Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja - Olimpia Elbląg |
Autor |
Wiadomość |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 20:46 Sandecja - Olimpia Elbląg
|
|
|
Sandecja - Olimpia Elbląg 1:1 (1:1)
Arkadiusz Aleksander 19 (k) - Michaił Koladko 16
Sandecja: 1. Mariusz Różalski - 6. Tomasz Midzierski, 9. Martin Zlatohlavý, 2. Sebastian Fechner, 8. Marcin Woźniak - 11. Kamil Majkowski (70, 4. Paweł Leśniak), 15. Sebastian Szczepański, 14. Dariusz Gawęcki, 37. Lukáš Janič (30, 27. Wojciech Trochim), 5. Piotr Kosiorowski (70, 16. Peter Petrán) - 21. Arkadiusz Aleksander.
Olimpia: 30. Aleksiej Rogaczow - 24. Witalij Nadijewskij, 4. Nikołaj Borsukow, 2. Marcin Pacan (18, 19. Oleg Ichim), 25. Adam Banasiak - 11. Michaił Koladko (46, 6. Anton Kołosow), 7. Andrzej Matwijów, 23. Paweł Czoska, 24. Mateusz Górka (84, 16. Grzegorz Miecznik), 10. Lubomir Lubenow - 8. Tomasz Chałas.
żółte kartki: Szczepański - Borsukow.
sędziował: Jacek Zygmunt (Jarosław). |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 21:01
|
|
|
Nasza Sandecjo, my kochamy Cie ...
mam nadzieje, ze dla Was to wiecej niz tylko slowa ...
Szkoda, ze tylko 1-1 w meczu na wodzie |
|
|
|
 |
Kmicic

|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 21:10
|
|
|
Cytat: | Szkoda, ze tylko 1-1 w meczu na wodzie |
Szkoda bo byłoby ósme miejsce i osiem punktów nad strefą spadkową, a tak znowu zrobiło się sześć. Ale dobry i punkt. |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 21:26
|
|
|
Remis u siebie z ostatnia druzyna w tabeli traktuje jak porazke. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
Misiek_m90
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 21:33
|
|
|
h*j z bojkotami Sandecjo jestesmy z wami!!
I tak POwinno byc odpuscic te bojkoty dla dobra naszej Sandecji
No szczeze gdyby nie ta ulewa i to co bylo na bosiku to bylo by zwyciestwo.
Jestesmy z wami Sandecjo!1 |
_________________ Mój normalny dzień zawsze BLACK AND WHITE |
|
|
|
 |
kibicns7
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 22:14
|
|
|
mecz powinien zostac przerwany juz po 1 polowie. nie rozumiem decyzji sedziego, bo dla niego to tylko odklepac mecz wziasc kase i dziekuje ale nie wie ze krzywdzi zawodnikow, klub i kibicow... nie lubimy PZPN! |
|
|
|
 |
aidos

|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 22:26
|
|
|
No, teraz to powinien przerwać, a jak sędziowie wybiegli sprawdzać murawę to co było krzyczane??? I jakie brawa dostali że nie przerwali... |
|
|
|
 |
Amico
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 22:29
|
|
|
Co do meczu pierwsza połowa ogólnie dla nas, nie było źle, ale gdyby pogoda wszystkiego nie popsuła, to na 90% byłyby 3 pkt, ale trudno. Co do dopingu, to dla mnie dziwne, najpierw oświadczenia, że dopingu nie będzie, wszyscy zgodni, a nagle znajduje się "grupa" która pomimo tego coś próbuje zdziałać, moim zdaniem na siłę, wiedziałem przed meczem, że dopingu nie będzie, więc usiadłem sobie na samym końcu sektora F i nie miałem zamiaru udawać, że wszystko jest ok i dopingować, bo chyba nie o to chodziło, dopóki ludzie nie zrozumieją, że coś jest nie tak, to dobrze nie będzie, a niestety prowadząc doping dziś chłopaki trochę zaprzepaścili tę szansę na zmiany, a szkoda. |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 22:39
|
|
|
Dopóki nie ,,usiądziemy do jednego stołu'' wszyscy razem i się nie dogadamy,to już nigdy nie będzie dobrze.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 22:40
|
|
|
O jakich zmianach mówisz i co mają przeciętni kibice do wewnętrznych konfliktów w stowarzyszeniu? Na sektorze C dużo ludzi wiedziało że dopingu ma nie być, że jest konflikt etc. Ktoś tam coś powiedział, ktoś dopowiedział, ale że jest konflikt wiedziało dużo osób mimo tego że był doping więc jego brak wiele by nie zmienił. Po za tym osoby zainteresowane muszą się same dogadać między sobą, ja odnoszę wrażenie że tak naprawdę to tylko oni wiedzą o co tak naprawdę chodzi, oprócz tego że chodzi o pieniądze ;) |
|
|
|
 |
Misiek_m90
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 22:44
|
|
|
PANOWIE I PANIE MOZE NAJWYZSZY CZAS SIE DOGADAC BO SZCZEZE GDY MY NIE BD ROBIC DOPINGU TO UCIERPIA NASI PILKARZE BO ODCZUJA Z NIE MAJA W NAS WSPARCIA WIEC MOZE JAK JUZ BYLO WCZESNIEJ PISANE NIECH OSOBY KTORE WIEDZA O CO CHODZI NIECH USIADA I POROZMAWIAJA SZKODA CALEGO NASZEGO KLUBU POCZAWSZY OD PILKARZY KONCZAC NA NAS KIBICACH DOGADDAJCIE SIE LUDZIE WKONCU |
_________________ Mój normalny dzień zawsze BLACK AND WHITE |
|
|
|
 |
czorny88
|
Wysłany: Sob Kwi 21, 2012 23:06
|
|
|
Ludzie forum było zawieszone z tego względu żeby ludzie co nie mają wogóle o całej sprawie pojęcia nie wypisywali tu głupot. Tu jest temat meczu między Sandecją a Olimpią i niech na tej płaszczyźnie zostanie. A sprawy między jedną stroną a drugą niech załatwiają osoby zainteresowane.Reszta niech nie wypisuje tutaj głupot i żalów, kto chciał dopingował kto niechciał tego nie robil. |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2012 09:04
|
|
|
PRZYPOMINAM ŻE TO DZIAŁ TYLKO I WYŁĄCZNIE SPORTOWY !! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
hk39bat
tocash
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2012 09:34
|
|
|
Panowie komu zrobicie na złość przeciągającym się konfliktem. Teraz kiedy SANDECJA potrzebuje dopingu jak powietrza grają przy głuchych trybunach. Być może zorganizujecie wreszcie doping...w II lidz |
|
|
|
 |
kibicns7
|
Wysłany: Nie Kwi 22, 2012 10:17
|
|
|
hk39bat napisał/a: | Panowie komu zrobicie na złość przeciągającym się konfliktem. Teraz kiedy SANDECJA potrzebuje dopingu jak powietrza grają przy głuchych trybunach. Być może zorganizujecie wreszcie doping...w II lidz |
Nie widzisz ze to dział sportowy??! |
|
|
|
 |
|