Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
Polonia Bytom - Sandecja, sobota godzina 18:00 |
Autor |
Wiadomość |
RydzSmigly

|
Wysłany: Pon Mar 19, 2012 08:03
|
|
|
zobacz sobie jeszcze raz wejście w nogi obrońcy Polonii, bo widze że masz jakiś problem ze wzrokiem... druga sprawa, jak uważasz że Polonia strzelając dosłownie 2 razy na bramkę oddając 5 strzałów w sumie przy naszych 5 celnych i 17 oddanych była drużyną lepszą to niezly z Ciebie "expert". Nie mówie, że w pierwszej połowie Sandecja była lepsza, bo nie była, ale nie ośmieszaj się, że cały mecz byliśmy gorsi, bo albo się nie znasz na piłce albo te twoje tarnowskie powietrze Ci zaszkodziło... |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2012 08:08
|
|
|
Unista napisał/a: | chyba waszym grajkom zaszkodzilo to katowickie" powietrze" z piatku,mizerna gra tak w pierwszej jak i w drugiej polowie,karny z kapelusza strzelony na raty przez tego kaleke Aleksandra,podsumowujac nie zaslugujecie na I lige tak pilkarsko jak i kibicowsko,"zycze" szybkiego powrotu tam gdzie wasze miejsce(czyt.5-6 lat wstecz) |
5/6 lat temu dobrze pamiętam te wasze ucieczki w Maniowych i to pajacowanie za słabej na nas Unii ze sprzętem, zejdź na ziemie i nie wylewaj swych żali na necie ;) |
|
|
|
 |
Unista
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2012 08:30
|
|
|
zale to poki co wy jeden po drugim pokolei wylewacie,ja napisalem prosty post odnosnie meczu z Polonia a tu odrazu atak z 3 stron,kolafy obydwoje dobrze wiemy ze na przestrzenii ostatnich 8 lat chuligansko jestesmy (+,-) na zero,to wy pogoniliscie nas w maniowych to my was w strozach to pobiegalismy po murawie na Dunajcu to w jedna w druga strone itd itd takze ja nie zauwazam jakiejs wielkiej waszej dominacjii nad nami,nie zaprzeczam ze obecnie prezentujecie sie lepiej na co wplyw ma napewno tez wynik sportowy,a co do ciebie Rydzu to brak mi slow,Ja nie wspomnialem ani slowa o Polonii a ty mi przypisujesz ze ja uwazam ze prezentowalii sie lepiej od was,napisalem ze wasze grajki zagrali padake i tyle(z tym sie musisz zgodzic),a tak juz rozwijajac temat to faktycznie Polonia zagrala jeszcze gorzej aczkolwiek potrafilii wykorzystac to co mieli,u was skutecznosc zerowa.konczymy? |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Mar 19, 2012 11:11
|
|
|
Wow to żeś nam pocisną piłkarsko i kibicowsko... No to teraz zmykaj na swoje forum i nie siej tu niepotrzebnej napinki bo i tak zdecydowanej większości u nas mamy te twoje słowa głęboko w huju... Co było to było,a co będzie to czas przyniesie. |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
|