Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
Zbiórka na Megafon !!! |
Autor |
Wiadomość |
nitroactive
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 15:08
|
|
|
1 ligę to chyba ma PLP, ale w sumie pośrednio to będzie PZPN. Bo tak oficjalnie to PZPN ma tylko puchar polski chyba. |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Czw Kwi 05, 2012 21:34
|
|
|
Nasza wspólna akcja zbiórki pieniędzy na zakup nowego megafonu przyniosła zaskakujący rezultat. Udało nam się uzbierać całe 10zł (słownie: dziesięć). Dziękuję za zaangażowanie, do zobaczenia na meczu. |
_________________ Chłopaczyny których nie licze a na których licze.. YG'04
Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat! |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 08:25
|
|
|
Wczoraj zapomniałem tej kwestii poruszyć na SKS. Myślę że SKS dorzuci jakąś sumę dodatkowo proponuję na stoisku postawić puchę z odpowiednią informacją na jaki cel jest kasa zbierana i poprawić system wpłat bo moja wpłata została odrzucona przez bank, dziwne bo nr konta kopiowałem bezpośrednio z tematu. |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 09:33
|
|
|
Podejrzewam, że jeśli w temacie przelewu umieściłeś słowo "megafon", bank w porozumieniu z tuskolandem mogli odrzucić przelew. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 09:47
|
|
|
możliwe że tak było :)) |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 13:09
|
|
|
Ode mnie poszedł przelew bez problemu, Kolafy jak robiłeś przelew u siebie, to może jakiś bug wyskoczył. Proponuję żeby każdy spróbował od siebie zrobić przelew na wskazane konto, w ten sposób sprawdzimy czy u Was też jest taki bug jak u Kolafego ( ; |
|
|
|
 |
szymon_YG
Young-Group '04
|
Wysłany: Pią Kwi 06, 2012 19:02
|
|
|
po dzisiejszych wpłatach mamy już 30zł ;)
zbieramy dalej !! |
|
 |
Misiek_m90
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 00:44
|
|
|
Witam mam pyt co z ta zbiorka na megafon po szkoda gardła mlynowego a po dziejszym meczy pewnie troche nad szarpnite. |
_________________ Mój normalny dzień zawsze BLACK AND WHITE |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 08:02
|
|
|
Uzbieraliśmy na megafon całe 30 zł.. dzięki za zaangażowanie. Pozdro |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 12:25
|
|
|
Wpłaty nie przechodzą, ponieważ nie ma już "Lukas Banku" i niektóre banki mogą odrzucać przelewy (też tak miałem).
A czy Megafon nie jest elementem oprawy? Chyba szkoda się rozdrabniać jedna zbiórka jeden cel. |
|
|
|
 |
Owca
Nabijacz postów

|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 12:47
|
|
|
Jeśli ktoś chce dorzucić się do megafonu, ale z powodu odrzucenia jego wpłaty, nie mógł tego dokonać za pośrednictwem przelewu, zawsze możne podejść pod gniazdo lub stoisko z pamiątkami kibicowskimi i wręczyć parę groszy z zastrzeżeniem: "Na zakup megafonu". Natomiast jeśli chodzi o oprawy, mamy w planach wykonanie co najmniej dwóch opraw do końca tego sezonu. Koszty są duże, jeśli przeznaczymy pieniądze z naszego "budżetu na oprawy" na zakup megafonu, to niestety zabraknie nam na podstawowe materiały np. płótno na sektorówkę, farby itp.
Pozdro |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 13:25
|
|
|
To może na następnym meczu przeprowadzić zbiórkę na megafon. W środę w Niecieczy niech każdy zamiast kraty piwa weźmie 10zł i da na megafon. Zbiórkę można przygotować w klatce, albo autokarach. W ten sposób szybciej się to ogranie- taką akcją, niż przelewami. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
kibicns7
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 16:27
|
|
|
To jest dobry pomysł. Myslac ze bd nas 240 osob wystarczy ze kazdy da to 5zł. wystarczy odpuscic sobie jedna piwo bo piatka to zaden majatek. |
|
|
|
 |
YG-US
YG'04
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 16:42
|
|
|
Przypominając akcje ''piątak'' w Jaśle:)
kiedy byliśmy tam w 2 autokary , zebraliśmy ponad 300zł ...wiec jak się chce to się da. |
|
|
|
 |
Sądeczanin
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 23:58
|
|
|
Dokładnie "piątak" to nie dużo na pewno każdy tyle wyskrobie wyjazd nie jest drogi a więc każdy na wyjazd do Niecieczy zaopatrzy się w czarną Koszulke/bluzę/kurtkę (nie potrzebne skreślić ) :) i 5 zł na megafon który jest na prawdę bardzo potrzebny przy prowadzeniu dopingu! |
_________________ SANDECJA DLA NIEKTÓRYCH LITER PARĘ DLA MNIE ŻYCIE CAŁE!! |
|
|
|
 |
|