Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:32
Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA
Autor Wiadomość
Mileniak

Wysłany: Wto Sie 21, 2012 18:25   Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA

Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA

W piątek 31 sierpnia o godz. 20:30 w Krakowie będą grać nasi bracia z Warszawy. Będzie to doskonała okazja aby ich konkretnie wspomóc na wyjeździe, dlatego planujemy zorganizowanie autokarowej eskapady na R22.

Niestety z racji wejścia w życie nowych, chorych przepisów bilet na mecz wyjazdowy może nabyć tylko osoba, która posiada numer identyfikacyjny w Centralnym Systemie Identyfikacji Uczestników Imprez Masowych, który prowadzi Ekstraklasa S.A.
Oznacza to tyle, że osoba chętna do zakupienia biletu musi posiadać kartę kibica klubu, który znajduje się w bazie danych, którą prowadzi Ekstraklasa S.A. – np. Cracovii, Korony lub Polonii Warszawa.

Jednocześnie informujemy, że czynione są starania aby osoby chętne mogły wyrobić taką kartę w Nowym Sączu, tak aby móc pojechać na mecz do Krakowa. Co więcej, dzięki uprzejmości zaprzyjaźnionego klubu wyrobienie takiej karty będzie najprawdopodobniej bezpłatne.
Jest to o tyle korzystne, że z reguły za wyrobienie takiej karty się płaci. Posiadacz karty będzie mógł kupować bilety na mecze ekstraklasy i będzie mógł jeździć na wyjazdy na najwyższym szczeblu rozgrywek.

Więcej szczegółów wkrótce.

Amico

Wysłany: Wto Sie 21, 2012 21:20   

Fajnie jakby udało się zorganizować wyrobienie takich kart u nas w Sączu, to zapewne zwiększyłoby liczbę chętnych, którzy wspomogliby swoich braci na wyjazdach!
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Wto Sie 21, 2012 21:37   

Karty kibica Polonii Warszawa będzie można wyrobić w Nowym Sączu w najbliższy poniedziałek. Jutro udam się na poszukiwania lokalu i dam znać co udało się zorganizować.
Ostatnio zmieniony przez internacionale Sro Sie 22, 2012 13:29, w całości zmieniany 2 razy  
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

młody

Wysłany: Wto Sie 21, 2012 22:07   

Mniej więcej jaki koszt wszystkiego ( Wyjazdu , biletu ) ?
Ostatnio zmieniony przez młody Wto Sie 21, 2012 22:10, w całości zmieniany 2 razy  
[Profil] [PM] [E-mail]

kedz10r

Wysłany: Wto Sie 21, 2012 22:08   

Cytat:
Co więcej, dzięki uprzejmości zaprzyjaźnionego klubu wyrobienie takiej karty będzie najprawdopodobniej bezpłatne.
[Profil] [PM] [E-mail]

Mileniak

Wysłany: Wto Sie 21, 2012 22:41   

młody napisał/a:
Mniej więcej jaki koszt wszystkiego ( Wyjazdu , biletu ) ?

Wszystko będzie zależało od ilości chętnych, myślę że wyjazd powinien zamknąć się w kwocie 50 zł (przejazd + bilet na mecz) - jednak podkreślam że to bardzo wstępny szacunek.
PS. Zdaje się, że sam bilet na sektor gości na R22 kosztuje 25 zł

Kazek G f H

Wysłany: Wto Sie 21, 2012 22:58   

Pracowity mamy tydzień.

Niedziela 26.08 Bytom.

Środa 29.08 Jasło.

Piątek 31. 08 wisła - Polonia.

Sandecja on Tour!

kedz10r

Wysłany: Wto Sie 21, 2012 23:00   

Kazek G f H napisał/a:
Pracowity mamy tydzień.

Niedziela 26.08 Bytom.

Środa 29.08 Jasło.

Piątek 31. 08 wisła - Polonia.

Sandecja on Tour!

