Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Polonia Bytom - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
Wooojtek

|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 00:06
|
|
|
Nie wiem skąd siedząc w domu wy to wszystko bierzecie o grze kto był lepszy, i jeszcze ktoś wyskakuje że Sandecja była słabsza.
Z perspektywy trybun byliśmy lepsi, Polonia w sumie może miała jedną sytuację, na naszym tle wypadali słabiutko (moje wrażenie) my przeważaliśmy, Cabaj raz się minął z piłką, Leśniak przedreptał pierwszą połówkę i to by bylo na tyle. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 00:41
|
|
|
Druga połowa meczu to przewaga w każdej minucie, Niestety skuteczność pozostawia wiele do życzenia. Conajmniej dwie setki zmarnował Aleksander, Szeliga jedną, a i chyba Bury też miał swoją szansę.
Póki co zapraszam na materiał z pomeczowej konferencji prasowej:
http://www.sandecja.tv/18...nca_prasowa.htm
Dzisiaj w godzinach popołudniowych ukaże się obszerny skrót z tego spotkania. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 06:45
|
|
|
Wreszcie Mrozik zagrał porządnie (pomijam nawet "złota bramkę"), mieli fajnych parę akcji razem z Burym.
Tylko dobrze to wyglądało na tle słabej Polonii, oby to powtórzyli z mocniejszym rywalem, np w sobotę z Olimpią bo na tym meczu podejrzewam, że Marcin Woźniak zje pół boiska a Gawęcki okaże się nagle znowu królem techniki ... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 08:23
|
|
|
A na meczu widziany trener Stefan Białas, po meczu rozmawiał nawet z naszymi zawodnikami, ale raczej nie doszukiwałbym się w tym jakiegoś drugiego dna ;) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 08:55
|
|
|
Araś też bywał na meczach kiedy trenerem był R. Moskal :) i potem został sam trenerem Sandecji :D |
|
|
|
 |
Tomasz
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 09:24
|
|
|
Nie oglądałem tego meczu ale patrzyłem na relacje tekstową to mieliśmy swoje okazje. Cieszy zwycięstwo ale smuci to że u siebie nie umiemy wygrać a nawet bramki strzelić. Oby to juz się stało w najbliższej kolejce.
Dwa mecze. 2 zwyciestwa po 1:0. Oby tak na wyjezdzie. |
|
|
|
 |
kks1910
kks1910
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 11:51
|
|
|
nudny mecz :D ale liczy sie zwyciestwo :D |
_________________ " Starałem Się tak życ , aby w godzinie śmierci mógł się raczej cieszyc niż lękac " - Rotmistrz Witold Pilecki |
|
|
|
 |
internacionale

|
|
|
|
 |
lukas33
|
Wysłany: Pon Sie 27, 2012 18:55
|
|
|
Po obejrzeniu skrótu tego meczu ciężko popaść w zachwyt. Graliśmy z druzyna która na mecz z nami wystawiła 14 piłkarzy. Z 11 którzy rozpoczeli mecz 5 to młodzieżowcy a tylko jeden z pozostałych piłkarzy grywał regularnie w I lidze. Na tle tragicznie słabego rywala wygladało to niestety równie słabo.
Zaznaczam, że to tylko opinia na podstawie skrótu może z perspektywy trybun wygladało to inaczej. |
|
|
|
 |
|