Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
ACTA
Autor Wiadomość
Bianconeri

Wysłany: Czw Sty 26, 2012 20:58    [Cytuj]

No to grubo ...

http://tech.wp.pl/kat,100...1dcf5&_ticrsn=3

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Czw Sty 26, 2012 21:51    [Cytuj]

QRWA NIE DO WIARY ŚWIAT ZMIERZA KU ZATRACENIU :-( MAM CIEKAWY ARTYKUŁ DOŚĆ CIEKAWE SPOJRZENIE http://seawolf.salon24.pl...-czyli-narracja
[Profil] [PM] [E-mail]

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Czw Sty 26, 2012 22:01    [Cytuj]

http://i.imgur.com/dk7VI.jpg

nitroactive

Wysłany: Czw Sty 26, 2012 23:01    [Cytuj]

XD najlepsze jest to że wszyscy politycy bez wyjątków byli za :D czy to PiS czy PO tacy sami gnoje, a swoją drogą ciekaw jestem czy można gdzieś przeczytać wniosek o ekstradycje dla tego studencika, ciekaw jestem co jeszcze nawywijał :D
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Pią Sty 27, 2012 08:45    [Cytuj]

TO IM GOŚCIU POCISOŁ :-D ŻĘ HEJJJ http://rosemann.salon24.p...je-sie-od-glowy
[Profil] [PM] [E-mail]

Maerqin

Wysłany: Pią Sty 27, 2012 11:59    [Cytuj]

FBI chce szpiegować użytkowników Facebooka, Twittera i You Tube'a. Powstanie program do infiltracji?
http://wiadomosci.gazeta....__Twittera.html

c.d.

Kazek G f H

Wysłany: Pią Sty 27, 2012 14:49    [Cytuj]

http://www.youtube.com/wa...d&v=g32zLT2nJxo

nitroactive

Wysłany: Sob Sty 28, 2012 11:50    [Cytuj]

Cytat:
- W sprawie ACTA mamy swoistą koalicję między PO a PiS. Za rządów Jarosława Kaczyńskiego Polska nie podpisała Karty Praw Podstawowych, za rządów PO podpisano ACTA, który te swobody obywatelskie w dużym stopniu ogranicza - mówił Miller na konferencji prasowej w sejmie.

A SLD teraz będzie zbierać elektorat... zawsze się brzydziłem tymi ludźmi.
PiS nie podpisuje czegoś co może zniszczyć ATCA i głosuje za w europarlamencie, PO podpisuje, pewnie też byli za a euro i generalnie wszyscy tacy sami...
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Sob Sty 28, 2012 21:23    [Cytuj]

MILLER KŁAMIE JAK BURA SUKA KARTA PRAW PODSTAWOWYCH JEST SZKODLIWA I BYŁA ONA MIĘDZY NAMI KOMENTOWANA TO TO SAMO CO ACTA TYLKO OBYCZAJÓWKA GWARANTOWAŁA MIĘDZY INNYMI PEDAŁOM PRAWO POSIADANIA DZIECI W ZWIĄZKACH PARTNERSKICH I KILKA TAKICH GÓWIENEK
A PIS NAWET GDYBY GŁOSOWAŁ PRZECIW AKTA TO MA TYLKO 8-9 EURODEPUTOWANYCH TO JEST TYLE CO NIC :-) ALE FAKT FAKTEM ZLEKCEWAŻYLI ZAGROŻENIE
[Profil] [PM] [E-mail]

nitroactive

Wysłany: Sob Sty 28, 2012 22:00    [Cytuj]

to dlatego że mieli mniejszość głosowali za... skur**syny jak cała reszta ja ich usprawiedliwiał nie będę tylko dlatego że palą głupa poprzez wyrażanie skruchy i przyznawanie się do błędu, teraz kiedy okazało się że można sporo na tym zyskać w oczach ludzi, i nigdy nie uwierzę że żaden z nich nie wiedział na co głosuję... takie idiotyzmy to mogą wciskać troglodytom intelektualnym... ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Sob Sty 28, 2012 22:14    [Cytuj]

