Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:32
Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA
Autor Wiadomość
Busta

Wysłany: Czw Sie 23, 2012 00:49   

rudeboyz napisał/a:
Dobra bo jest kilka wątpliwowści(nie tylko moich) czy jak mam karte kibice Cracovii(bez zdjęcia) to da się wejś na nią?

Nie ma możliwości abyś miał kartę kibica Cracovii nie mając swojego zdjęcia w bazie danych przecież robiłeś je ( zdjęcie ) podczas wyrabiania tej właśnie karty. ( no chyba że zdjęcie skasowało się w bazie danych ale o tym poinformowaliby Cie ludzie którzy kontrolują Cie przy wejściu na stadion.
Druga sprawa...podejrzewam że kibice Cracovii też pewnie będą chcieli wejść razem z Polonią i co oni tez muszą mieć kartę Polonii? ( skoro mają swoją ekstraklasową )
Najlepiej jakby osobo kompetentna w tych sprawach wyjaśniła jasno pewne kwestie:
- w jaki sposób dostaniemy bilety ( wbijane na kartę , forma tradycyjna )
- posiadacz karty kibica Cracovii nie ma konieczności wyrabiania k.k. Polonii aby wejść na mecz Polonia - wisła

By3ekns
NP'07

Wysłany: Pią Sie 24, 2012 09:08   

Nie jestem do końca kompetentny w wyżej wymienionej gestii ale sprawdzaliśmy z chłopakami z Polonii czy ja (jako posiadacz karty kibica Cracovii) jestem w bazie danych ekstraklasy co uprawniało by mnie do wejścia na mecze organizowane przez nią, niestety moich danych w bazie nie było więc ręki uciąć nie dam ale karta Cracovii nie wystarczy, być może nie jest od tego sezonu respektowana.
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Pią Sie 24, 2012 09:24   

By3ekns napisał/a:
Nie jestem do końca kompetentny w wyżej wymienionej gestii ale sprawdzaliśmy z chłopakami z Polonii czy ja (jako posiadacz karty kibica Cracovii) jestem w bazie danych ekstraklasy co uprawniało by mnie do wejścia na mecze organizowane przez nią, niestety moich danych w bazie nie było więc ręki uciąć nie dam ale karta Cracovii nie wystarczy, być może nie jest od tego sezonu respektowana.

Od kilku dni informatycy pracują nad uruchomieniem ogólnopolskiej bazy kibiców, łącząc ze spobą dane identyfikacyjne wszystkich kibiców mających karty klubów ekstraklasowych.

Wszystko wskazuje na to, że system zostanie uruchomiony jeszcze w ten weekend. Dzięki temu, posiadacz karty kibica jakiegokolwiek polskiego klubu będzie mógł uczestniczyć w każdym ekstraklasowym meczu bez konieczności wyrabiania kolejnych kart.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

ViruS

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pią Sie 24, 2012 10:13   

By3ekns napisał/a:

W tamtym sezonie np. posiadacz karty Cracovii nie mógł wyrobić np. karty kibica Polonii, przez co nie mógł wejść na mecz organizowany przez nich.

Mileniak

Wysłany: Nie Sie 26, 2012 16:40   

Przypominam o jutrzejszych zapisach!

Jutro (tj. w poniedziałek) od 16:00 do 19:00 w budynku klubowym Sandecji będzie można wyrobić bezpłatnie kartę kibica Polonii Warszawa oraz zapisać się na mecz wyjazdowy Wisła Kraków – POLONIA WARSZAWA.

Wyrobienie karty kibica Polonii – bezpłatne.
Zaliczka na wyjazd – 20 zł.
Koszt wyjazdu - 50 zł.

Aby wyrobić Kartę Kibica konieczne jest wypełnienie wniosku (otrzymasz go na miejscu), wykonanie na miejscu zdjęcia oraz okazanie dokumentu tożsamości posiadającego wpisany numer PESEL.

Będzie to pierwszy zorganizowany wyjazd kibiców Sandecji na R22 od blisko 10 lat (dokładnie od czasów Adama Małysza;) dlatego naprawdę warto uczestniczyć w takim wydarzeniu!

