Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
Zbiórka na Megafon !!! |
Autor |
Wiadomość |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 15:55
|
|
|
To postaraj się załatwić worki śniadaniowe, ja skołuje budapren i cały stadion naćpamy hahaha Kleju ani woreczków w czerwonym kółeczku tam nie widzę tak że nie jest to owoc zakazany hehehe |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 17:00
|
|
|
Dokładnie, a po takiej masowej inhalacji, ludzie będą wrzucali więcej grosza ( ; |
_________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04
Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat! |
|
|
|
 |
jimbo
|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 21:30
|
|
|
Wooojtek napisał/a: | Ciekawe co było obok kasków, motory ? :D |
Parasole :) |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Czw Mar 22, 2012 23:38
|
|
|
W związku z nowym regulaminem imprezy masowej, który pojawił się na naszym stadionie, znalazłem chwile czasu i poczytałem co nieco w internecie.
A więc...
Nie ma czegoś takiego jak: "REGULAMIN IMPREZY MASOWEJ - meczu piłki nożnej" na podstawie art. 6 ust. 3 w związku z art 8 ust. 1 Ustawy z dnia 20 marca 2009 r o bezpieczeństwie imprez masowych.
Na stronie sejmu jest jedynie: Ustawa z dnia 20 marca 2009 r. o bezpieczeństwie imprez masowych
link: http://isap.sejm.gov.pl/D...=WDU20090620504
Jak sobie wnikliwie przeczytacie tekst ustawy nie znajdziecie tam żadnych informacji zabraniających mi wniesienia parasola, odzieży która mogłaby utrudnić moją identyfikację, wniesienia sprzętu mechanicznego wytwarzającego hałas, czy też zakazu ciągłego stania w miejscu przeznaczonym do siedzenia.
Wracając do początku posta. Zamieściłem tam informację:
Kod: | Nie ma czegoś takiego jak: "REGULAMIN IMPREZY MASOWEJ - meczu piłki nożnej" na podstawie art. 6 ust. 3 w związku z art 8 ust. 1 Ustawy z dnia 20 marca 2009 r o bezpieczeństwie imprez masowych.
|
Warto zwrócić uwagę na zapis: w związku z art 8 ust. 1 Ustawy z dnia 20 marca 2009 r o bezpieczeństwie imprez masowych
Brzmi on tak:
A czy regulamin obiektu (czyt. NASZEGO stadionu) został odpowiednio zmodyfikowany i wprowadzono zostały zakazy, które zaznaczyłem na czerwono w regulaminie imprezy masowej ??!! -
jutro się dowiem... c.d.n. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 07:30
|
|
|
AMEN :-) |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 08:07
|
|
|
wpłacone ;)) |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 08:08
|
|
|
Zwróćcie uwagę na punkt h (czerwona ramka): "Zabrania się wnoszenia na stadion i posiadania na Meczu (...) przedmiotów które można wykorzystać do zmiany wyglądu zewnętrznego osoby, a w konsekwencji uniemożliwienie lub utrudnienie jej identyfikacji."- jak do tego zapisu mają się damskie kosmetyki typu szminki, cienie itp.? :F |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 08:43
|
|
|
Zależy, czy są to damskie kosmetyki na damskich licach, czy na facjatach męskich ; ) |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 08:43
|
|
|
OWCA CO TY PO KIESZENIACH CHOWASZ ;-) NIE DO WIARY :-DD |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 11:52
|
|
|
Tak swoją drogą megafony były już zabronione w 2010 i dyskutowaliśmy o tym na forum. |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 12:15
|
|
|
Włodziu, o tym co ja nosze w kieszeniach można by nakręcić niejeden thriller! Przy okazji, Panowie i Panie, bez nowego megafonu ciężko będzie ryczeć ogniem piekielnym, liczymy na Waszą hojność ( ; |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 13:27
|
|
|
DNL napisał/a: | Tak swoją drogą megafony były już zabronione w 2010 i dyskutowaliśmy o tym na forum. |
A nie chodzilo czasem wtedy o glosniki na sektorze i mikrofony bezprzewodowe? |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 14:52
|
|
|
Chodziło o: "zakaz wnoszenia i używania elektronicznego sprzętu nagłośniającego."
I najlepsze było, iż w Ekstraklasie było to dozwolone, a w niższych ligach nie - inny podmiot sprawuje piecze nad tymi rozgrywkami (odpowiednio Ekstraklasa SA i PZPN). |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 15:06
|
|
|
Po co dwa oddzielne byty to zarządzania piłką? W dodatku polską, gdzie poziom jest tak żenujący, że lepiej oglądać ping pong. Moim zdaniem takimi sprawami powinna zarządzać Pani Ministra- babka jest ogarnięta i odpowiednio przygotowana do rządzenia :D
Nie rozmywając tematu, namawiam wszystkich do wpłacania pieniędzy na szczytny cel jakim jest zakup megafonu.. bez niego nie uwolnimy ognia piekielnego ( ; |
|
|
|
 |
|