Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:32
Sandecja Nowy Sącz : Okocimski KS Brzesko
Autor Wiadomość
Magik1910

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Wto Wrz 18, 2012 22:24   

Wpuszczą Cię ale pewnie z 10min postoisz zanim sprawdzą wszystkie kieszonki w plecakach i wytrzepią ksiązki:)
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 10:10   

MANIEK DAM CI DOBRĄ RADĘ :-)) TY ZACZNIJ TE KSIĄŻKI Z PLECAKA CZYTAĆ A NIE TYLKO NOSIĆ :-) TO PRZESTANIESZ ZADAWAĆ TAK INFANTYLNIE GŁUPIE PYTANIA :-D POZDRO KUMIE I BEZ OBRAZY :-D:-D :-)))
[Profil] [PM] [E-mail]

rudeboyz

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 10:48   

ku***, na tym forum to już o nic nie można zapytac,Włodziu bez urazy ...jak wiesz czy wolno wnosic czy też nie wolno to odpowiedz sensownie,i ewentualnie wówczas dodaj że pytanie jest,,infatylne"
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 11:06   

KUMIE NIE SPOTKAŁEM SIĘ Z TYM BY NA NASZ STADION:-) NIE WOLNO BYŁO KSIĄŻEK NA STADION WNIEŚ, A CHODZĘ OD LAT 32, I WIELE WIDZIAŁEM POD NASZYMI KASAMI. BYWAŁY TAKIE CZASY ŻE NA WYJAZDY SIĘ JECHAŁO WESOŁĄ EKIPĄ, KTOŚ ZE SZKOŁY CZMYCHNĄ I TEŻ PLECAK Z KSIĄŻKAMI WNIÓSŁ TO NA PRAWDĘ SĄ PYTANIA RETORYCZNE :-)) JAK MÓWIĄ SŁOWA PEWNEJ PIOSENKI ,,A TY SIĘ STARY NIE DENERWUJ...,,
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 11:09   

KUMIE SPECJALNIE DLA CIEBIE PRZED DERBAMI http://www.youtube.com/watch?v=GJ9B0IzqWno DAWNE STARE DOBRE CZASY :-))) ŁZA SIĘ W OKU KRĘCI
[Profil] [PM] [E-mail]

rudeboyz

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 11:21   

No tak,ale to było kiedyś,kiedyś też się oficjalnie wchodziło z wódeczką i śledzikiem :) ale obecnie mamy bardziej restrykcyjne czasy ...a książką można przypie....ć sędziemu,albo co gorsza obserwatorowi PZPNu...i ,,achrana" stwierdzi że nie wolno wnosić :) że zagrożenie,ze takie czasy,że bardzo im przykro i w ogóle..:)
To ciągle jeszcze wstaje
[Profil] [PM]

kinol

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 12:22   

http://sandecja.naszemias...564da012b010000

a ty się bracie nie denerwuj buła dziś nie gra, nerwy swoje zwiąż na supeł Cabaja w bramce ma...
[Profil] [PM] [E-mail]

kks1910
kks1910

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 13:38   

maniekKKS napisał/a:
Niestety mam szkołę na popołudnie i zaraz po szkole idę na stadion myślicie ,że mogę mieć problem z wniesieniem plecaka z książkami ? może głupie pytanie ale dopieprzają się o 0,5 l wody mineralnej no to nie wiadomo jak z plecakiem.