PS. W związku powtarzającymi się pytaniami informuję, że osoby które nie mogą jechać w piątek do Krakowa a chciałyby wyrobić kartę będą miały taką możliwość, z tym że absolutne pierwszeństwo przy ich wyrabianiu przysługuje osobom jadącym na wyjazd.
Karta może się przydać w przyszłości ;)

[ Dodano: Pon Sie 27, 2012 17:51 ]
Wszystkim chętnym do wyrobienia karty kibica Polonii i zapisania się na wyjazd radzę nie czekać na ostatnią chwilę. Chętnych jest sporo, a godzina 19 coraz bliżej ;)

[ Dodano: Pon Sie 27, 2012 18:35 ]
Uwaga!!! Z racji sporego zainteresowania dyżur został przedłużony do godziny 20:00!
Osoby posiadające karty kibica Cracovii i Korony, a chcące jechać na mecz również są proszone o przybycie na Kilińskiego 47 celem wyrobienia karty kibica Polonii. Chcemy mieć absolutną pewność, że wszyscy wejdą w piątek na mecz.

[ Dodano: Pon Sie 27, 2012 20:19 ]
Dyżur zakończony. Wielkie dzięki wszystkim, którzy się pofatygowali!

internacionale

Wysłany: Pon Sie 27, 2012 20:41   

Zakończyliśmy wyrabianie kart Kibica Polonii Warszawa. Zainteresowanie rzeczywiście spore. Dziękujemy w tym miejscu przyjaciołom z Warszawy za czas i poświęcenie !

By3ekns
NP'07

Wysłany: Wto Sie 28, 2012 20:34   

Kieruję podziękowania w stronę naszych przyjaciół z Warszawy, dziękuje za mile spędzony dzień i przybycie do Nowego Sącza, dzięki wszystkim , którzy skorzystali z możliwości wyrobienia kart kibica Polonii a faktycznie liczba całkiem przyzwoita Dodatkowo ukłony w stronę Mileniaka i Miłosza za ogarnięcie tematu od strony ogłoszeniowo-logistycznej :)

P.S ZBIÓRKA TAK JAK INFORMOWAŁEM WCZORAJ: 16:30 POD HALĄ NA NADBRZEŻNEJ. PROSZĘ O PUNKTUALNOŚĆ, ZALEŻY NAM NA JAK NAJSZYBSZYM WYJEŹDZIE Z NOWEGO SĄCZA. DOZOBACZENIA
[Profil] [PM] [E-mail]

koper

Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 11:54   

je*** smoka obiboka !!!!

hehhehehe
[Profil] [PM] [E-mail]

andrew_ns

Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 14:57   

Mistrzostwem i tak było pokazanie środkowego palca przez lamusa z szalikiem Śląska i jego dziewczynę jak odjeżdżaliśmy hahahahaha, jacy oni byli z siebie dumni hehe
[Profil] [PM] [E-mail]

kibicns7

Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 16:10   

Wyjazd świetny, kto nie był ma czego żałować.
[Profil] [PM] [E-mail]

wlck1906

Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 18:43   

Jedyne co trzeba powiedzieć dobrego o psiurach to to że doping mają zajebisty... Ale wyjazd zajebisty! Za rok wisła dziwko derby blisko!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

Busta

Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 23:01   

Cytat:
Jedyne co trzeba powiedzieć dobrego o psiurach to to że doping mają zajebisty...

ale bez rewelacji...monotonny i z dosyć długimi przestojami co każda konkretniejsza ekipa w tym kraju jest wstanie wykorzystać aby być słyszalną przez całą ubek arenę. Wyjazd bardzo sympatyczny jak i cały mecz ;). Chłopakom z Polonii spodobała się chyba przyśpiewka na unie...mam nadzieję że ktoś skleci krótki opis "wycieczki" do Krakowa żeby ten kto nie był sobie przeczytał a ten co był przypomniał.
...jebać smoka pedofila

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 23:15   

Wyjazd rewelacja !

Dzięki dla Poloni za ogarnięcie tematu kart kibica które umożliwiły nam udział w tym meczu. I za całe pozytywne spotkanie tego dnia :)

Zapomniałbym o jednym z hitów po meczu ;))

http://www.youtube.com/watch?v=3vJRlUqtpyk :D

Dopóki na świecie jest lato i zima dopóty Sandecja z Polonią trzyma ;)) stare dobre teksty :)))

KSP & KKS
Szacunek

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...

małolat_19

Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 23:38   

kibicns7 napisał/a:
Wyjazd świetny, kto nie był ma czego żałować.

Ja,żałuje strasznie..:(

wachan
TRAVEL GANG!

Wysłany: Sob Wrz 01, 2012 23:51   

cóż bedzie ciężko przeboleć, ale jakoś trzeba życ!

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA
[ ZAMKNIĘTY ]