Otwarty przez: kolafy Czw Cze 20, 2013 14:10 |
Forumowicze |
Autor |
Wiadomość |
ERNESTO
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 14:40
|
[Cytuj]
|
|
Hehe, niezle poczytac wynurzenia sprzed 6 lat kiedy to kazdy znal kazdego - na forum i na zywo :)
Pozdro |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 14:52
|
[Cytuj]
|
|
o jaaaaaaaaaaa;)
dobry temat:)
no to teraz "nowi" niech wpisuja swoje skojarzenia |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 15:32
|
[Cytuj]
|
|
radziufan napisał/a: | o jaaaaaaaaaaa;)
tylko zeby Ci, albo mnie nie wpisali - stary zgred ;D |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 15:34
|
[Cytuj]
|
|
nawiasem mowiac, to tez sie teraz zastanawiam jak poznalem niektorych ludzi.
Na pewno wiem ze z Bianco taki lepszy kontakt od roku 2000 jak zaczalem intensywnie jezdzic
Kuba ... za ch** sobie nie rzypomne, ale pewine jakies sprawy osiedlowe i szkolne
Wciągacz tak samo
Ernesto - bo pisal glupoty na swojej stronie i niejaki Max z PTA mi go pokazal ;)
itp itd |
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 16:09
|
[Cytuj]
|
|
radziufan napisał/a: | o jaaaaaaaaaaa;)
Na Grottgera napewno zacieraja juz rece. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
Izka_Korona
DSSFSK ;)

|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 17:02
|
[Cytuj]
|
|
Nawet nie pamiętałam, że był tu taki temat. A sama go przecież zakładałam ;)
Aż żal, że praktycznie z każdą tutaj opisywaną przeze mnie osobą urwał mi się kontakt.
Chętnie wróciłabym do tamtych lat. Piękne czasy! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 17:05
|
[Cytuj]
|
|
Ale to już było, i nie wróci więcej jak śpiewała Marylka ...
EDYTKA:
Nie pisałem tego bezpośrednio do Izaury:), bo nie widziałem wcześniej jej wpssu, tylko ogólnie |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 23:06
|
[Cytuj]
|
|
hanys napisał/a: | nawiasem mowiac, to tez sie teraz zastanawiam jak poznalem niektorych ludzi.
Na pewno wiem ze z Bianco taki lepszy kontakt od roku 2000 jak zaczalem intensywnie jezdzic
Kuba ... za ch** sobie nie rzypomne, ale pewine jakies sprawy osiedlowe i szkolne
Wciągacz tak samo
Ernesto - bo pisal glupoty na swojej stronie i niejaki Max z PTA mi go pokazal ;)
itp itd |
Maxa poznalem przez Gipa z ktorym chodzilem do jednej klasy w podstawowce ;) A Ciebie za cholere nie pamietam jak poznalem. Pamietam natomiast, ze pozniej czesto wpadales do mnie, zeby uaktualnic sandecjahools.prv.pl :)
A temat typowo z kosmosu, pozdro Izka ;) Dalej nie dotrczymalem obietnicy ;) |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 09:07
|
[Cytuj]
|
|
ku*** co odgrzebali:)..Nie zła beka ;D..
Ps.No trochę już mineło,od pięknych czasów.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
kamel
|
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 10:44
|
[Cytuj]
|
|
Teraz niestety nikt by nie pisał tak jak wtedy, o zielonych wypadach itp ;)... Czasy się zmieniają i to niestety na gorszę. |
|
|
|
 |
Izka_Korona
DSSFSK ;)

|
Wysłany: Sro Lis 30, 2011 22:55
|
[Cytuj]
|
|
hehe Ernesto wolę nie doliczać się ile miałbyś teraz tych kresek ;) z taką ilością to byłaby chyba Twoja ostatnia eskapada ;D
Również pozdrawiam. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Cze 20, 2013 13:22
|
[Cytuj]
|
|
ciekawe jak by ten temat wyglądał dzisiaj hehehe ;)
Pozdro dla dinozaurów! |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Czw Cze 20, 2013 14:25
|
[Cytuj]
|
|
nie wiem jakby wygladal, ale ja sie poplakalem czytajac archiwum ;) |
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Cze 20, 2013 15:41
|
[Cytuj]
|
|
ERNESTO napisał/a: | ja bylem i siedzielismy w Whisky Pubie (bo nie w Aldze byla ta imprezka) i wiem, ze tam byl dev ;) Ciebie nie widzialem, ale tak jak mowie, dopiero rozpoznawalny dla mnie jestes od tego melanzu w Muszynie ;)
Za to zaczyna mi sie przypominac pare rozmow, w ktorych wspominal, ze zna "Ninje" ... i teraz juz w 100% mi sie wszystko zgadza, bo chodzilo mu o deva ;)
Pozdrawiam |
teraz sobie przypomniałem ten powrót, przy jednej kasecie hip-hop na 2 krążaownikach w maluchu MOTu, a obok mnie pijany Giertych 20 kg temu ja chyba więcej... level hard ! :)) |
|
|
|
 |
|