I Potem w Sobote 01.09 Sandecja-Olimpia
[Profil] [PM] [E-mail]

Filut122

Wysłany: Sro Sie 22, 2012 11:14   

Kazek a 25.08 - Sanok ;D
Nowe ip 83.1.164.150:27038 Steam/Non steam zapraszam
[Profil] [PM] [E-mail]

By3ekns
NP'07

Wysłany: Sro Sie 22, 2012 12:19   

Myślę ,że koszt wyjazdu na mecz naszych braci z Polonii nie przekroczy 50 zł, koszt samego biletu to 25 zł. W tym miejscu wypada podkreślić iż przedsięwzięcie jakim jest sprowadzenie odpowiedniego sprzętu do wyrobu kart kibica nie jest sprawą prostą, zważając choćby na odległość pomiędzy Nowym Sączem a Warszawą, jak i czasem wolnym poświęconym przez kilka osób z K6 Jest to wielki ukłon w naszą stronę, jak i dowód przyjaźni, mało kogo było by stać na taki gest (i nie chodzi mi tu o kwestie finansową tylko samą chęć). Mam nadzieję , że wiele osób skorzysta z możliwości wyrobienia karty kibica Polonii Warszawa jak i wspomoże ich w Krakowie przy Reymonta. Szczegóły podadzą wkrótce odpowiednie osoby ze stowarzyszenia.
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Sro Sie 22, 2012 13:30   

Lokal zorganizowany.... Będzie nim budynek klubowy przy Kilińskiego 47. Użyczono nam na to przedwsizięcie jedno z pomieszczeń (na przeciwko sekretariatu). Teraz czekam tylko na potwierdzenie terminu z Warszawy. Dzisiaj powinienem mieć odpowiedź.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Busta

Wysłany: Sro Sie 22, 2012 13:32   

Czyli wchodząc na sektor gości na ubek arenie przykładamy kartę kibica do czytnika tak jak ma to miejsce przy wchodzeniu np na Cracovie ? Nie ma znaczenia czy mam kartę Cracovii , Korony czy tam innego klubu z ekstraklasy? I jeszcze jedno bilet będzie wbity na tą właśnie kartę czy bd w tradycyjnej papierowej formie a karta tylko do identyfikacji?

Mileniak

Wysłany: Sro Sie 22, 2012 20:56   

W poniedziałek, 27 sierpnia od 16:00 do 19:00 w budynku klubowym Sandecji będzie można wyrobić kartę kibica Polonii oraz zapisać się na mecz wyjazdowy Wisła Kraków – POLONIA WARSZAWA.

Wyrobienie karty kibica Polonii – bezpłatne.
Zaliczka na wyjazd – 20 zł.

Wyrabiamy karty, wpłacamy zaliczkę i lecimy na R22!

PS. Już teraz wiadomo, że całkowity koszt wyjazdu (przejazd+bilet) wyniesie 50 zł.

rudeboyz

Wysłany: Sro Sie 22, 2012 21:51   

Dobra bo jest kilka wątpliwowści(nie tylko moich) czy jak mam karte kibice Cracovii(bez zdjęcia) to da się wejś na nią?
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

Mileniak

Wysłany: Sro Sie 22, 2012 21:58   

rudeboyz napisał/a:
Dobra bo jest kilka wątpliwowści(nie tylko moich) czy jak mam karte kibice Cracovii(bez zdjęcia) to da się wejś na nią?

Szczerze mówiąc nie wiem. Przepisy pzpnu mówią tylko tyle, że karta musi posiadać "numer identyfikacyjny w Centralnym Systemie Identyfikacji Uczestników Imprez Masowych, który prowadzi Ekstraklasa S.A." Nie jestem pewien, czy karta którą posiadasz ma nadany ten numer.

Z ostrożności sugerowałbym wyrobienie karty Polonii, tym bardziej że jest ku temu okazja.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA
[ ZAMKNIĘTY ]