Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
Marsz Niepodległośći |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
Mileniak
|
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Lis 18, 2011 16:06
|
|
|
http://niezalezna.pl/19139-sad-dal-wiare-oprawcy
Wczoraj był dobry program Jasia Spóźnialskiego;) a końcówka i "typowa Polska nazistowska rodzina" rozjebała system :) widział kto? |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
ksiąc 90
|
Wysłany: Pią Lis 18, 2011 20:01
|
|
|
To jest kur wa paranoja!!! Cięzko cookolwiek powiedziec,żeby sie nie wkru wic. Ale najgorsze jest to,że media z POlicją robią co chcą i pokazuja co chca,a ludzie zamiast troche pomyslec,posłuchac drugiej strony to nie,bo po co. Lepiej udawać,że sie nic nie dzieje. Dzień po Marszu siostra do mnie dzwoniła i sie pytała co to sie działo,bo w telewizju pokazują jak kostka latała,jak armatka lała,ktotry jebany tvn pokazywał w kółko. Mówie Jej,że to sprowokowały lewary razem z przyjaciółmi z ZOMO,że blokowały LEGALNY, PATRIOTYCZNY pochód,ale ona swoje,bo w telewizji pokazuja... ciśnienie mi skoczyło w momencie.
Czemu nie pokazali żadnego urywku jak Marsz idzie? Jak całe rodziny z małymi dziecmi, starsi ludzie, kombatanci,młodzież z biało-czerwonymi flagami wykrzykują patriotyczne hasła? Bo miłość do ojczyzny jest niemodna? Bo boją sie,że bedzie normalnie?
Starszy pan,który nas kierował na dworzec centralny z pod pomnika Dmowskiego,mowił,że w nas młodych nadzieja,że jeżeli my tego scierwa,bagna nie skonczymy to nastepne pokolenia tego juz nie zrobią,że jego serce sie raduje widząc takie obrazki jak wtedy. Przypomniały mu sie lata młodosci ;)
Ludzie kilkadziesiąt lat temu nie o taką Polske walczyli.
Nie dajmy sobie wmówić,że czarne jest białe. Bo nie jest.
Nie bójmy sie myślec,bo to jest chyba najwieksza bolączka dzisiejszych czasów.
POzdrawiam! |
|
|
|
 |
Mileniak
|
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 13:30
|
|
|
Bianconeri, -a czego Ty sie spodziewałeś???ukarania winnych? |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 13:45
|
|
|
NO WŁAŚNIE BOSKI AŚŚ TY GUPII :-D |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 16:23
|
|
|
Ja się niczego nie spodziewałem bo niejednokrotnie miałem bliskie kontakty 3 stopnia z naszym wymiarem niesprawiedliwości więc wiem jak to działa.
Wrzuciłem "ku pamięci" ;) |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Lis 21, 2011 20:50
|
|
|
REWELACJA :-D |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
rudeboyz
|
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Gru 23, 2011 16:34
|
|
|
Trochę poza tematem ale niech będzie:
http://niezalezna.pl/20730-sld-wraca-do-korzeni
NO PASARAN! czerwony faszym nie przejdzie:]
Blokowaliśmy, blokujemy i blokować będziemy i zobaczymy co teraz usłyszymy w 'wolnych i niezależnych" mediach ... |
|
|
|
 |
|