20:45 11.09.2012 Polska-Mołdawia TRANSMISJA W NECIE |
Autor |
Wiadomość |
klipol
=FS=Klipol | PL

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 22:37
|
[Cytuj]
|
|
internacionale napisał/a: | Fakt, żenada pełną gębą. Kilkanaście minut po meczu wrzucę jakiś mini skrócik na forum. |
I tak nie będzie co pokazać ;) |
_________________ Ku Waszej pamięci Żołnierze Wyklęci |
|
|
|
 |
MŚ [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 22:38
|
[Cytuj]
|
|
Wykupiłem. Oglądałem. Żałuję. To było żenujące widowisko i dobrze, że kibice ich wygwizdali. |
|
|
|
 |
berthold_ns

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 22:41
|
[Cytuj]
|
|
MŚ napisał/a: | Wykupiłem. Oglądałem. Żałuję. To było żenujące widowisko i dobrze, że kibice ich wygwizdali. |
To mu tu robimy mobilizację żeby nie kupować a ty się wyłamujesz :D |
_________________ Ole ole ole ola i tylko Pasy Pasy SANDECJA
 |
|
|
|
 |
MŚ [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 22:48
|
[Cytuj]
|
|
berthold_ns napisał/a: | MŚ napisał/a: | Wykupiłem. Oglądałem. Żałuję. To było żenujące widowisko i dobrze, że kibice ich wygwizdali. |
To mu tu robimy mobilizację żeby nie kupować a ty się wyłamujesz :D |
Sorry, ale to z lenistwa. Nie chciało mi się szwędać po mieście, aby nie dawać powodów do plotek ;) |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 23:03
|
[Cytuj]
|
|
90 minut tortur, na szczescie nie musialem za te tortury placic jak niektorzy ;) Zgadzam sie z tym, ze to dobrze ze zostali wygwizdani, to cud ze wygralismy. Z taka gra nie mamy szans na mundial. |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Wrz 11, 2012 23:27
|
[Cytuj]
|
|
|
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2012 07:11
|
[Cytuj]
|
|
Maerqin napisał/a: | 90 minut tortur, na szczescie nie musialem za te tortury placic jak niektorzy ;) Zgadzam sie z tym, ze to dobrze ze zostali wygwizdani, to cud ze wygralismy. Z taka gra nie mamy szans na mundial. |
poczekaj poczekaj jest jeszcze 8 meczy o wszystko ;D |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
|