Euro 2012 w NS |
Autor |
Wiadomość |
nitroactive
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 14:54
|
[Cytuj]
|
|
Bianconeri napisał/a: | Pisząc "patryjoci" co i kogo masz na myśli oraz o jakie strony ci chodzi? |
To że ktoś dużo krzyczy o miłości do ojczyzny, chodzi z flagą na gębie, jeszcze wcale nie znaczy że nie spierdoli jak naprawdę będzie trzeba o nią walczyć. Niektórzy są patriotami jak trzeba 11 Listopada flagę powiesić, przemówienie wygłosić, i każdy inny jest zdrajcą narodu i jego tożsamości.
Mówiąc o stronach mam na myśli tych że "patryjotów" i Ruskich. Dokładnie tak to widziałem... oni będą prowokować, a tamci będą się gotować. A to co zrobili ze stewardem we Wrocku to już przegięcie... |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 15:46
|
[Cytuj]
|
|
WAŻNE POCZYTAJCIE http://lubczasopismo.salo...cie-sie-wkrecic |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
polak_ns
|
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Sob Cze 09, 2012 17:08
|
[Cytuj]
|
|
gmail to samo byłoby z innym premierem u steru ;) |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2012 11:48
|
[Cytuj]
|
|
A TO MASZ Z TYM PREMIEREM http://blogi.newsweek.pl/...rezentacje.html PODOBA SIĘ? FAJNE? |
_________________ "SĄ W TYM KRAJU LUDZIE,KTÓRZY NIE POTĘPIAJĄ JUDASZA ZA TO,ŻE ZDRADZIŁ
ALE ZA TO, ŻE TAK MAŁO WZIĄŁ"Hr. Skrzyński - Panie Marszałku, a jaki program tej partii ?
Marszałek Piłsudski - Najprostszy z możliwych. Bić kurwy i złodziei, mości hrabio. |
|
|
|
 |
misns
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2012 17:14
|
[Cytuj]
|
|
Jak przeczytalem ten tekst to mi kopara opadla,szkoda nawet komentowac ale Panie Borzecki nie widze zadnych podstaw do twierdzenia ze za rzadzenia "twojego" Premiera by taki paszkwil nie powstal... |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Nie Cze 10, 2012 20:19
|
[Cytuj]
|
|
SZKODA MI CZASU DLA PANA BY PRZEKONYWAĆ ŻE BYŁO BY INACZEJ.ŻYCZĘ DŁUGIEGO ŻYCIA :-)) BYŁ PANU DANY DAR ROZUMIENIA OCZYWISTYCH OCZYWISTOŚCI. |
|
|
|
 |
misns
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2012 10:50
|
[Cytuj]
|
|
Oczywiscie dziekuje za zyczenia i rowniez zycze dlugiego zycia :) niestety w jednym ma Pan racje szkoda czasu na dyskusje i tlumaczenia bo zrozumiec to sie chyba nigdy nie bedziemy w stanie z takim podejsciem jak Panskie chociaz nadzieja umiera ostatnia :)
Pozdrawiam |
_________________ ...A ty Bracie mój,zawsze przy mnie stój... |
|
|
|
 |
wborzecki@gmail.com
|
Wysłany: Pon Cze 11, 2012 12:35
|
[Cytuj]
|
|
CZAS ,WYDARZENIA I HISTORIA ROZSĄDZI KTO MA RACJĘ. NIECH SIĘ NAM DARZY :-)) |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
|
|
|
 |
|