PAMIĘTAJ ŻE W DEMOKRACJI RZĄDZI WIĘKSZOŚĆ (TJ. JAK DWA WILKI I OWCA GŁOSUJĄ NAD TYM CO ZJEDZĄ NA KOLACJĘ ) ZOBACZ SOBIE JAKĄ WIĘKSZOŚCIĄ W EURO PARLAMENCIE ACTA PRZESZŁY :-) PO DRUGIE UWIERZ MI NA SŁOWO A WIEM CO PISZĘ PIS TO ZLEKCEWAŻYŁ POPRZEZ NIEDOSTRZEŻENIE ZAGROŻENIA Z TEGO PŁYNĄCEGO I ICH SKRUCHA JEST SZCZERA :-D ku*** MAĆ KTÓRY Z NAS SIĘ NIE POMYLIŁ NIECH PIERWSZY W NICH KAMIENIEM ŻUCI :-) :-DD
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Sob Sty 28, 2012 22:33    [Cytuj]

W KOŃCU PARĘ OSÓB ZROZUMIAŁO http://wpolityce.pl/artyk...wolnosc-w-realu
[Profil] [PM] [E-mail]

nitroactive

Wysłany: Nie Sty 29, 2012 02:04    [Cytuj]

wborzecki@gmail.com napisał/a:
PAMIĘTAJ ŻE W DEMOKRACJI RZĄDZI WIĘKSZOŚĆ (TJ. JAK DWA WILKI I OWCA GŁOSUJĄ NAD TYM CO ZJEDZĄ NA KOLACJĘ ) ZOBACZ SOBIE JAKĄ WIĘKSZOŚCIĄ W EURO PARLAMENCIE ACTA PRZESZŁY :-) PO DRUGIE UWIERZ MI NA SŁOWO A WIEM CO PISZĘ PIS TO ZLEKCEWAŻYŁ POPRZEZ NIEDOSTRZEŻENIE ZAGROŻENIA Z TEGO PŁYNĄCEGO I ICH SKRUCHA JEST SZCZERA :-D ku*** MAĆ KTÓRY Z NAS SIĘ NIE POMYLIŁ NIECH PIERWSZY W NICH KAMIENIEM ŻUCI :-) :-DD

Idąc dalej tym tokiem myślowym jutro skruchę wyrazi Donald... i to samo będziesz pisał?? Nie, bo ty jesteś członkiem elektoratu PiSu (jak się domyślam)... i na tym się kończy obiektywizm co niektórych osób... ;)

Obecnie wszystko co anty rządowe dla niektórych jest "obiektywne", a wszystko co pro rządowe jest "propagandą"... Ja patrzę na to w ten sposób: gdyby PiS i każda inna partia chciała uchronić nas przed ACTA to głosowali by przeciwko (chociaż by dla zasady, tak jak to robią w innych przypadkach), ale niestety zagłosowali za, a kiedy się połapali że nawet ich elektorat jest przeciwko ACTA to nagle zmiana zdania... Standardowe zachowanie dla opozycji, a nie dla chcących być obiektywnymi ;) Ale polityk to taki zawód, dlatego się tym zawodem brzydzę, jednocześnie mając świadomość tego że po skończonych obradach sejmu (tzw. szopce sejmowej) niejeden polityk PO poszedł na vodkę z politykiem PiSu, a zwykli obywatele, mam wrażenie, niejednokrotnie dali by się pokroić za tą czy tamtą partię...
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Nie Sty 29, 2012 10:13    [Cytuj]

PIS czy PO oraz inne partie popełniają jeden i ten sam błąd - biorą potężną kasę za posłowanie a nawet nie potrafią zapoznać się z dokumentami nad którymi mają głosować! wstyd i skandal! Jak można grzmieć o referendum jak nawet nie czytało się dokumentu tylko zapoznało się z medialnymi doniesieniami...śmieszne :)
nitroactive bardzo dobrze to wszystko opisał. nic dodać nic ując
[Profil] [PM]

aidos

Wysłany: Nie Sty 29, 2012 11:01    [Cytuj]

Tusku twój czas już minął - „Anonimowi” ujawniają tajne dane!

Oto wykaz jakich spraw ujawnianych przez „Anonimowych" będą dotyczyły pozyskane dokumenty. ANONYMOUS twierdzą: „posiadamy ponad 200 GB informacji tajnych wrogiej działalności „polskiego rządu”, a więc będzie gorąco:

Klick >>> E-mail przysłany do redakcji Niezależnej Polskiej Agencji Informacyjnej <<< Klick
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Hyde Park » ACTA
[ ODPOWIEDZ ]