Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:42
Aktualna sytuacja w klubie - temat zbiorczy.
Autor Wiadomość
x_cite

Wysłany: Sro Sty 25, 2012 14:15   

nitroactive napisał/a:
Przecież sektor B juz jest pod dachem 0_o

ja też widzę w artykule literkę "B" kolega powyżej okularki musi założyć ;)
[Profil] [PM]

wojo94

Wysłany: Sro Sty 25, 2012 14:52   

chyba że "obeznani" radni uważają sektor C za sektor B :p jedyne wytłumaczenie
[Profil] [PM] [E-mail]

misns

Wysłany: Sob Sty 28, 2012 10:10   

Patrzac przez pryzmat ostatniego roku i sytacji takich jak ta z Koziolem utwierdzam sie w przekonaniu ze kierowanie piewszoligowym klubem przerasta mozliwosci Panow Danka i Lesniaka...

nitroactive

Wysłany: Sob Sty 28, 2012 11:26   

Nasuwa mi się pytanie czy oni mają jakiekolwiek wykształcenie z dziedziny zarządzania i marketingu czy zwyczajnie są jak wielu w naszym regionie biznessmanami "którym się udało". Myślę że to drugie ale nie chce nikogo pomówić bo pewny nie jestem, a sprawdzać mi się nie chce... tak czy siak prezesem według mnie powinna być osoba z takim wykształceniem i doświadczeniem na stanowisku przynajmniej kierowniczym (nawet niekoniecznie w klubie piłkarskim)... No ale taka osoba nie będzie pracowała za darmo :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Snoopi86

Wysłany: Sob Sty 28, 2012 11:45   

A no wlasnie wiec zostaje chyba ta druga opcja;]
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Pon Lut 13, 2012 18:02   

Nie wiem czy odpowiedni temat,ale odkopuję trochę sprawę korupcji.
http://pilkarskamafia.blo...-w-polskim.html
[Profil] [PM]

asteraes
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lut 13, 2012 23:40   

O 20:10 na Orange Sport był program o pierwszej lidze. Sporą część programu poświęcono sprawie transferu Marka Kozioła, dzwonili do niego i bardzo fajnie się wypowiedział o klubie, o kibicach również. Wypowiadał się także prezes Zagłębia, bardzo wyważony gość, spokojnie przedstawił temat i z klasą unikał wdawania się w szczegóły. Zadzwonili także do prezesa Danka, który bardzo się rozemocjonował, mówił chaotycznie, bardzo głośno i bez składu. Podawał szczegóły negocjacji m.in. kwoty, mieszał strasznie przy faktach i dowodach na jakie powoływali się dziennikarze, a na koniec chciał na antenie deklarować ostateczne decyzje. Tak to trochę wyglądało niepoważnie, a właściwie nie trochę tylko bardzo nieprofesjonalnie. W podobnym tonie skomentowali to redaktorzy, ale i prezes Zagłębia, który zarzucił Dankowi mówienie nieprawdy i udawanie w programie otwartego na dyskusje, gdzie na żywo takiej opcji nie dopuszcza. Mówiąc szczerze to niekorzystnie nas prezes reprezentował.

mirek678
mirek678

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 07:42   

ale czego się spodziewałeś że nagle Pan Prezes zostanie wykwalifikowanym mówcą.... to że on nie może sklecić składnie paru zdań to wiadomo nie od dziś...
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 07:50   

mirek678 napisał/a:
ale czego się spodziewałeś że nagle Pan Prezes zostanie wykwalifikowanym mówcą.... to że on nie może sklecić składnie paru zdań to wiadomo nie od dziś...

heheheh bardzo dobrze napisane - mówca to pan prezes jest żadnym a wiceprezes to już totalna porażka! Powinien być 3 prezes od gadania :P
[Profil] [PM]

asteraes
[Usunięty]

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 08:07   

x_cite napisał/a:
heheheh bardzo dobrze napisane - mówca to pan prezes jest żadnym a wiceprezes to już totalna porażka! Powinien być 3 prezes od gadania :P

To już nawet nie chodzi o zdolności oratorskie tylko po prostu niepotrzebnie poruszał pewne tematy, bo przecież nikt nie wymaga od niego poetyckiego wysławiania. Od uprawiania poezji sportowej jest p. Weimer, więc niech p.Danek nie wchodzi mu lepiej w kompetencje. Jest przecież w klubie rzecznik, tzn. osoba czasem zajmująca się kontaktem z mediami i dlaczego do niego prezes nie skierował dziennikarzy Orange? Wiadomym jest, że na tym poziomie to są cwaniaki, dla których liczy się przede wszystkim oglądalność, więc szukają sensacji i kontrowersji. A tak wyszło na to, że Marek zachował się w porządku, prezes Zagłębia wyszedł z twarzą, a Danek? Zaprezentował się jak jakiś sołtys na zebraniu powiatowych kółek rolniczych.

x_cite

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 10:31   

Dokładnie mam takie same odczucia jak kolega asteraes. Ale każdy kto chodź trochę ma pojęcia o piłce, zarządzaniu, PR itd itp. wie, że w Sandecji nigdy do tego nie przywiązywano wagi, ale teraz mamy pierwszą ligę ogólnopolską i trzeba się liczyć z zainteresowaniem mediów krajowych, które zadają nie wygodne pytania na które trzeba odpowiadać dyplomatycznie albo sensownie i rzeczowo.
[Profil] [PM]

Bianconeri

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 10:38   

Zgadzam się, prezes nie jest mistrzem elokwencji ;) (oględnie mówiąc:D) ale nasz niedorzecznik prasowy też by szału nie narobił ...
Pomijając babole jakie sadzi w swoich komunikatach to on nigdy nic nie wie i więcej się zajmuje siatkówką i swoją firmą.

No a z drugiej strony klub nie informuje czy nawet czasem wprowadza swojego niedorzecznika w błąd no i mamy standardowe sądeckie błędne koło.

Kmicic

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 11:27   

Cytat:

Tak i najlepiej czwarty (CZYT. JEDYNY) z jajami który potrafiłby normalnie zarządzać klubem na miarę oczekiwań kibiców i nie robił baboli - np. obiecywanie gruszek na wierzbie jeśli chodzi o nasz stadion , sprawy związane z transferami.
[Profil] [PM]

Agnik

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 11:31   

dziś o 12.10 powtórka tego programu.
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Wto Lut 14, 2012 11:48   

może ktoś nagrać tą powtórkę ??
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Aktualna sytuacja w klubie - temat zbiorczy.
[ ZAMKNIĘTY ]