Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:32 |
Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA |
Autor |
Wiadomość |
Mileniak
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 18:25 Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA
|
|
|
Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA
W piątek 31 sierpnia o godz. 20:30 w Krakowie będą grać nasi bracia z Warszawy. Będzie to doskonała okazja aby ich konkretnie wspomóc na wyjeździe, dlatego planujemy zorganizowanie autokarowej eskapady na R22.
Niestety z racji wejścia w życie nowych, chorych przepisów bilet na mecz wyjazdowy może nabyć tylko osoba, która posiada numer identyfikacyjny w Centralnym Systemie Identyfikacji Uczestników Imprez Masowych, który prowadzi Ekstraklasa S.A.
Oznacza to tyle, że osoba chętna do zakupienia biletu musi posiadać kartę kibica klubu, który znajduje się w bazie danych, którą prowadzi Ekstraklasa S.A. – np. Cracovii, Korony lub Polonii Warszawa.
Jednocześnie informujemy, że czynione są starania aby osoby chętne mogły wyrobić taką kartę w Nowym Sączu, tak aby móc pojechać na mecz do Krakowa. Co więcej, dzięki uprzejmości zaprzyjaźnionego klubu wyrobienie takiej karty będzie najprawdopodobniej bezpłatne.
Jest to o tyle korzystne, że z reguły za wyrobienie takiej karty się płaci. Posiadacz karty będzie mógł kupować bilety na mecze ekstraklasy i będzie mógł jeździć na wyjazdy na najwyższym szczeblu rozgrywek.
Więcej szczegółów wkrótce. |
_________________ Jedna jaskółka wiosny nie czyni |
|
|
|
 |
Amico
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 21:20
|
|
|
Fajnie jakby udało się zorganizować wyrobienie takich kart u nas w Sączu, to zapewne zwiększyłoby liczbę chętnych, którzy wspomogliby swoich braci na wyjazdach! |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 21:37
|
|
|
Karty kibica Polonii Warszawa będzie można wyrobić w Nowym Sączu w najbliższy poniedziałek. Jutro udam się na poszukiwania lokalu i dam znać co udało się zorganizować. |
Ostatnio zmieniony przez internacionale Sro Sie 22, 2012 13:29, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
młody

|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 22:07
|
|
|
Mniej więcej jaki koszt wszystkiego ( Wyjazdu , biletu ) ? |
Ostatnio zmieniony przez młody Wto Sie 21, 2012 22:10, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
kedz10r
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 22:08
|
|
|
Cytat: | Co więcej, dzięki uprzejmości zaprzyjaźnionego klubu wyrobienie takiej karty będzie najprawdopodobniej bezpłatne. |
|
|
|
|
 |
Mileniak
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 22:41
|
|
|
młody napisał/a: | Mniej więcej jaki koszt wszystkiego ( Wyjazdu , biletu ) ? |
Wszystko będzie zależało od ilości chętnych, myślę że wyjazd powinien zamknąć się w kwocie 50 zł (przejazd + bilet na mecz) - jednak podkreślam że to bardzo wstępny szacunek.
PS. Zdaje się, że sam bilet na sektor gości na R22 kosztuje 25 zł |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 22:58
|
|
|
Pracowity mamy tydzień.
Niedziela 26.08 Bytom.
Środa 29.08 Jasło.
Piątek 31. 08 wisła - Polonia.
Sandecja on Tour! |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
kedz10r
|
Wysłany: Wto Sie 21, 2012 23:00
|
|
|
Kazek G f H napisał/a: | Pracowity mamy tydzień.
Niedziela 26.08 Bytom.
Środa 29.08 Jasło.
Piątek 31. 08 wisła - Polonia.
