Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:32
Sandecja Nowy Sącz : Okocimski KS Brzesko
Autor Wiadomość
Kazek G f H

Wysłany: Sro Wrz 19, 2012 23:33   

Nie kibicuje się dla gości lecz dla Sandecji. Ale z pewnością obecność tych drugich, mobilizuje większość Kiboli, szczególnie dla tych zasiadających na sektorze F, i jeżdżących za swoją drużyną po całej Polsce . Takie jest moje zdanie. Fakt, lekko mówiąc to wstyd że młyn świecił pustkami, ale cóż.

Na następnym meczu u siebie musi być mobilizacja!

saku194

Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 09:47   

A co jeśli sektor gości będzie zamknięty także w przyszłej rundzie? I w następnym sezonie też? Przecież od razu widać jak się tam spojrzy, że to jest ściema i "widzi mi się" pewnie naszej sądeckiej policji... A może w takich okolicznoscichaj jak te wczorajsze warto byłoby, aby ktoś przychodził, mobilizował i prowadził doping na "C". Tam wczoraj wiara miała chęć do śpiewania i na pewno jakośby to wyglądało ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 09:56   

Panowie, Gieksa nie przyjmowała gości pare lat( nie wiem ile dokładnie ale chyba 5 lat) i nie słyszałem by na jakimkolwiek meczu odpuścili doping. Nie śpiewa się dla młynowego, śpiewa się dla Sandecji!

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 10:19   

x_cite napisał/a:
Nie kibicuje się dla gości tylko dla Sandecji - takie jest moje zdanie i nic tego nie zmieni, ale czasy jak widać zmieniają się. To co dziś widziałem to lekko mówiąc....wstyd.

a czy ty byles na mlynie??;>

po prostu w Nowym Sączu jest jeden wielki burdel i nie ma juz takiego klimatu jak dawniej

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

radek

Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 19:05   

Byłeś nie byłeś ciągle to samo a gdzie osoby co mają to wszystko trzymać za pysk! We wdupie!
[Profil] [PM] [E-mail]

KKS_FAN

Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 19:10   

radek napisał/a:
Byłeś nie byłeś ciągle to samo a gdzie osoby co mają to wszystko trzymać za pysk! We wdupie!

po co stwarzacie niepotrzebnie napinke ? Było minęło, prawda taka, że prowadzenia młyna w tym meczu i tak nie dało by fajnego efektu, lepszym rozwiązaniem mógł być "tymczasowy" młyn na sektorze C.
tam kibicom deszcz nie straszny ;))

stary, weź popraw..
[Profil] [PM]

hanys
Oda do Śląskości

Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 21:07   

radek napisał/a:

przeciez to samo napisalem a do kolegi Milosza napisalem w ten sposob bo sie na tyle znamy ze moge sobie na to pozwolic
zle to odebrales

Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij

Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.

x_cite

Wysłany: Czw Wrz 20, 2012 23:03   

hanys napisał/a:
x_cite napisał/a:
Nie kibicuje się dla gości tylko dla Sandecji - takie jest moje zdanie i nic tego nie zmieni, ale czasy jak widać zmieniają się. To co dziś widziałem to lekko mówiąc....wstyd.

a czy ty byles na mlynie??;>

po prostu w Nowym Sączu jest jeden wielki burdel i nie ma juz takiego klimatu jak dawniej

Byłem w okolicach młynu ;) Ja już mam swoje lata i czas siedzenia na młynie też już minął jakiś czas temu, ale to tyczy się większości Nas starszych nazwijmy to wiekiem....he pamiętam jak dziś jak wychodziło się z WP konkretną ekipą idąc wprost na młyn na Nasze estadio a jeszcze wcześniej na stadion Startu. Oj było fajnie..lata jednak szybko lecą. Nastąpiła wymiana pokoleń, ale jak widzisz mimo wszystko od prawie 20 lat chodzę i jestem na każdym meczu w Sączu a i czasem jakiś nie daleki wyjazd zaliczę ;) pozdro kolego! :)
[Profil] [PM]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 08:53   

Ktoś gdzieś tutaj porównuje nas do Gieksy ? konkurować z nimi możemy jedynie na polu piłki nożnej. Kibicowsko ? Nie ta liga a już na pewno nie ta liga w obecnym czasie. Proponuję spojrzeć na nasze liczby wyjazdowe a ich. Nas w Bytomiu w sobotę niecałe 90 osób a Gieksa w środę była w 120 osób w Świnoujściu... Nie wspomnę o wielkości miast i totalnie innej mentalności ludzi i kiboli z terenów śląska.

Swoją drogą średnia wieku kończenia „kariery” kibola i opuszczania młynu u nas to już abstrakcja.
Dawidu... a Ty byłeś w młynie ? ;))

Podsumowując, brak młyna jest brakiem młyna i żadne pisanie bzdur większych czy mniejszych nic nie zmieni. Kto może to niech pomoże bo inaczej to i dobry Boże nam nie pomoże ;))

Na Gieksie będzie lepiej o ile każdy dołoży coś od siebie (nie brać tego zbyt dosłownie;) )

Pozdrawiam

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...

refaa

Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 09:58   

Nie narzekajmy tak bardzo na ten młyn gdyż jest ogólnie progres. Kto pamięta lata tułaczki po 4 i 3 lidze wie jak wtedy wyglądał młyn :). A słabsze liczebnie mecze trafiały się i w naszych najlepszych latach ( według mnie ) czyli od 94 do 97 :)

dla przypomnienia

Topowe mecze u siebie roku 95 :)
https://picasaweb.google.com/saczers/SandecjaGlinikGorlice#5102906921950712434
https://picasaweb.google.com/saczers/SandecjaIgloopol#5102903692135305330
[Profil] [PM] [E-mail]

olokrk

Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 12:29   

ale czasy:) miodzio
[Profil] [PM] [E-mail]

Magik1910

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 16:34   

Co to ma znaczyć, że czas na młyn sie skończył bo przekroczyłeś jakiś tam wiek?? Każdy dorosły w Sączu chyba tak myśli i dla tego średnia wiekowa naszego młynu nie przekracza 16 lat. W meczu z Tychami widziałem dwóch Panow grubo po 50-siądce. Oczywiście stali Oni w gronie Tyszan. U nas chyba na coś takiego nie ma co liczyć:(
[Profil] [PM] [E-mail]

YG-US
YG'04

Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 16:36   

dla przypomnienia, ciarki przechodzą gdy się to ogląda..

i to nie tak dawno..

tylko 2 sezony temu...

Kod:
https://www.youtube.com/watch?v=hkICjpMZftk&list=UUiO7WkWwB6CR7fNLjNlnnyg&index=41&feature=plcp
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 16:48   

Wszystko jest jeszcze mozliwe :) Tylko trzeba chciac :) Kazdy z osobna !
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

SączerS
Sector 17

Wysłany: Pią Wrz 21, 2012 17:07   

stać nas na wystawienie porządnego młyna tylko zamiast lamentów jednego z drugim niech przyjdzie na F bo gadać szczególne na internecie to każdy potrafi.Małymi kroczkami trzeba dążyć a później przyjdą efekty na które każdy z nas czeka ;)
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja Nowy Sącz : Okocimski KS Brzesko
[ ZAMKNIĘTY ]