ja osobiscie raz weszlem z plecakiem i napewno nie beda ieli z tym zadnego problemu zalezy nna ktorego ochroniarza trafisz D:
[Profil] [PM] [E-mail]

polak_ns

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 13:51   

nawet jak trafi na tego złego to najwyżej plecak zostawi w kasie ^^
[Profil] [PM]

radek

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 20:51   

Niestety naszych kibiców BRAK!!! Najlepiej wybierać sobie mecze do dopingu i chodzić żebrać na oprawy. Smutne ale prawdziwe.
[Profil] [PM] [E-mail]

maniekKKS
Sądecki KKS

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 21:02   

Do pana : wborzecki@gmail.com. Niestety myli się pan co do używania prze zemnie tych książek, przykro mi ale w żadnej z nich nie ma opisanych zasad wnoszenia rzeczy na imprezy masowe i przez moją krótką w porównaniu do pana Kariery wchodzenia na stadion nie miałem okazji wchodzić z plecakiem. Pytanie może faktycznie dziwne ale kto pyta nie błądzi. Dodatkowo miałem kilka sytuacji jak sprawdzali mi co mam napisane na szaliku bądź czy nakrętka na butelce nie byłą odkręcana. Jak się dopieprzają do tego czy butelka ma 0.5 l to i plecak jest potencjalnym zagrożeniem. W dniu dzisiejszym po dokładnej rewizji wszystkich kieszonek w moich plecaku pozwolili mi wejść normalnie. Następnym razem nie zapytam ...
Co do tematu trybun jedynym pozytywnym aspektem był wywieszony dzisiaj transparent !
[Profil] [PM]

Magik1910

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 21:22   

No rzeczywiście dziś ten młyn był...no nie było go. Chwała tej grupce co śpiewała i próbowała się jakoś bawić. Ale naprawde chłopaki bez obrazy nie robi się tak, że kibice czekają a Wy sobie stoicie koło stoiska z gadżetami.
[Profil] [PM] [E-mail]

wborzecki@gmail.com

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 21:40   

DROGI MAŃKU ZAPAMIĘTAJ ŻE DOŚWIADCZEŃ ŻYCIOWYCH W KSIĄŻKACH NIE ZAPISUJĄ TRZA JE PRZEŻYĆ SAMEMU. PODOBNIE JAK ZE SZCZĘŚLIWYMI CHWILAMI W ŻYCIU KTÓRYCH NIE MA SZANS ZAPLANOWAĆ, ONE SIĘ PO PROSTU ZDARZAJĄ. JA WIEM ŻE
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ SĄ TYLKO GŁUPIE ODPOWIEDZI, ALE WIEDZ TEŻ ŻE NIE O WSZYSTKO SIĘ TRZA SIĘ PYTAĆ. JAK MASZ PROBLEMY Z WCHODZENIEM NA NASZE MECZE WIEDZ ŻE ZAWSZE MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ!! :-)) POZDRO I JAK NAJWIĘCEJ CZYTAJ I TO Z RÓŻNYCH ŹRÓDEŁ.
A I WIDZĘ ŻE PODEJŚCIE PATRYJOTYCZNE MASZ TO SIĘ CENI!!
[Profil] [PM] [E-mail]

Kazek G f H

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 23:11   

radek napisał/a:
Niestety naszych kibiców BRAK!!! Najlepiej wybierać sobie mecze do dopingu i chodzić żebrać na oprawy. Smutne ale prawdziwe.

Brutalne ale prawdziwe. Zdecydowanie na naszą formę młynową na fakt braku wpuszczania kibiców gości na nasz stadion. Takie jest moje zdanie.

Magik1910 napisał/a:
No rzeczywiście dziś ten młyn był...no nie było go. Chwała tej grupce co śpiewała i próbowała się jakoś bawić. Ale naprawde chłopaki bez obrazy nie robi się tak, że kibice czekają a Wy sobie stoicie koło stoiska z gadżetami.

Pozdrawiam spod stoiska z gadżetami, yyy dokładnie tego baldachimu co miałeś na myśli ;D

x_cite

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 23:16   

Nie kibicuje się dla gości tylko dla Sandecji - takie jest moje zdanie i nic tego nie zmieni, ale czasy jak widać zmieniają się. To co dziś widziałem to lekko mówiąc....wstyd.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja Nowy Sącz : Okocimski KS Brzesko
[ ZAMKNIĘTY ]