wysłany: Sob Lis 19, 2011 15:17   

tomusNS napisał/a:
flowbone napisał/a:

To po tym materiale mozna wnioskować że zawodnicy bez znaczników to pierwsza jedynastka...czyli kilka korekt może będzie...napewno Gawecki i Burkhard w środku Fehner na środku obrony lub prawa na lewej obronie Wożniak z "młodych" jak dobrze zauważyłem Jędrzejowski a w ataku Chmiest z Aleksem...

Byłem w czwartek na treningu i z tego, co pamiętam, to w środku obrony ustawieni byli Jano z Berlińskim. Fechner na prawej obronie. Na prawym skrzydle zmieniali się w trakcie gierki Szczepański, Szeliga i Jędrzejowski. Co ciekawe na lewej pomocy był ustawiony Marcin Makuch.
[Profil] [PM] [E-mail]

Kmicic

Wysłany: Sob Lis 19, 2011 15:36   

gogo1910 napisał/a:
Moim zdaniem dzis padnie wynik 1;1 lub 0;1 dla Sandecji. Mimo, iż naszym piłkarzom nie idzie to wierze, że zagrają na ambicji i że będą chcieli pokazać się nowemu trenerowi ;)

Też myślę że jest szansa na trzy punkty bo nie tyle że będą chcieli się pokazać trenerowi co na bank nie będą grali przeciwko niemu. A takie słuchy chodziły po ostatnich meczach z Kurasem.
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Sob Lis 19, 2011 19:26   

http://www.sandecja.org/1...mecz_z_Arka.htm

Mariusz Różalski, Sebastian Fechner, Rafał Berliński, Jan Frohlich, Marcin Woźniak, Patryk Jędrzejowski, Dariusz Gawęcki,Filip Burkhardt, Marcin Makuch, Marcin Chmiest, Arkadiusz Aleksander.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Arka Gdynia - Sandecja Nowy Sącz
[ ZAMKNIĘTY ]