Sandecja on Tour! |
I Potem w Sobote 01.09 Sandecja-Olimpia |
|
|
|
 |
Filut122
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 11:14
|
|
|
Kazek a 25.08 - Sanok ;D |
_________________ Nowe ip 83.1.164.150:27038 Steam/Non steam zapraszam |
|
|
|
 |
By3ekns
NP'07
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 12:19
|
|
|
Myślę ,że koszt wyjazdu na mecz naszych braci z Polonii nie przekroczy 50 zł, koszt samego biletu to 25 zł. W tym miejscu wypada podkreślić iż przedsięwzięcie jakim jest sprowadzenie odpowiedniego sprzętu do wyrobu kart kibica nie jest sprawą prostą, zważając choćby na odległość pomiędzy Nowym Sączem a Warszawą, jak i czasem wolnym poświęconym przez kilka osób z K6 Jest to wielki ukłon w naszą stronę, jak i dowód przyjaźni, mało kogo było by stać na taki gest (i nie chodzi mi tu o kwestie finansową tylko samą chęć). Mam nadzieję , że wiele osób skorzysta z możliwości wyrobienia karty kibica Polonii Warszawa jak i wspomoże ich w Krakowie przy Reymonta. Szczegóły podadzą wkrótce odpowiednie osoby ze stowarzyszenia. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 13:30
|
|
|
Lokal zorganizowany.... Będzie nim budynek klubowy przy Kilińskiego 47. Użyczono nam na to przedwsizięcie jedno z pomieszczeń (na przeciwko sekretariatu). Teraz czekam tylko na potwierdzenie terminu z Warszawy. Dzisiaj powinienem mieć odpowiedź. |
|
|
|
 |
Busta
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 13:32
|
|
|
Czyli wchodząc na sektor gości na ubek arenie przykładamy kartę kibica do czytnika tak jak ma to miejsce przy wchodzeniu np na Cracovie ? Nie ma znaczenia czy mam kartę Cracovii , Korony czy tam innego klubu z ekstraklasy? I jeszcze jedno bilet będzie wbity na tą właśnie kartę czy bd w tradycyjnej papierowej formie a karta tylko do identyfikacji? |
_________________ Pasiaste Serce Mam |
|
|
|
 |
Mileniak
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 20:56
|
|
|
W poniedziałek, 27 sierpnia od 16:00 do 19:00 w budynku klubowym Sandecji będzie można wyrobić kartę kibica Polonii oraz zapisać się na mecz wyjazdowy Wisła Kraków – POLONIA WARSZAWA.
Wyrobienie karty kibica Polonii – bezpłatne.
Zaliczka na wyjazd – 20 zł.
Wyrabiamy karty, wpłacamy zaliczkę i lecimy na R22!
PS. Już teraz wiadomo, że całkowity koszt wyjazdu (przejazd+bilet) wyniesie 50 zł. |
|
|
|
 |
rudeboyz
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 21:51
|
|
|
Dobra bo jest kilka wątpliwowści(nie tylko moich) czy jak mam karte kibice Cracovii(bez zdjęcia) to da się wejś na nią? |
_________________ Mam fatalne maniery
Koszmarne mam zwyczaje
Lecz kiedy grają tego kraju hymn
To ciągle jeszcze wstaje
 |
|
|
|
 |
Mileniak
|
Wysłany: Sro Sie 22, 2012 21:58
|
|
|
rudeboyz napisał/a: | Dobra bo jest kilka wątpliwowści(nie tylko moich) czy jak mam karte kibice Cracovii(bez zdjęcia) to da się wejś na nią? |
Szczerze mówiąc nie wiem. Przepisy pzpnu mówią tylko tyle, że karta musi posiadać "numer identyfikacyjny w Centralnym Systemie Identyfikacji Uczestników Imprez Masowych, który prowadzi Ekstraklasa S.A." Nie jestem pewien, czy karta którą posiadasz ma nadany ten numer.
Z ostrożności sugerowałbym wyrobienie karty Polonii, tym bardziej że jest ku temu okazja. |
|
|
|
 |
|