Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:39 |
Sandecja w Pucharze Polski |
Autor |
Wiadomość |
matys5392
|
Wysłany: Pią Sie 03, 2012 10:17
|
|
|
hanys napisał/a: | odnosnie tej wlasnie dyskusji to wlasnie pokazuje jaki mamy budel w klubie ze dzien przed meczem nikt nie wie kto m grac....paranoja |
Zgadzam się,ale gdyby tak podsumować to wszystko co mowil wczoraj trener to ten burdel odzwierciedla jeszcze kilka innych sytuacji.Dla mnie,na szczycie tych kontrowersji i pomyłek w klubie jest sytuacja z wypowiedzeniem dla Woźniaka :) |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pią Sie 03, 2012 10:30
|
|
|
matys5392 napisał/a: | hanys napisał/a: | odnosnie tej wlasnie dyskusji to wlasnie pokazuje jaki mamy budel w klubie ze dzien przed meczem nikt nie wie kto m grac....paranoja |
Zgadzam się,ale gdyby tak podsumować to wszystko co mowil wczoraj trener to ten burdel odzwierciedla jeszcze kilka innych sytuacji.Dla mnie,na szczycie tych kontrowersji i pomyłek w klubie jest sytuacja z wypowiedzeniem dla Woźniaka :) |
dla mnie tez wielki szacun za sposob rozwiazania sprawy ;) |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
rossobianco

|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2012 15:17
|
|
|
Czy zna ktos moze kadre Sandecji II powolana na dzisiejsze spotkanie w ramach Pucharu Polski?? |
_________________ // jedna wiara, jedno zycie, jeden klub // |
|
|
|
 |
|