Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:33 |
Komentarze CRACOVIA - SANDECJA |
Autor |
Wiadomość |
YG-US
YG'04
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 11:33
|
|
|
na pewno Kazek niebawem napisze info dotyczące tych szalików. |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 11:47
|
|
|
znana jest jakaś oficjalna nasza liczba w sektorze gości ? |
|
|
|
 |
mati513
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 11:57
|
|
|
Zajebisty mecz , doping mega na ++ ! Mimo tego, że stałem 4 rzędy od góry,
megafonu nie było czasami w ogóle słychać to i tak wszyscy dopingowali ! Nareszcie wszyscy się mobilizowali!
Akcja młodych kibiców Cracovii - MEGA!! Chłopaki pokazali siłę:)
Do zobaczenia na młynie za tydzień! Powtórzmy to , albo pokażmy nareszcie prawdziwy doping Sączersów na własnym stadionie bo jest w nas POTENCJAŁ!!
Kolejowy Klub Sportowy Sportowy Sportowy, uderzył nam do głowy .. głowy !
Szaliki miazga, efekt jeszcze lepsze :) Czekam z niecierpliwością na filmiki z dopingu ! Pokazaliśmy się z najlepszej strony przed Cracovia .
Pozdro :) |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 12:05
|
|
|
Dokładnie, na górze megafonu nie bylo słychać w ogóle, mimo to jak tylko podłapaliśmy co śpiewa dół to wjeżdżaliśmy ze zdwojoną siłą ;) |
|
|
|
 |
gogo1910
Od małego na całego!
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 12:17
|
|
|
Za tydzień wszyscy na młyn na mecz z Bogdanką! Spotkajmy się znów dopingując PASY! |
_________________ Niech każdy o tym pamięta, Wyjazd rzecz święta!
 |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 12:41
|
|
|
ogólnie wyjazd Chujowyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, słabo ogarnięte, szale też chujowe i ogólnie więcej nie pojadę. Stowarzyszenie to banda skąpców, dali tylko 100 zł na oprawę i do wora z nimi.
Nie mogłem oglądać meczu przez ten dym hahahahahahaha:)
Skandal, Bandyci. |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
nitroactive
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 13:28
|
|
|
misns napisał/a: | Eehh doczekac w Saczu chocby namiastki takiego stadionu :(
|
Nie tylko twoje marzenie ;) Pod względem zaplanowania wnętrza to jeden z najlepszych stadionów w polsce. Kurde tak móc kiedyś na Sandecji się napić piwka, i zjeść obiad niemalże na trybunach :D |
|
|
|
 |
mirek678
mirek678
|
|
|
|
 |
REZA1906
REZA1906
|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 16:09
|
|
|
NIESTETY CHOROBA UNIEMOZLIWILA MI POJSCIE NA JEDEN Z NAJWAZNIEJSZYCH MECZOW TEJ KOLEJKI...TAK WIEC PONAWIAM PROSBE O NABYCIE SZALA "PASIASTE BRATERSTWO"-DOSC WAZNA SZTUKA JAK DLA ZBIERACZA SZALI:) |
_________________ -C-R-A-C-O-V-I-A- |
|
|
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 17:29
|
|
|
Kaziu to podsumował wyjazd... "Nie mogłem oglądać meczu przez ten dym..." ;))
Widzę że powoli euforia wyjazdu zostaje przelewana na forum więc czas powoli zamykać temat z tym koncertem życzeń.
Wyjazd jeszcze będzie i to nie jeden... Broń Boże nie mam na myśli Stóż. Najpierw się ogarnijcie z tym zalewaniem ryja alkoholem do utraty kontroli nad sobą. Proponuje zająć się rozwojem sportowym i działać w tym kierunku. W razie czego nawet zostanie podjęta próba organizacji treningów, ciekawe ilu chętnych tutaj znajdziemy;)
Oficjalnie z rozliczenia biletowego na stadionie Cracovii było 597 kiboli Sandecji wraz z delegacjami zgód. Wyjazd całkiem pozytywny i sama liczba też nie przynosi nam wstydu. Pasiaki dały ładny efekt i wszyscy zdążyli wejść na sektor przed rozpoczęciem meczu. Szacunek dla prowadzących doping i ciągnących zabawę na sektorze. Sektorówka jednak pojechała ? hehehe. Myślę że zaprezentowaliśmy się bardzo przyzwoicie.
Wypada przeprosić za ścisk w autokarach (chociaż to przypadek że padł autokar) i podziękować za wyrozumiałość. Dziękujemy wszystkim obecnym na wyjeździe.
Już szykujcie się na przyszłą rundę z wyjazdami bo tam emocji nie braknie.
Pozdrawiam |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
Rudy
Young-Group '04

|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 17:39
|
|
|
KrzysieKKS napisał/a: | Się rozumie :) do tego pasuje doliczyć te 300 zł załatwione wam przez SKS tak dla ścisłości faktów. ;))
Forum zostanie zamknięte na czas wyjazdu. Tak żeby nikt się nie zdziwił ;)) |
W gwoli ścisłości jeszcze nie załatwione. I nie rozumiem co to za słowne przepychanki na forum. Krzysiek wyczyść temat i najlepiej już go zamknij.
Mam nadzieję, ze oprawa się podobała, włożyliśmy w nią dużo pracy i jeszcze więcej serca.
Jak już koledzy wcześniej pisali do puszki wpadło 910zł. Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy przyłączyli się do uzbierania takiej kwoty.
YG'04 & OCU'02 !!
P.S Szaliki dały bardzo fajny efekt! |
|
 |
KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

|
Wysłany: Nie Lis 04, 2012 18:03
|
|
|
Panie żadne przepychanki na forum, ja tu bez żadnych ciśnień :) tylko jak już liczyć to porządnie. Było obiecane, ma być. W razie czego kasa się znajdzie, spokojna Twoja rozczochrana.
Oprawa na prawdę fajna i bez wątpienia wymagała wiele wyrzeczeń na czas jej tworzenia. Tak że chylić czoła za włożoną ciężką pracę!
Co racja to racja temat posprzątam i będzie zamknięty.
Pozdrawiam |
_________________ Jest ryzyko jest zabawa albo cmentarz albo sława!
Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...
...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::... |
|
|
|
 |
|