Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:33
Sandecja - Warta Poznań
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Wto Paź 23, 2012 14:33   Sandecja - Warta Poznań

takie moje drobne spostrzeżenie...

Jestesmy miastem liczącym prawie 90 tys ludzi, mamy druzyne w pierwszej lidze, jesteśmy największym i właściwie jedynym klubem w regionie który może się pochwalic ruchem kibicowskim......tylko szkoda że tegop nic nie wynika
NIEDPOLUSZCZALNYM jest by powtórzyła się sytuacja z meczu z Dolcanem. Na meczu musi byc młyn i musi byc prowadzony doping. Z czego my mamy pojechać do krakowa w 1000 osób jak u siebie jestesmy na siebie poobrażani, nikomu się nie chce
Ok dobra, klatka zamknieta, wyniku marne, przeciwnik taki sobie.....no ale ku*wa w 3 lidze jakos bywało gorzej a na meczach atmosfera kilkakrotnie lepsza niz teraz

pytam się gdzie sa wszyscyi którzy powinni na młynie byc i dawać przykład???

zastanówcie się i do zobaczenia (mam nadzieje) w sobotę

SANDECJA TO MY!!!
Ostatnio zmieniony przez radziufan Wto Paź 23, 2012 22:43, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Wto Paź 23, 2012 16:15   

Trafne spostrzeżenie, to że jest wyjazd na Cracovie to nas nie upoważnia do chu** na brak młyna u siebie! Pozdro, i do zobaczyska w sobotę w młynie!

kolafy

Wysłany: Wto Paź 23, 2012 18:25   

radziu dobre pytanie i dobre spostrzeżenia, tylko że ja bym tu wrócił do początku tego pojebanego koła, wiem że zostanę w kuluarach 'VIP' zbluzgany, wyśmiany i dojdą do mnie nowości na mój temat o których sam nie wiem ale jak w kawałku BRX "kiedyś było inaczej, teraz jest inaczej". Jest parę osób które się stara lub zawsze starało i za to im szacunek ale większość ma to już w dupie i nie chce patrzeć na ten syf który się tak bardzo nasilił i nasila jeszcze bardziej, a do tego parę osób tego nie widzi ;) dlaczego pisze w necie z prostego powodu bo u nas nie da się pogadać normalnie i rzadko się dało ale ktoś to musi mówić bo większość spraw zostało zamiecionych pod dywan. Pozdro dla normalnych i dalej wieżę że będzie lepiej ale na razie to jest jak jest...

a jak by co wiele osób zna mnie wie gdzie bywam do tego mijamy się na ulicach (teraz może mniej z uwagi na poważną kontuzję) więc jak coś jestem dostępny 24h oko w oko żeby pogadać z poważnymi honorowymi ludźmi którym zależy na dobru wspólnoty nie na prywatnej pozycji czy interesie i którzy zdają sobie sprawę ile nasze pokolenie zrobiło na tym stadionie wjazdach i zgodach ps. do zo w KRK ;)
[Profil] [PM]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Wto Paź 23, 2012 23:21   

Ja wiedziałem że kiedyś każdy z nas będzie z tęsknotą wspominał czasy 3 ligi :) szkoda tylko że w takim a nie innym kontekście. "kiedyś było inaczej, teraz jest inaczej" Te słowa są streszczeniem wszystkiego co można by na ten temat powiedzieć. Żeby to wszystko było takie proste jakby się chciało to byłoby pięknie... Zresztą ten temat został poruszony ostatnio podczas kibolskiego wieczorka w Carpe Diem. Ja jestem dobrej myśli ale na to potrzebny jest czas...

No cóż chłopy trza sprawę potraktować po męsku i na meczu z Wartą stawić się na sektorze F. Mimo wszystko dopingować i potraktować to poważnie bo stać nas na dużo. Każdy niech bierze zadek na mecz tym bardziej że bilety nieco tańsze:) pozostaje mieć nadzieję że każdy potraktuje to na tyle poważnie że będzie można tym razem bawić się na sektorze :)

Pozdrawiam

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

By3ekns
NP'07

Wysłany: Sro Paź 24, 2012 09:37   

To ,że teraz jest inaczej nie znaczy ,że gorzej, zależy jak dla kogo. Gdyby skończył się wieczny lament na tym dennym forum to pewnie zadziałało by to na plus. my robimy swoje i póki co nie mamy na co narzekać. Przykład może płynąć z sektora C. Tam chłopaki mają się dobrze, przyśpiewki wymyślają, nie szukają 1000 powodów aby jechać na wyjazd tylko ogarniają się we własnym gronie i jadą. Fajnie oczywiście kiedy jest jak najwięcej osób w młynie czy na wyjazdach ale niestety tam gdzie nieraz potrzeba było tłumu żeby jechać za naszą drużyną go nie było, i zostawało to samo grono fanatyków. A co do czasów 3 ligi i niższych jeden z naszych najwierniejszych działających po dziś dzień kiboli stwierdził,że właśnie powoli wracają :). Do zobaczenia nie tylko w KRK;)
[Profil] [PM] [E-mail]

KKS1910*

Wysłany: Sro Paź 24, 2012 09:58   

kolafy, Wróć ,bo lipa jest ,a Ty umiales to zajebiscie ogarnac!
[Profil] [PM] [E-mail]

pasi

Wysłany: Sro Paź 24, 2012 15:50   

Traktujecie Kolefaego jak Boga ... Rudy na tym młynie się troi !! ale to wy musicie spiewać !!

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Sro Paź 24, 2012 15:50   

tak, czasy 3 ligi wracają jeśli chodzi o frekwencję ;) Niema co sie rozpisywać, po prostu na meczu z Wartą musi być kozacka atmosfera, Pozdro

KKS1910*

Wysłany: Sro Paź 24, 2012 20:23   

ja nie mowie ,ze Rudy zle to robi! Szacunek dla niego ,bo sie stara tez to ogarnac, to nasza wina w wiekszosci!
[Profil] [PM] [E-mail]

Kazek G f H

Wysłany: Pią Paź 26, 2012 16:28   

OPRÓCZ AKCJI MIKOŁAJKOWEJ PRZYPOMINAM O OSTATNIEJ MOŻLIWOŚCI ZAPISANIA SIĘ NA WYJAZD NA CRACOVIĘ PRZY STOISKU Z GADŻETAMI!!!

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Sob Paź 27, 2012 12:17   

Nie zapominać o dzisiejszym meczu. Do tego mały załącznik z przekazem:

http://www.youtube.com/watch?v=DlsojO7Ci9A :)))

Do zobaczenia :)

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Mateuszek1910

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Paź 27, 2012 12:25   

Wszyscy do młyna!!!
[Profil] [PM] [E-mail]

gogo1910
Od małego na całego!

Wysłany: Sob Paź 27, 2012 12:52   

Panowie, dzisiaj dajemy z siebie 110%!

mati513

Wysłany: Sob Paź 27, 2012 13:06   

Wszyscy na F !!!
Widzimy się na MŁYNIE wszyscy RAZEM :)
[Profil] [PM] [E-mail]

pasi

Wysłany: Sob Paź 27, 2012 19:38   

brawo dla tych co byli ;) Nie liczni ale fanatyczni ;P

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja - Warta Poznań
[ ZAMKNIĘTY ]