Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:32
SANDECJA - GKS TYCHY
Autor Wiadomość
Amico

Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 21:07   

Nikt nie pisze, że Rudy robi źle, ale kiedy był Kolafy to była zupełnie inna liga...
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 22:46   

Jezus Maria Kolafy był Bogiem chyba ... ku*** wybierz się na młyn jeden z drugim i dopinguj a nie pierdol że jest źle .. założę się że żaden z was nie był na młynie dziś ... pierdolicie i biadolicie jak to jest źle weźcie się do roboty..
[Profil] [PM] [E-mail]

Snoopi86

Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 23:30   

a ja sie zaloze ze ty tez nie byles!!
[Profil] [PM] [E-mail]

Amico

Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 23:45   

mirek678 napisał/a:
Jezus Maria Kolafy był Bogiem chyba ... ku*** wybierz się na młyn jeden z drugim i dopinguj a nie pierdol że jest źle .. założę się że żaden z was nie był na młynie dziś ... pierdolicie i biadolicie jak to jest źle weźcie się do roboty..

Człowieku walnij się w łeb i pomyśl co gadasz, jeśli chcesz opowiem ci minuta po minucie co działo się dziś na młynie, jaka była padaka i jak ponad połowa go opuściła przed drugą połową.
[Profil] [PM] [E-mail]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 23:46   

A ja się założę że zaraz dostaniecie po banie :))))

Działać działać działać i robić swoje a będzie lepiej bo od głupiego pisania i pierdolenia nic się nie zmieni. Zabierać do młyna chłopaków a będzie na pewno lepiej. Do gadania wiecznie masa ludzi a robić to niema komu...

Dzięki tym co wrzucili na ugoszczenie Tyszan bo liczba przyjaciół była dzisiaj spora:)

Wielkie dzięki dla Tyskich Braci za konkretną wizytę, konkretną ekipą. Gratulacje zwycięstwa :)) GKS ! GKS ! GKS Górniczy Klub Sportowy uderzył nam do głowy ! Dzięki chłopaki !

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

rudeboyz

Wysłany: Nie Wrz 09, 2012 00:21   

Żajebista zabawa..Respect W.S.D. Było elegancko i wesoło..
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

narkins

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Wrz 09, 2012 00:59   

ja krutko kiedy był kolafy to i wiele dojzałych męszczyzn ;) miało respekt na dopingu a dzis jak i wcześniej widac co się dzieje ale może się mylę wkońcu 15 lat na Sandecji to może za mało aby sie wypiowiadać bo o porzednikach nie będe mówił bo ich juz nie ma przy sterowaniu młynem czy naszego klubu sorry :/

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Nie Wrz 09, 2012 07:24   

Siema. Ja mam takie małe pytanie. Czy w młynie są ważni i ważniejsi? Jeśli tak to ładna lipa bo idąc na stadion(na młyn) liczę, że tam nie będzie takiego podziału. I jeszcze jedno pytanie. Mam kuzyna w Poznaniu(kibicuje Lechowi) i pyta się mnie czemu połowa młyna(chodziło mu chyba o strone od zoo) siedzi(sam nie widziałem) na młynie i nie śpiewa? Sam nie dałem mu odpowiedzi porostu nie wiedząc co powiedzieć... A z mojego punktu widzenia Ultrasi( młode chłopaki, szacunek za to co robią opravy itp) też nie śpiewają, do śpiewu włączają się sporadycznie... Panowie w młynie nie ma opier******* się jak to powiedział chłopak który prowadził doping na Olimpi Grudziąz! Pozdrówki i do następnego ;)

piknik76

Wysłany: Nie Wrz 09, 2012 08:29   

Super mecz i super impreza po meczu. Na taki mecz czekało się kilkanaście lat, Tyscy nie gościli u nas nigdy ze swoją drużyną. Dzięki za przybycie solidną ekipą (byli i są jeszcze w sączu nawet z rodzinami) i dzięki dla naszych za ogarnięcie tego wszystkiego. Wspomnienia lat 90-tych przy piwie bezcenne.

[Profil] [PM]

Sądeczanin

Wysłany: Nie Wrz 09, 2012 08:55   

Dobra atmosfera na meczu jak i po pozdro dla Tyskich GKS GKS GKS GÓRNICZY KLUB SPORTOWY ... hit podłapany również przez nas :) jebać tych co zawsze którzy nie dawali Tyszanom spokoju!

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Nie Wrz 09, 2012 09:50   

prawda jest taka, ze dopóki na Sandecji nie bedzie spokoju, pewne osoby nie pojda po rozum do glowy i nie siadzie sie przy jednym stole i nie przestanie sie pewnych rzeczy zmiatac pod dywan, to bedzie tak jak jest.
nie pije do konkretnych osob jakby to wskazywalo a do ogolu z jednej i drugiej strony Kamienicy. Fajnie powiedział to P. z Tychów wczoraj w Carpe Diem i mam nadzieje ze to keidys nastapi. B to slyszal.
Co do samego meczu to niestety padaka, Rudy owszem sie stara i szacun, ale niestety nie ma takiej sily przebicia jak KOlafy ktory umial to ogarnac biegal po sektoreach i nakrecal do zabawy. cos tu sie musi zmienic bo inaczej sie to wszystko rozpierdoli... ale moze wtedy byloby lepiej....

na koniec pozdrowienia dla renegata ktory pstrykal fotki z niby ukrycia i drugiego desperado krecacego filmiki w rynku.

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

By3ekns
NP'07

Wysłany: Nie Wrz 09, 2012 22:49   

Dziękujemy Tyskim braciom za tak liczne przybycie. Zarówno przed jak i po meczu integrujemy się z naszymi przyjaciółmi. Pomeczowa impreza przewyższyła możliwości jednego z wynajętych lokali więc musimy rozbić się na dwa. Cały rynek opanowany przez fanatyków piłki kopanej :), i dobrze ponieważ brakuje u nas kibicowskiego wieczornego klimatu gdzie wszystkie kluby i puby przejmują kibice, oby więcej takich wieczorów! KKS&GKS!
P.S Możliwe ,że delikatna kryptoreklama ale wielkie podziękowania należą się właścicielowi restauracji Carpe Diem za miłą współpracę i życzliwe przyjęcie nas w swoje progi:), jak najbardziej polecam ten lokal!
[Profil] [PM] [E-mail]

OldBoys

Wysłany: Czw Wrz 13, 2012 12:30   

Dzięki za gościnę!!Co do lokali to dopisze drugą RYNEK 13.Jeszcze raz dzięki no i zapraszamy.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » SANDECJA - GKS TYCHY
[ ZAMKNIĘTY ]